Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata, dragele mele!
draga baby_first, si eu vreau sa-mi pregatesc din timp vaccinul rogam (parca asa se numeste). am inteles ca trebuie sa ma duc la farmacie si sa dau comanda (doar asa se aduc). la prima sarcina tot asa am facut. am fost la farmacie, am am dat comanda si cei de acolo mi l-au tinut la frigider si daca, dupa nastere era nevoie, se ducea sotul sa-l ia. daca nu, si asa a si fost, s-a dus (tot sotul )si a anuntat ca nu mai am nevoie. fara suparare. asa ne-am inteles cu ei de la inceput. si au fost tare draguti. baby_first, cat ai dat tu pe vaccin?

18+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

draga ginette, bine ai venit printre noi!
si eu iau magne b6, cate 2 pe zi, alaturi de acid folic(1/zi), elevit (1/zi), no-spa (2/zi), utrogestan (2/zi), de la 2 saptamani de sarcina. e o sarcina mult mai grea ca prima si avem si iminenta de avort. eu trebuie sa ma duc miine (sambata) la o stare civila la vreo 200 km distanta. si nu prea stiu cum sa fac, caci mi-i tare rau pe masina, in sensul ca ma doare fff tare burta de la trepidatii. a mai patit cineva asa-ceva? daca da, cum a rezolvat aceasta problema?? dr. mea a spus sa merg culcata pe bancheta din spate, cu o pernuta sub cap si invelita cu o paturica subtire, astfel incat sa stau cat comod.

Mergi la inceput

am citit ce ascris voi in legatura cu vaccinul pt rh negativ. ciudat! eu fetita am nascut-o in iasi, la cuza -voda, adica la o maternitate de stat. si tot eu am fost cea care mi-am pregatit vaccinul, nu spitalul. insa eu am nascut-o pe arina in 1998 si poate ca atunci nu se facea gratuit in spitale. oricum, am sa o intreb si eu pe dr. mea vinerea viitoare, cand ma duc la control si am sa va spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu drag sa inauguram Capitolul 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

neata albinutzelor...eu traiesc fiecare zi cu dorinta de a l simti pe bebe sa ma pot linisti..si mi e tare greu pt ca nu pot face inca diferenta intre miscarile lui si alte fenomene din burtica mea....

18+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna dimineata tuturor!

Cristina,nici eu nu fac recoltare de celule,din aceleasi motive spuse da Carla,plus ca eu sunt mai zgarcita.

Carla, eu ma pregatesc pentru 390 ron ( la Medlife ).

Maria-bunica, bafta azi sa aflati daca e baietel sau fetita.

Eu recunosc ca nu folosesc inca nici un ulei sau crema,nici la prima sarcina nu m-am omorat si n-am ramas cu burta urata (doar mare).

Tiana,eu am inceput sa simt cate ceva, adica vreo 3 zvacnituri mici,dar nu am fost pe faza sa pun mana, sau sa privesc burta; si am inceput sa simt cand pun mana pe burta mici ghemotoace de carne intarita,in diferite momente si in diferite locuri ( ma gandesc ca o fi bebe...)

Otiliap,si pe mine ma doare burta cand merg mai mult cu masina, eu am folosit o perna mare,pusa la spate,astfel incat corpul a stat la 45 grd.

Va pup

elena,17 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput