Aspirante cu vechime "medie" (19)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Va pup fetele!
Pentru ca intru pentru prima oara pe anul asta, vreau sa va urez un 2009 plin de impliniri pe toate planurile si mai ales implinirea celui mai mare VIS al multor dintre noi!
Vreau sa o felicit din tot sufletul pe MONI!
Esti exemplul cel mai bun ca optimismul nu te poate duce decat la implinirea visului cel mare!!! Ma aplec in fata ta!
Multumesc fetelor pentru urari!
Arianna, in primul rand multumesc de urare pe mess! Si felicitari ca ai trecut peste laparo. Vezi ca Moni iti intinde mana!
Pup aspirantele, gravidutele si mamicile!
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Arianna_M spune:
multumesc Oana....te rog mai scrie si tu....imi e dor de tine...
cu 2 !!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
oanaiacovita spune:
Arianna, din suflet mi-as dori sa pot scrie.
De la serviciu nu am acces la mess si pe forum nu pot sta.
Iar seara pic cam franta.
Si mie mi-e dor de voi!
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
maryb spune:
moniiiiii, ce ma bucur pentru tine....Doamne Ajuta ca maine sa fie si mai clara liniuta a doua si sa ne anunti oficial ca esti graviduta. abia astept sa vad testul tau de maine. si te imbratisez tare tare....ce veste minunata.....iuhuuuuuu
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
monica_dicut spune:
Hello deci anca ma va bate sigur maine... dar... nu m-a lasat inima si am mai prestat un test si linia este cat se poate de clara. Incerc sa pun poza imediat.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt
Delphinas spune:
FELICITARI!!!!
imi dadeau lacrimile azi cand m-am rugat pt tine la biserica. ma bucur, ma bucur enorm pt tine. meriti asta.
sa fii sanatoasa si de data asta minunea sa apara.
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Hello deci anca ma va bate sigur maine... dar... nu m-a lasat inima si am mai prestat un test si linia este cat se poate de clara. Incerc sa pun poza imediat. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 3 + Atat de optimista sunt |
poze, Just Me
ambitioasa
monica_dicut spune:
iete linku cu poze http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ cu testu. Ce ziceti?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt
claudinna spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Hello deci anca ma va bate sigur maine... dar... nu m-a lasat inima si am mai prestat un test si linia este cat se poate de clara. Incerc sa pun poza imediat. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 3 + Atat de optimista sunt |
superrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
citat din mesajul lui monica_dicut iete linku cu poze http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ cu testu. Ce ziceti? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 3 + Atat de optimista sunt |
cat se poate de clar!!!
ai bebe in burtica!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)