Aspirante cu vechime "medie" (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Moni ma bucur pentru cele doua liniute ale tale.
Arianna ce este cu tine? De ce nu mai intrii? Fetelor voi stiti ceva de ea? ca nici pe mess nu este.

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui winter

Buna fetelor si LA MULTI ANI!
Stiu ca n-am intrat de foarte mult timp dar ...v-am citit
Eu nu prea am noutati ,momentan nu mai fac nici un tratament.Astept sa-mi vina armata rosie si sa-mi fac programare la medic.
Dar sunt deja in z36 si vad ca se lasa asteptati.
Va pe toate si sper sa scriu mai des de acum inainte!

valentina

vali bine ai revenit ,ai lipsit maica cam mult de pe aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FELICITARI MONI

Delphinas a anuntzat si odiseea sept-oct 08.SUNTEM IN EXTAZ.

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va rog eu nu va ambalati. e fff pala liniuta. I-am aratat-o si lu injineru. O vede si el... eu zic ca este. L-am trimis sa-mi cumpere test sa fac maine din nou. Chiar nu vreau sa imi fac sperante foarte mari si sa ma umflu de plans dupa aia. Imi pare rau ca nu pot face poza dar promit ca fac dupa 4 cand ajung acasa.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, scumpa mea, am un gol in stomac si m-a luat tremuratul!!!Acum un an pe 07.01.2008 am aflat prin testul barza ca vine Luca. Imi apareau tot asa doua II, a doua pala de tot, dar stiam sigur ca e acolo, mai mereu a doua e pala, scumpa mea, la toate fetele pe care le stiu, dar e acolo, aia conteaza!!!

Sper sa nu iti fac un rau ca ma arunc de pe acum sa te felicit, dar asa a fost si la mine.

Vai, o sa nasti cand trebuia eu sa nasc (pe 22.09 dar Luca a venit nitel mai devreme, pe 08.09) daca e..., un copil fix mai mare cu un an!

noi suntem nascute in aceeasi zi, ce taaaaaaaare!

ce emotii am, parca as fi eu!!!

ppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuup ma gandesc la tine cu drag

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Felicitari scumpa mea!

Stiu foarte bine ca este bebe acolo....testele astea nu dau gres, crede-ma....orice liniuta (ma refer la a doua) inseamna bebe!

Din inima iti doresc multa sanatate tie si puiului tau...si sotului tau (mereu uitam de ei..)....sa ai sarcina usoara!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Monica de ce nu mergi sa faci de urgenta hcg?
Scapi de tot stresul.
Tin pumnii stransi tare si nu ma mai dezlipesc de forum.

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cocolyso draga mea te dulce. Te-am zarit intr-o seara pe mess exact cand ieseai. Ce mai faci tu?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Monica, draguta mea, probabil ca eram pe picior de plecare de la servici, ca de acasa nu intru.
Ce sa fac.....la servici cu nebunia, slava Domnului ca merge, iar cu bb, astept sa imi vina sambata, luna asta daca ovulez pe stanga fac inseminare, daca nu iese, in martie fac fiv la Medlife cu Dr.Albu.
In rest, bantui pe net dupa orice informatie ce m-ar putea ajuta sa imi implinesc visul.
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa devenim mamici!

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

La Multi Ani tuturor celor cu nume de mare Sfant Ion!

Moni tocmai citisem ca nu poti intra la odisei si vroiam sa-ti spun sa nu te superi ca mai venim noi pe la aspirante, iar asta pt ca eu una nu ma pot abtine sa vad ce mai faceti.

Iar acum citesc despre liniute

La mine inca e proaspata amintirea lor si daca nu plictisesc, va impartasesc cum a fost: cu vreo 4 zile inainte de ziua rosie nu m-am abtinut si am facut un test care a iesit cat se putea de negativ. Asa ca mi-am scos ideea din cap si m-am dus sa-mi improspatez stocul de tampoane. Dupa 2 zile au inceput sa apara si durerile de burta si de spate, de ajunsesem sa merg sa verific din ora in ora cu OB-ul pregatit. E, exact in ziua cand trebuiau sa vina rusii, satula de 2 zile cu dureri si stari nesuferite, m-am corupt la un test care initial mi s-a parut negativ, dar dupa ceva minute parca parca aparea ceva rozaliu... Nu pot sa va spun cum imi batea inima si in acelasi timp mi-era frica sa nu ma insel. Concluzia de acum e ca daca se face testul in perioada cand trebuie sa vina, a doua liniuta e clar mai deschisa de culoare. Asa ca eu, pt ca respectivul test era Barza banda si mi s-a parut prea fragil, m-am dus frumusel la farmacie si mi-am cumparat unul din acela stilou, strict cu gandul de a-l pastra la loc de cinste , pe care sigur ca l-am facut dupa 2 zile, ca sa iasa nene liniutele clare!

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea, dar imi doresc din tot sufletul sa va vad cat mai curand povestind despre astfel de clipe minunate!

Si Moni, Doamne Doamne e mare si azi e o zi mare si poate ca e un semn. Iti doresc ce-mi doresc si mie si tuturor fetelor de aici!

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput