Gabriel - Sarbatori in Terapie intensiva… URGENT

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doina

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Doina, cine sa "aiba indoieli"??!!!

pentru Gabriel sa se stranga banutii cat mai repede!!...Si timpul trece asa repede!!!...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyhbo spune:

Buna dimineata,imi pare rau ca nu am timp sa intru mai des,dar am vazut ca ingerul Doina va tine la curent cu noutatile.Doina eu una nu cred ca ar avea cineva ceva de obiectat,mai ales la cate ai facut pt Gabriel.Ai fost pt noi mai ceva ca o sora,te-ai implicat mai mult decat oricine,nici nu am cuvinte de multumire,chiar esti un inger,o spun cu mana pe inima..Vreau sa va spun ca azi dimineata cand am verificat conturile erau ....11 500 euro si 1000 telefoane pt 5 euro si 476 telefoane pt 3 euro.Sper sa reusim azi sa depunem si dosarul pt E112,dar cel mai mult sper sa se si aprobe.In orice caz d-na liana Stanciu care s-a implicat tot cu ajutorul Doinei mi-a spus ca am putea pleca in 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Any bravo...inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Spune te rog ce face minunea ta...e mai bine? Ne rugam pentru el si pentru voi, si tragem speranta ca o sa va intoarceti cu bine inapoi.
Sora mea care are numai 20 de ani, s-a implicat f mult si ea, a vazut anuntul de la messenger, a trimis mesaje la toti prietenii ei si la fel a pus anuntul la messenger...era doar contrariata cum ar putea sa puna bani si cei din strainatate (ea are prieteni prin spania si italia care voiau sa puna si ei bani) dar i-am spus ca nu exista posibiliatea asta din pacate. Tinem pumnii...poate se strang banii pana diseara...cine stie...Dzeu e mare.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Doina,
eu zic ca,daca parintii lui Gabriel sant de acord sa oferi contul tau paypal...,restul lumii chiar nu mai conteaza sant atatia care doresc sa depuna banuti pentru Gabriel si nu au cum
si daca cineva are ceva de comentat,ii trimiti la mine
exista vreun caz de la umanitare,unde sa nu te fi implicat cu totul?zi-mi...,exista?eee ce inseamna asta?iti spun eu...inseamna ca ai un suflet mare si ca-ti pasa

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si de la noi un ajutor infim dar care sper sa faca o diferenta pentru Gabriel... Doamne ajuta!
Edit: eu am reusit sa transfer banii din strainatate in cont, prin online banking. Sper sa fie OK, mie mi-a aparut ca tranzactia a fost efectuata. Sper sa ajunga banutii ca vad ca sunt fete care spun ca nu merge transferul de bani din strainatate.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Ani incercam sa te sprijinim noi fetele din Germania, am pe cineva care va veni la tine la Spital cand vei sosi aici, si te va ajuta cu traduceri pe cat se poate. O sa iau nr de tel al tau de la Doina, si o sa te sun.Ai mare speranta in DD, ca va fi totul bine.
Si eu am incercat la fundatii aici, insa la ei dureaza cu lunile procedurile, si Gabi nu are timp de asteptat.

Multi pupici celor implicate aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Am donat si noi astazi 200 de ron in contul lui Any.
Ne pentru Gabriel si asteptam vesti bune.
Tinem pumnii stransi.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Biiine... atunci fetele din strainatate pot folosi conturile de paypal si moneybookers deshise pe adresa de e-mail dragos.fagurel@gmail.com , insa rog mult sa ma anunte si pe mail la trimiterea de bani, si cu suma exacta, ca sa stiu exact ce e pt Gabriel, iar eu voi vorbi cu Ani si voi vedea cum facem sa ajunga in posesia lor banii.

Cand va ajunge Ani in Germania, cred ca se vor putea trimite banii si prin posta, la Ionut si Teo a functionat.

Si... cu implicarea mea pe aici... Sunteti foarte dragute, fetelor As fi vrut eu sa am cunostintele, timpul si energia necesare sa pot ajuta toti copilasii cu probleme de aici, insa nu le am Insa vad ca se gasesc pentru fiecare persoane inimoase care ii ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyhbo

Buna dimineata,imi pare rau ca nu am timp sa intru mai des,dar am vazut ca ingerul Doina va tine la curent cu noutatile.Doina eu una nu cred ca ar avea cineva ceva de obiectat,mai ales la cate ai facut pt Gabriel.Ai fost pt noi mai ceva ca o sora,te-ai implicat mai mult decat oricine,nici nu am cuvinte de multumire,chiar esti un inger,o spun cu mana pe inima..Vreau sa va spun ca azi dimineata cand am verificat conturile erau ....11 500 euro si 1000 telefoane pt 5 euro si 476 telefoane pt 3 euro.Sper sa reusim azi sa depunem si dosarul pt E112,dar cel mai mult sper sa se si aprobe.In orice caz d-na liana Stanciu care s-a implicat tot cu ajutorul Doinei mi-a spus ca am putea pleca in 2-3 zile.

Ce vesti minunate!!!..

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput