biiig problem!!!
Raspunsuri - Pagina 13
cristoiu spune:
[quote]citat din mesajul lui conchita
draga mea, nu e treaba mea sa impart vile cu piscine si conturi bancare femeilor de 20 de ani care fac sex neprotejat cu iubitii altor femei[/red].
Aici esti rea. Fata a spus clar ca nu stia si cind a aflat a incetat legatura.
n/a spune:
Conchita, vreau sa te rog sa nu te superi pe mine, dar va trebui sa te contrazic.
Desi din punct de vedere fizic si mental, paradoxal, o femeie (copil) la 20 ar putea fi capabila sa creasca un copil la 20 de ani, nu cred ca ar putea sa o faca singura si in conditiile date in Romania actuala.
Nu contest ca era de preferat sa se protejeze, in loc sa ajunga sa fie pusa in situatia sa faca un avort, insa femeia din ziua de azi este supusa atator presiuni, ca eu pe multe am ajuns sa le inteleg chiar daca nu le dau dreptate.
Nu stiu exact cum sa o formulez sa se inteleaga ce verau sa spun insa majoritatea pustoaicelor si nu numai, din teribilism, din dorinta de a fi acceptat si iubita de un barbat (baiat), din vanitate feminina, din cauza libertatii prost intelese, din greseala parintilor de a le face sa inteleaga cu ce se mananca viata asta, din cauza unui IQ scazut, din cauza ca se tem de acel deget indreptat inspre ele (si chestia asta e foarte puternica)si din cauza mentalitatii pe care si-o formeaza in anturaj sau a stigmatului asupra vitii ei, prefera sa faca diferite compromisuri care duc deseori la dezastre.
La asta mai adaug si mentalitatile de kko in care sunt crescuti barbatii de propriile lor mame, coafate putin si cu ce se mai aude si din randul prietenilor, plus putin "asa e soiul" si avem reteta barbatului perfect iresponsabil.
Nu stiu ce a sperat rocksee si de ce a fost atat de neatenta, dar trebuie luat in calcul ca nu a stiut ca era cu cealalta fata de 7 ani si si-a pastrat demnitatea si nu a ramas cu el, constienta fiind ca nu are un viitor cu un barbat care a inselat-o din start. Faptul ca nu esti pe un drum asfaltat nu te opreste sa pasesti. La varsta aceea cazi mai repede in valul vietii, esti mai naiv, cedezi mai usor anumitor presiuni si pleci mai usor de la premisa ca nimik rau nu ti se poate intampla.
Ai mai mult tendinta sa cazi in ispite fara sa ti cont de consecinte.
La douazeci de ani abea iti formezi, asa vag, o idee despre ce insemna viata, da mite sa te mai iei si in piept cu ea.
Eu cred ca in conditiile date fata asta si-a evaluat foarte bine posibilitatile si si-a dat seama ca singura nu va razbi si a ales intre a-si ruina viata si a trai mizerabil si cu costul propriului copil sa mai incerce sa mai faca ceva cu viata ei.
Ea a spus foarte clar, ca s-a descurcat singura, ca nu a ajutat-o nimeni, ca are datorii pentru leasing si ca un copil ar depasi-o.
Pe mine ma depaseste viata la 30 de ani, si eu la 20 de ani nu am reusit sa fac tot ce a facut fata asta, dar ca ea... au gresit si gresesc multe.
Asta nu insemna ca trebuie sa o hulim.
raluk_psk spune:
voi va dati seama ca intram in penibil? dom'soara a introdus subiectul si nu mai poate de parerile noastre...sau voi nu vedeti ca nu a rasp nici unei persoane inca de la inceput..la o adica e corpul ei si sa se spele pe cap cu el..pacat de micutul care e sau nu mai e in pantecul ei...el nu are nici o vina..
http://tanaramamica.wordpress.com/
raluk_psk spune:
pentru cei interesati de subiect sa intre aici..http://avort.ro/ mi se pare extraordinar ce scrie.."Mamelor! Dup#259; 8 s#259;pt#259;māni cānd se efectuez#259; avortul, copilul are deja toate organele formate. Sim#355;urile sunt prezente: ei simt durerea #351;i avortul devine un m#259;cel. Le bate inima dar apoi se opre#351;te cānd va fi rupt īn buc#259;#355;i prin chiuretaj sau prin aspira#355;ie." pe mine numai ideea de avort ma face sa plang...voi chiar sunteti atat de insensibile cu proprii vostri copii? ganditi-va bine la ceea ce veti face pt a nu regreta mai tarziu....pt ca mai tarziu nu veti putea intoarce timpul sa corectati greselile facute...
http://tanaramamica.wordpress.com/