Aspirante cu vechime "medie" (19)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
??????
Dana, te astept cu vesti ca mor de curiozitate
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt
monica_dicut spune:
Iar sunt singura????
.........
ancuta, cand testezi, parca la o zi dupa mine erai...
Hai fetele tineti-ma de vorba ca daca nu plang , anul trecut de Sf Ion am aflat ca sunt ...
Si apropos La multi ani celor cu nume de Sf Ion
ioanara atat imi vine acum in minte, sa fii sanatoasa si fericita
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Visand la o minune
Ticker2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb LA MULTI ANI !!! Va doresc un an plin de sanatate, bucurii si impliniri. Si cea mai arzatoare dorinta sa devina realitate, sa aveti parte de un copilas sanatos. astazi m-a apucat melancolia si am cautat mesajul prin care anuntam din nou cele II iata ce vremuri frumoase erau pe forum pe atunci http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116718&whichpage=12 acum imi tin puiul in brate si ma joc cu el, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, mai avem o saptamana si facem 3 luni, colicii ne-au lasat de vreo 2 saptamani, asa ca acum doar papam, dormim, gangurim la greu, radem si tipam. este minunata viata acum. ioanara, LA MULTI ANI pentru maine !!! sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos. va pup pe toate si va imbratisez. maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008) poze cu mami si bebe |
Da maaaaaa,ce vremuri frumoase erau
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut executat test una bucata linie rosie.... asta este... nici ca mai fac teste... POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 3 + Atat de optimista sunt |
nu mai face fato teste ca ma iau nervii,asteapta macar o zi sa intarzie
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Moni aici sunt ,la cafeluta si nu ma teste mama pana nu imi intarzie cateva zile.
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
monica_dicut spune:
Daca era sa fie, aparea liniuta si cu 2-3 zile inainte zic eu... nu ??? Deci eu am fost la dr pe 27 dec si mi-a zis ca ovulasem ca se vedea corpul galben si am prestat pe 24, 26 si 28... deci azi ar fi cam ziua 12 post ovulatie...
Ah si am citit ca treaba cu verificat colul nu e cum stiam noi. Adica nu e o regula sa fie intr-un anume fel. Cica si la sarcina si la rusi poate fi la fel. Al meu oricum e sus si tare. Iete aici ce zice tipa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26643&whichpage=2
POZNICI CU NOI
Visand la o minune
Ticker2
ancadragoman spune:
Mie la Maria in Z12 DPO mi-au aparut 2 liniute ,dar f pala a 2 -a.
Colul nu l-am verificat niciodata
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Delphinas spune:
moni nu te mai chinuii atata cu testele. daca vrei intr-adevar sa vezi ceva, fa un test de sange si poate te lumineaza ala mai mult.
si o imbratisare calda
poze, Just Me
ambitioasa
vias spune:
offffffff...ce ma-ti rascolit voi cu amintirile astea...
...imi aduc aminte de maryb care a apartinut odiseei de iulie-august 2008, a pierdut sarcina...dar...uite ca s-a intamplat minunea si acum are un bebe in brate, sanatos...
...imi aduc aminte cum o sfatuiam sa mai mearga si la un alt medic...
atat pe ea, cat si pe celelalte fete care pierdeau sarcina..
...imi era asa de greu sa ma pun in situatia lor...imi era greu, parca suferinta era prea mare...si uite ce mi-a fost dat mie sa traiesc..
...Monica o sa apara si la noi IIsi sper eu ca destul de repede...nici eu nu prea mai am rabdare, dar cred ca ne va da Doamne Doamne un puiut repede, sa ne mai aline durerea
Azi merg la ziua cumnatului si socrului meu...ospat mare, ma umflu bine de papa bun...
...asta inseamna ca incerc sa-mi fac viata cat de cat mai frumoasa, cu greutatile ei cu tot...sper ca intr-o zi va fi bine...o sa avem toate cate un puiut in brate...MACAR!!!(pt ca eu vreau inca 2 )
Eu nu am scris la prima sarcina la aspirante, citeam doar...acum scriu..sio sa scriu din ce in ce mai des...sa-mi intre in cap odata ideea ca o sa-mi ajute si mie Dumnezeu...si odata voi apuca sa ma joc si eu cu un copilas al meu, ca de data aceasta voi naste un bebe sanatos..si-l voi aduce acasa viu..frumos, sanatos...
aseara vorbeam la telefon cu soacra mea...si-i spuneam (ma plangeam) ca nu pot sa-mi aranjez mai repede casa...si la un moment dat am zis...intr-un context ca as vrea sa mor...iar ea mi-a zis..."nu mori acum, mai intai faci fetita de care ti-a spus Darius in vis!"
..asa ca eu astept fetita promisa de Darius, primul meu copilas, care cred ca stie multe de acolo de la Doamne Doamne...si cand vede ca ma prabusesc apare in visele mele...si merge inaintea mea...imi arata mereu un drum...
...ideea este ca astept fetita!!!
..sper sa apara foarte curand!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
monica_dicut spune:
Fetele tremur... am mai prestat un test... si se vede clar a doua liniuta... sters.. f pal dar se vede e acolo
POZNICI CU NOI
Visand la o minune
Ticker2