Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va urez un an bun,plin de bucurii!(cu intarziere, dar am fost si noi plecati).

Bun venit Ana,Deea,Iuli,Ramona si Otilia (iti tin pumnii sa treaca cu bine toata perioada sarcinii ).

Carla, insanatosire grabnica pentru amandoua,si copilul meu e putin racit,dar nu stiu ce m-as face daca as pierde noptile.

Eu noutati nu am,merg la control saptamana asta,si la sfarsitul lunii la eco.Si din pacate nu simt nici o miscare,desi am burta mare...(sa stii ca si eu am aceleasi ganduri ca tine, Tiana ).

Va pup,

elena,16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Buna fetelor,
Am intrat sa va urez un an bun,plin de bucurii!(cu intarziere, dar am fost si noi plecati).

Bun venit Ana,Deea,Iuli,Ramona si Otilia (iti tin pumnii sa treaca cu bine toata perioada sarcinii ).

Carla, insanatosire grabnica pentru amandoua,si copilul meu e putin racit,dar nu stiu ce m-as face daca as pierde noptile.

Eu noutati nu am,merg la control saptamana asta,si la sfarsitul lunii la eco.Si din pacate nu simt nici o miscare,desi am burta mare...(sa stii ca si eu am aceleasi ganduri ca tine, Tiana ).

Va pup,

elena,16

eu sunt suparata ca nu simt, sunt o nesimtita cum imi zice iubi, dar si la celalata sarcina aveam 20-22 sapt si nu simteam clar lovituri...asa ca cred ca pana nu mi da in coaste nu o sa zic ca simt ca misca...
noi avem azi 18 sapt dupa UM, dar abia pe 16 mergem la eco..pana atunci..incercam sa rezistam..
eu ar fi trebui sa intru in concediu de risc de la 1, dar..am refuzat ca imi scade mult venitul si apoi in cei 2 ani voi lua putini...

17+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Bine v-am regasit! Sa dea DD un an mai bun!
Noutati de la noi ar fii ca sunt in continuare cu risc de avort, colul tot scurt cateodata inchis cateodata nu prea, si trebuie sa imi prelungesc concediul medical, o alta noutate ar fii ca nu prea e singur carucior roz e posibil sa schimbam culoarea ...dra mea zice ca nu s-a vazut niciun prelungitor la 16 sapt logic ar fii fetita dar ptr ca nici labii nu s-au vazut e partial roz caruciorul.
Pe 15 ian sunt iar la Pop poate atunci se decide sa ridice misterul.
Otilia welcome in the club, uite eu nu am contractii recomandarea dr a fost repaus fizic si sexual. Ar trebui sa stau in pat dar uite ca eu am revenit la job nu rezist sa stau numai in pat si sa nu fac nimic, acum si jobul e mai permisiv pot sa plec daca am nevoie si imi fac treaba de pe laptop acasa in pat. Tratament am facut cu duphaston si utrogestan, dar pe o perioada f scurta , mai iau utrogestan cand am dureri asha ca la ciclu dar altfel nu mai iau nimic decat MgB6 si ulei de peste.
Tensiunea ta de 10 cu 7 e normala in sarcina, in general tensiunea scade in sarcina pana pe la mijlocul ei dupa care revine la normal spre sfarsit, uite eu am normal 11 cu 7, gravida fiind la inceput am avut 10 cu 6, iar acum 9 cu 5 nu ma consider hipotensiva e o scadere normala indusa de sarcina. Banuiesc ca dr tau iti monitorizeaza tensiunea la fiecare control si daca ti-a dat tratamentul respectiv e ok.
Am uitat sa zic ce fix de la rev. incoace bb ma sutuie zdravan si din ce in ce mai des, cred ca i-au placut artificiile si vrea sa le mai vada, si inca o coincidenta cand plange sora-sa se agita mai tare

Mihaela21+ cu carucior cu camuflaj & Irina nov 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga annkkaa, multumesc pentru incurajari. voi incerca sa stau pana la sfarsit acasa. la mine, dr. mi-a explicat ca aceste dureri de burta sunt si de la uterul cicatricial, fetita nascand-o prin cezariana.
pe prof. onofriescu il cunosc destul de bine, deoarece el mi-a facut toate eco la prima sarcina. lucreaza la maternitatea cuza-voda din iasi.nu am decat cuvinte de lauda. tot ce aveam neclar, imi explica pe indelete si pe intelesul meu. din pacate, in ultimul timp am auzit vortbe destul de reci despre el, in sensul ca, avand foarte multe paciente, nu mai are timp suficient, astfel incat o consultatie sau un eco la el nu ar dura decat 2 - 3 minute. asta doar din auzite. eu merg la iasi la dr. aursulesei, cel care m-a operat si la prima nastere. pt morfologia fetala m-am programat pt inceputul lui februarie, la dr. iliev, tot din iasi.
pentru carla: da, am citit de la inceput si am vazut ca fetita ta are un sistem imunitare foarte bun. eu ti-am povestit prin ce am trecut in speranta ca poate te va ajuta cu ceva.
nicuratze: multumesc mult pentru urari si sprijin.
la toate burticile

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Sa nu uit... am sarit la 10 kilograme...

Ioana, vrei sa ma ajungi?

19+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hera, nu te ingrijora, esti OK.
Elena, .

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Dragele mele,
Va urez un An Nou plin de bucurii, multa sanatate si numai bine.
De asemenea le urez bun venit fetelor noi.
Eu astazi m-am intors la serviciu dupa minivacanta de sarbatori.
Noi ne-am odihnit si ne-am "expandat" am inceput din cand in cand sa simtim buburuza cea mica.
O zi buna!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Otilia, inteleg, multumesc inca o data . Am fost atat de daramata tocmai pentru ca nu am genul acela de copil care sa faca febra de 2 ori pe luna si se i se innoade mucii in barbie continuu .

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Otilia, eu am concediu din luna a doua insa e un pic mai "aparte".Si eu lucrez in invatamant dar munceam ca nebuna, 10 ore pe zi: dimineata la liceu, dupa-amiaza la universitatea, seara la cursuri particulare. Vorbeam 10 ore zilnic, nu mancam bine, alergam iar seara trebuia s amai lucrez si la calculator.Asa ca a trebuit sa renunt la una si am intrat in concediu, mi-am mai pastrat niste ore la universitate dar renunt din semestrul 2 si la ele.Cum am facut eu si fac si acum: doua saptamani iau concdiu de la medicul de familie, doua de la ginecolog (spital) pana ajung la pragul de 90 de zile si o sa iau numai de la med de familie prenatal. Stiu ca e mai greu, dar se merita,iar banii se fac ei.Eu una o sa iau nici 20 la suta din cat castigam normal pe luna, dar asta mai putin conteaza.El sa fie sanatos.

Annkka, am auzit de Onofriescu caci e si el la clinica unde merg eu la dr meu (dr Mihaila pe care il recomand din tot sufletul) - www.ominiclinic.ro - face parre din centrul de reproducere umana din cate am inteles, nu-l stiu personal, doar dupa nume caci am inteles ca si el e destul de cunoscut.

BebeBeca, eu am acum 10 kg ENORM de mult, dar asta e.Mergem inainte

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Hera, stai linistita ca e normal;pe mine m-au durut un pic in a doua luna si apoi erau cat se poate de normali pana prin saptamana 17 dupa care au inceput iar.Acum, in saptaman 20 iar sunt moi si normali.

Chiar fetelor, pe voi va mai dor sanii? Ai mei au o usoara sensibilitate doar atat.

BebeBeca, ce iei impotriva durerilor de spate?

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput