cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinaessai spune:

Buna dimineata.
Imi poate da cineva informatii despre scoala generala 133 din sector 4 si despre d-na Condrea Carmen?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floristea spune:

Buna ziua.
dar despre scoala 150 din sectorul 3 sau liceul cervantes stie cineva ceva?
va rog din suflet, ca sunt tare nehotarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui floristea

Buna ziua.
dar despre scoala 150 din sectorul 3 sau liceul cervantes stie cineva ceva?
va rog din suflet, ca sunt tare nehotarata.

Scoala 150 este in sectorul 5, nu 3. E considerata o scoala buna. Are semiinternat. Exista o clasa de germana si 2 de engleza in fiecare serie. Unele invatatoare sunt bune, alte proaste. Asadar...ca peste tot. In plus, multe pile la intrare, fitze in interior. Tot ce stiu e la mana a II-a, deci din povestiel celor care au avut legatura cu aceasta scoala. Mai multe nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

Buna seara,

intru si eu in discutie, eu am fetita cea mare nascuta in mai 2003, deci anul acesta va face 6 ani.
Nu sunt foarte hotarata daca sa o dau sau nu la scoala anul acesta. Ea vrea la scoala, e isteata, are memorie, dar nu prea e atenta e cam cu gandul numai la joaca.
Nu as vrea sa o chinui, are timp de scoala.
Pe de alta parte nu mai vrea la gradi, imi spune ca la toamna ea nu mai merge.... etc.
Oricum eu as vrea sa o inscriu la scoala 88 in sectorul 3, o scoala foarte buna.
Stie cineva vreo invatatoare buna care sa ia la anul clasa 1 ?
Mi s-a spus ca inscrierile se fac la sfarsitul lui februarie.
Nefiind hotarata de tot nu am insistat sau sa caut ceva 'pile' la care sa apelez.

Multumesc,

Monica mama lu' Gabi (2003) si Maria (2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina_40 spune:

Sunt in aceeasi situatie, inscrierea in clasa I. Ce stiti despre scoala nr. 80 , Calea Dudesti. Poate cineva sa recomande o invatatoare la aceasta scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Si pe mine tot sc. 49 m-ar interesa. Anya, poate vor fi colegi! Cat are puiul tau? Andrei face 6 a si 7 l in toamna. Am inteles ca vor fi 3 clase, iar intre invatatoare ar fi de ales intre Flori Silvestru Si Madalina (nu stiu cum o mai cheama). Eu asteptam o recomandare si nu prea m-am mai interesat...pana la urma asta a fost recomandarea, ca amandoua sunt bune si acum nu stiu pe care dintre ele s-o aleg, asa ca orice idee in plus e binevenita.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ada, eu am inteles ca toate 3 sunt ok. Baiatul meu e nascut in ianuarie, asa ca va avea 6 si 8 luni in toamna. Cred ca abia in aprilie vom vedea listele, ca inscrierea e pana la inceputul lui aprile. Ce faci, mai inscrii copilul si la alta scoala, in eventualitatea in care nu prinzi loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anya, tu cum ai aflat de ce scoala apartii?
eram sigura ca apartin de 56, si cica nu...am vb cu secretara la telefon.Stau la 3 minute de scoala:(, si totusi nu apartin de ea...
noi doua stam in aceeasi zona de aia te intreb:)
pana la 49 as face 15 minute e jos....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Si eu stau aproape de scoala 56 dar nu mi/am pus problema daca apartin sau nu de ea. Mi se pare logic sa apartin de cea mai apropiata scoala. Voi suna si eu la secretariat sa vad...
Eu acolo sunt arondata cand trebuie sa votez si asa am banuit ca apartin de scoala 56. Despre data inscrierilor stiti ceva?

Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

L-am inscris si noi pe Dennis, la scoala din spatele blocului, scoala 16, mai exact. La Step-by-step.

Eu aveam mari dubii, voiam scoala 195, ca e tot aproape, dar prima impresie a fost ok si l-am inscris aici...

Acum o sa vedem din toamna ce-o mai fi!

Mergi la inceput