Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 5
kay spune:
baga vio, baga !
GABIIITZAAAA, zi-ne ceva, te rog !!! eu stau ca pe ghimpi aici...
misha, inteleg ca tu esti la munca (inca?????)
da madame unde e? a? ca acum va iau la numarat si o sa iesiti cu minus !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Am poposit si eu pe la voi.
Vio, tu esti floarea noastra rara, nu te dam noi pe niciun presedinte, sa fie clar!! 
Gabitzo, sper ca totul a decurs bine! Stam cu sufletul la gura pentru tine pana cand ne dai vestea cea buna!!
Kay, ai renuntat de tot la dulciuri? Ca eu p-asta nu pot sa o fac
. Daca mai incep si cu Robbie, te ia migrena, nu durerea de cap
... ca la cum e omu' ala... 

!!! Ah, si vezi ca nu te scap din vedere la topicul despre slabit, sunt cu ochii pe tine! ![]()
Nu mai vorbiti de dulciuri, ca eu ma chinui sa ma abtin de la tot... parca am tinut degeaba regimul ala o luna si ceva, ca acum mi-e la fel de greu sa ma abtin. Tot am zis ca poftele astea sunt de la menstruatie, da' vad ca tot intarzie sa apara, ori asta nu-i un semn bun deloc! 
I never fake ... sarcasm
kay spune:
hai ca am scris in ac. timp... pai e frumos sa nu dai pe acilea toata ziua? ia zi repede cu ce regiment ai umblat azi?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
OOOO, Madame, te faci
? ![]()
![]()
tati stie? sau il astepti sa se intoarca in Bucuresti sa-i dai vestea ?
glumesc, sa fie cum vrei tu, cum e mai bine ! 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
MadameBovary spune:
Bre, da' drept cine ma iei, sa umblu cu un regiment? Sunt eu rezistenta, nebuna si perversa (ca altfel nu ma pastra jeneralu' de atata timp
), da' nu ma bag la regimente... prea multe idei de satisfacut in acelasi timp... ori eu sunt mica si firava
. In plus, stau cumintica sa se-ntoarca barbatul acasa!!
I never fake ... sarcasm
kay spune:
pai nu ziceai tu de regimentu paispe? pai ce facem? acu dai cu uitarea, a? ![]()
lasa, stai acolo cuminte pana iti vine jeneralu ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay OOOO, Madame, te faci ? ![]() |
Aoleu, pai daca, prin absurd, se intampla, ma cam rade de pe fata pamantului. Scoate tot armamentul din dotare... bine, nu ca as fi ramas gravida asa, de capul meu, singurica la mine in baie
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Ziceam eu de regimentul 14, dar cred ca ziceam ca i-l pun la picioare Gabrielei sau Mishei, nu mai stiu careia dintre ele i-am oferit ofranda asta miraculoasa
. Ma lasa memoria si pe mine, o fi de la abstinenta? ![]()
I never fake ... sarcasm
kay spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Aoleu, pai daca, prin absurd, se intampla, ma cam rade de pe fata pamantului. Scoate tot armamentul din dotare... bine, nu ca as fi ramas gravida asa, de capul meu, singurica la mine in baie I never fake ... sarcasm |
pai cum adicatele? offf. cum sa te rada? mai, mai, barbatii astiaaaa.... si ce victime colaterale? se panicheaza ai tai? sau cum?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
misha71 spune:
Seara buna fetili
Of! Da' lunga zi am mai avut! Cum dreak s-or fi strins toate in prima zi?
Gabitzule nici o veste? Hai te rog, spune, ca stam toate ca pe ghimpi. Of! De ce taci? Sper din suflet ca e totul bine cu taticul tau 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor