Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

multumesc ptr raspunsuri, m-am mai linisttit

ieri mi-am cumparat un aparat''doptone'' cu care poti auzi si monotoriza bataile inimii lui bebe si cred ca l-am auzit dar la cat sunt eu de tuta poate fi si inima mea, o sa-l iau spt viitoare cu mine la control poate ma mai lumineaza doctorul.

o zi buna
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

hera, si sanii mei s-au inmuiat acum, dar au devenit foarte sensebili. in plus, nici nu ma pot atinge pe sfarcuri de durere. asta e...
carla, ma bucur mult ca i-a scazut temperatura lui saby. insanatosire grabnica la amandoua!
maria_bunica: multumesc mult pentru explicatii.

18+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

dragele mele, am o intrebare, poate stie careva, sa ma lumineze si pe mine: am inteles ca sucul din sfecla rosie e tare bun pentru organism. eu, daca am dureri de burta si contractii, pot oare consuma acest suc? nu face rau? eu imi fac de obicei suc de fel de fel de fructe cu morcov, dar as adauga si putina sfecla, daca e bun.
va rog, poate stie careva...

18+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

buna dimineata!
Cata, eu sunt experta la lesinat... cel putin in primele luni cum stam putin in picioare... buh un lesinat,.. dar asa de nu stiam ce-i cu mine cateva minute. Doctorita mi-a spus sa beam cate un pic de cafea, asa de un deget, ca nu-i face rau la bebe, dar creste tensiunea. Plus cat mai multa salata de sfecla rosie sau vin rosu, de preferat facut pe langa casa, fiert si dezalcolizat evident tot asa de un deget in cana.... taninul sau ce o fi avand el are aceleasi proprietati. Cafea beau cate un pic in fiecare dimineata si ma ajuta si in alta problema cu care ma confrunt...
Pe 20 ian am programare la Onofriescu, ptr morfo fetala. Si-a mai facut la el o cunostinta si mi-a spus ca a dascalit-o mai bine de jumatate de ora. sper sa fie bine si la noi.
laurra, hi, hi sa inteleg ca am cu cine ma sfatui in domeniul contabilitatii?
o zi cat mai buna sa aveti!!
pupici

19+

hihi...si eu tot contabilitate.......

17+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Am uitat sa schimbam si semnatura, am mai crescut putin...
eu nu am inceput ziua prea bine, iar m-am certat cu iubi referitor la tinuta mea, lui ii place ceva si mie altceva, si de cand sunt gravida si nu mai pot purta ce aveam inainte, e o lupta mare in fiecare dimineata....el vrea sa fiu eleganta la birou, in camasutze, si sa mi se ascunda formele MARI....eu prefer lejer si mulat daca se poate...azi dimi am tras un plans si furioasa mi-am luat o camasa care pusca pe mine.....dar nu am de ales....
inca nu sunt intreaga la minte sa pot sa ma apuc de munca.....efectiv vegetez de nervi....

18+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Fetelor, nici eu nu mai am sanii tari, doar ca au ramas mult mai mari decat inainte, si mameloanele mult mai colorate.

MARIA-BUNICA, La Multi Ani!!! nepotelului tau. Sa creasca mare, sanatos si frumos.

ANAMARIACS, tu nu mai dai nici un semn de viata? Nu te-ai intors la lucru?

CARLAV, ma bucur ca Saby e mai bine! Multa sanatate, sa va faceti amandoua bine de tot.

OTILIAP, nu cred ca are vreo contraindicatie sucul de sfecla rosie.

TIANA, pai sotul tau dicteaza cu ce te imbraci tu? Mai ales acum, graviduta fiind?

19+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

... nu are interdictii sfecla rosie. daca poti sa-ti amesteci in sucul de alte fructe e perfect..
pofta buna!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Carla, esti TARE si psihic si fizic! Saracutza nu stiu cum de mai rezisti.Mie mi se pare tare greu in situatia mea si am mai facut si depresie, dar daca mai aveam si alt BB si griji casnice si profesionale....auleu....FELICITARI! Nu degeaba se spune ca femeile fac parte din "coaja tare" a Universului

Saru' mana, esti foarte draguta, dar nu mai rezist!!! Eram tare inainte, ziceam ca am asteptat pana la varsta asta sa am copil ca sa nu mi-l creasca bunicii, dar e tare greu fara ajutor, macar 1-2 ore pe zi sau macar sa mearga altcineva la farmacie.
Sotul meu este aproape perfect, se ocupa mult de copil, dar tot are momente in care isi pierde rabdarea, pleaca in alta camera sau face baie cate 2 ore si ma lasa pe mine cu copil urlator de carat in brate.

Revin mai tarziu.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna burticute, vad ca ati prins energie de la sarbatori si v-ati apucat din nou de scris....ce mai faceti?
Buna fetele noi, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Am vazut ca vb de kg...pai ce sa spun...ca am ajuns la fel ca Bebe Beca... 10 kg...si stiu ca maine doctorul(ca avem control) o sa imi prescrie dieta...ca m-a "amenintat" de luna trecuta ca daca mai puna asa multe kg intr-o luna ma trece pe dieta.......da fetele nu e vina mea...Ca nu mananc mult si noaptea daca mi se face foame nu mananc..rabd pana dimineata.
In fine... deja ma gandesc la maine seara si sunt curioasa daca a ramas tot fetita...nu de alta dar poate ati vazut ca de Anul Nou s-a nascut bebelusi cu surprize ...
Apropo fetele am inteles ca aveti dureri de spate...eu 2 zile nu m-am putut ridica din pat din cauza durerilor la rinichiul drept si a trebuit sa ma indop cu panadol...dar am observat o sensibilitate la rinichi atunci cand simt rece la spate...daca ar fi ceva, ar trebui sa iasa la analiza la urina, dar vom vedea tot maine seara ...si sper sa fie ok. Voi ati avut astfel de dureri?

Noi, adica eu si sotul, ne-am apucat de cumparaturi pentru bebe... si deja am scos mai mult de 700€ din buzunar...asta numai ptr patut, comoda, accesoriile ptr patut si ceva lucrusoare ptr fetita....dar am avut o mare dilema..si aici va intreb pe voi....nu ne-am putut decide daca sa cumparam hainute si body-uri incepand de la 0 luni sau de la 1 luna, diferenta intre ele fiind de 1 cm....asa ca voi ce alegeti sau ce ati ales?
Mai sunt cateva luni si gata vine bebe iar eu trebuie sa ma apuc si de bagajul de spital, dar trebuie sa merg sa ma interesez de la spitalul in care voi naste...ce trebuie sa contina acel bagaj al meu ca cica aici difera de la un spital la altul....offf incepe greul...deja imi e groaza de nastere...de dureri.....dar deh trebuie suportat orice pentru o comoara asa minunata...nu?!

Carla sper ca tu si Saby sa va faceti bine cat mai repede uite va trimit un .
Fetele care nu stiu inca sexul bebelului sper ca la acest capitol sa aflam de cat mai multe carucioare de culoare roz sau bleu..

Gata ma duc sa ma pun in pat ca m-a cam luat oboseala la comp, si cu toate ca as avea chef de o plimbarica... afara nu indraznesc sa ies ca sunt -7-8°C.

Pup pe toate si sa ne auzim cu vesti cat mai bune de la doctor...acum a inceput sa loveasca si strunfitza mea..s-a trezit din somnic .

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli1973 spune:

blue77, lauraa si eu am cosmaruri aproape in fiecare noapte, iar dupa nu mai pot adormii, am inteles ca sunt normale
maria bunica frumos nume ati ales, eu m-am gandit la nume dar sotul meu nu vrea a auda, cand il intreb desre asta spune ca nu vrea sa fie decat sanatos ca mai e timp. Eu tare as vrea sa vb dar nu am cu cine. Incerc sa gasesc un nume care sa mearga cu numele de familie. Dau totul pe sensibilitatea accentuata din timpul sarcinii.
cata14 pt tensiune, daca esti obisnuita sa bei cafea, poti bea o ceasca, face bine si nu e contraindicat. Ca sa afecteze tb sa consumi 22 cesti sau cam asa ceva citeam eu intr-un studiu.
Acum sa va povestesc si eu prin ce trec: chiar din a doua luna au inceput dureri cumplite de cap, pe care le avem si inainte dar mult mai rare. Am incercat leacuri babesti, homeopate, aromoterapie, nimic nu a rezolvat pb. Pana la urma cu inima stransa, cu sfatul medicului am inceput sa iau paracetamol simplu in criza. Sper din tot sufletul sa nu-l afecteze pe copilas. Stau cu inima cat un purice dar mi s-a explicat ca mai mult rau ii fac daca eu sufar f. tare.
La 19 sapt am avut contractii nedureroase dar care m-au speriat f.tare. Am mers la medic, totul era ok cu colul. uterul era contactat si asta afecta si copilasul. Am facut 4 perfuzii cu no-spa si vitamine, acum ma simt mult mai bine,parca nici capul nu ma mai doare asa tare.
Pe 9 ian merg la eco morfofetala, am emotii mari, dublu si triplu test au iesit ok. Dr. mi-a spus ca daca si morfofetala e ok nu e nevoie de amniocenteza (am peste 35 ani).

Mergi la inceput