Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
adina, ce mai faci? cum ati petrecut sarbatorile??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
multumesc pt raspunsurile ref la vaccin;
de indemnizatie inca nu am aflat nimic;
PUSSI - AM PROMIS, M-AM TOT INTERESAT DE CANTITATEA DE CARNE PT COPII(ma interesa si pe mine) - 30-40 GR FIARTA E SUFICIENT;
DANY - NU MAI FACE PAUZA CU CALMA BABY, termina o sticluta, si da-i chiar inainte de laptele de seara; si eu i-am dat intre 3-5 ml in functie de cat de agitata era...si se vad efectele dupa prima sticluta, am terminat-o pe 24 dec si nu ii mai dau nimic acum;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
despre Agentiile de prestatii sociale stiti ceva? vad ca acolo s-ar depune dosarele...dar e asa o ceatza...nu gasesc niciun site, sediu pt bucuresti, telefon, nimic...oare functioneaza sau nu?
CAMI- MERCI!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
popbianca spune:
mamaaaa...da ce stare de plictiseala agitata am....
am golit cosul de rufe,am facut putina curatenie...mi-am luat medicamentele....am stat la ceva telenovele,am sunat persoane cu care n-am vb de foarte mult timp... am vb de cateva ori cu maica-mea...Ana e ok...de abia astept sa se faca maine...(cred ca nu mi se va agrava starea)sa ma duc la ea, la scumpa mea....
dar acum ma imbrac sa ies cu prietenii la o cafea...pe ora 17 cam ies de la servici(ei nu sunt asa sensibili la raceala mea...)...trece ziua mai repede....
va urez in continuare o dupa-masa placuta!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
bianca, eu niciodata nu "am ferit-o" pe iasmi de raceala mea sau a sotzului, mamei. si nu a luat-o niciodata. eu incerc "cat pot" sa nu o feresc de prea multe sa fie mai calita... nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va merge la gradi...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi bianca, eu niciodata nu "am ferit-o" pe iasmi de raceala mea sau a sotzului, mamei. si nu a luat-o niciodata. eu incerc "cat pot" sa nu o feresc de prea multe sa fie mai calita... nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va merge la gradi... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
asa si eu
Sa va pove cu ce se ocupa Raul azi ... Tot fuge in bucatarie si deschide cuptorul aragazului ca stie ca e tava cu friptura acolo... si se serveste ... Numai il vad ca vine cu cate o bucata de carne in gura ... Nu va spun in ce hal arata bluza de pe el... si ca si pe fata e plin de grasime
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui dany26 la noi nu a avut efect Calma baby :-(; i-am dat 3-4 ml, 15 zile, inainte cu o ora de culcare si degeaba apoi pauza 15 zile si acum de 3 zile ii dau 5 ml inainte cu 1, 5 ora de culcare...si tot degeaba doarme la fel de agitat :( eladea tu cat i-ai dat? andrei de vreo 2-3 luni se freaca asa nervos parca: la nasuc, in cap-isi da si palme uneori, la urechi si sta cu manutzele in gura f des...ati patit asa ceva?tot dau vina pe dinti dar chiar o perioada asa lunga, fara pauze....si in somn cateodata face la fel ... iar de vreo 2 sapt cand ajunge in pat sta in capadica se aseaza asa ca si cum ar vrea sa se dea de-a dura peste cap ank felicitari pt curajul de a lua pe ceci la munte!va fi calita bine cand va fi mare www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 14 Noiembrie 2007 |
dany, eu ii dadeam 5-6 ml seara... dar n-am terminat inca sticluta, si de cand doarme cu mine doarme bine, asa ca nu i-am mai dat...
si Eric sta in cap, si el isi duce mainile la urechi, se mai trage de par sau de urechi,cred ca daca e agitat sau somnoros face asa, nimic ingrijorator zic eu...fetele ce parere au?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dany26 spune:
bianca si eladea m-ati mai linistit,,,,,devenisem un pic ingrijorata pt ca le face de atata timp(gesturile respective)
ellis mersi si tie
bb cand ai facut paste cus-cus cu lapte le-ai fiert direct in lapte?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
ank cand ai timp scrie mi te rog de homeopatele care le folosesti la copii in caz de raceala. mersi
_
dany26 spune:
citat din mesajul lui Ank83 asa si eu Sa va pove cu ce se ocupa Raul azi ... Tot fuge in bucatarie si deschide cuptorul aragazului ca stie ca e tava cu friptura acolo... si se serveste ... Numai il vad ca vine cu cate o bucata de carne in gura ... Nu va spun in ce hal arata bluza de pe el... si ca si pe fata e plin de grasime Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
hihihihi, imi inchipui...nu i-ai facut poza???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007