Puiuti de randunici 2008!! (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata, Adriuta ( io va pandesc acum )

Nicio trezire azi-noapte, sa stii! Ma rog, cele de papa obisnuite ( la 3 si la 7 ). Am renascut ! Tu? Proaspata , biata de tine?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Tot yooo...

De vre-o ora tot aud de jos soapte (bebe doarme la el in camera) Adiiii.... helloooo, vino pana jossss,....ghici cine era....

Acu vre-o 10 minute urca la mine intr-un suflet si incepe sa ii turuie gura:(e vb. de soatza in caz ca nu v-ati prins)

Am vazut documentarul despre apocalipsa(spune el)... si 3 religii(calendare) au prevazut sfarsitul lumii in Dec 2012. Si ca se inverseaza polii si albinele sunt pe cale de disparitie si fara polenizare mor o mare parte din plante, printre care si cele producatoare de hrana. Si daca USA nu mai exporta mancare nu stiu cate milioane(parca miliarde) de oameni mor si o sa fie foamete si se vor declansa razboaie....PUNCT

Si a plecat jos repede repede....

Sa nu piarda partea a doua Era in pauza de publicitate

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Buna dimineata Olgutza
Ati scapat de muci?
Da sa sa treaca repede si pentru D-soara MeMe

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Azi v-am "inselat" putincu un alt topic.
Mi-am bagat si io nasu pe la "In unul sau doi mergem mai departe". Fratele meu ce-i acolooooo drame...dame...amante si amanti.
Ptiiiii ce de telenovele pai Casandra si Marimar sunt vax albina pe langa povestile ce le-am citit

daca vreti va dau un mesaj , io am ramas masca .....

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Mesaj nr. 4

Adriutza va multumeste frumos pentru vizionare si va doreste vizionare placuta in continuare

Acu' in mars triumfator imi "ridic " si eu...in sfarsit premiul, UN MASAJ LA SPA si ma duc spre cuibul fericirii pentru un somn binemeritat.(sper daca nu se razgandeste piticul).

Pupici

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Noi plecam acum la kinetoterapie. Abia astept sa raportez progresele
Si eu stiam ca se poate alapta peste sarcina (daca se poate), dar fara documentare. Eu nu stiu cand ai tu Olgutza timp sa citesti atat, ma complexezi INGROZITOR
Adriuta, eu am fost pe la topicurile alea, cand in ratacirea mea am dat turul DC-ului. De groaza!
Felicitari Bursucului pt gradi. Astept sa vad ce va povesti el despre prima zi! Ia sa incerc si eu spaghete la fata
Revin mai pe dupa-amiaza.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Am revenit, cu Bubul sub birou...acolo e paradisul lui, intre multe cabluri.
Olgutz , esti cea mai documentata randunica
Adriutza, meriti sedinta de SPA astazi. Noapte buna!
Sovi, in numele mamicilor care nu vor mai avea parte de o noua odisee, te IMPLOR sa vii cu rapoarte complete despre cel putin o data pe zi

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Noapte buna, Adriuta !

Naty, sunt lecturi de pe vremea gravidiei Acum pun doar linkurile. De citit, as citi "Citind Lolita..", dar...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Naty, sa te dai mare, da ? Mi-e ca iti zic oamenii "Drum bun! Copilul tau nu mai are nevoie de nicio terapie!"

Cami, multumesc, da' sa o vezi pe Vio !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cami, never say never (ref la o noua odisee pt tine)

pai sa raportez. de aseara cremele mele au inceput sa puta :)), la fel si perna mea cea noua de la Ikea!

Olgu, ca de obicei apari tu cu linkuri tari sar'na!
am retinut ca de acum mananc si beau pt 3. sa ii zic omului ca de acum sa ia cate 3 sticle de vin rosu, sec si bun .
Serios vorbind, chiar azi dimineata cand alaptam copilul ma gandeam ca nu vreau deloc sa intrerupem acest obicei minunat, e terapie si pentru mine, si sfarcurile nu ma dor deloc inca.
Cafa nu indraznesc sa va dau, ca e cam veche a mea, imi cam expira cafeaua pe care o am in casa.

Naty, voi mergeti la kineto neintrerupt inca de atunci cand ai dus-o pt hiperextensia pe spate??

Adriuta, musai da-i ceva de facut Omului tau, poate reusesti sa il mai salvezi

Clodet, succes la dr!

Spor la munca urez cui e cazul!

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput