Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am admirat-o pe Daria in zapada si este o superba

Mandarinutza este super pensiunea Matei, cunosc bine zona, in urma cu ceva ani, in vreamea copilariei petreceam mult timp in zona aia...bunicii mei sunt din satul de langa Vulcanii noroiosi.

Yaia un hotel belea in Turcia este www.themarmarahotels.com/The-Marmara-Antalya/index.asp" target="_blank">asta. Mancarea este foarte buna, as spune chiar excelenta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Si noi aveam olita care canta lambada, dar s-a stricat repede muzicutza aia.

Moldoveanca superb hotelul, iti doresc vacanta placuta. Si noi ne dorim sa mergem in Dubai, dar din pacate nu putem.

Roxana foarte frumos ati petrecut, iar locatie este superba

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am si io in sfarsit liber de la stapanire sa va urez Un an nou numai cu bucurii si realizari!

Mi-ati lipsit asa mult!!!
Kiss U all!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Noi suntem de ieri in Bucuresti insa fata mea e f maraita si tzitzileste incontinuuu (e mai rau ca la inceputurile alaptatului pt mine). Se pare ca sunt caninii pe drum, ca masele are 4.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Am tot citit aseara si azi si am ajuns la zi.
Multa sanatate bolnavoirilor!
Tare greu tre' sa fi fost pt toata lumea cu copilasii bolnavi de sarbatori. Sabina si Ayumi au fost chiar eroine cu cate doi balnaviori in casa.

Mergi la inceput

Am citit si m-am emotionat nspus pentru noile gravidutze, fie ele sigure sau daor "candidate".
Devylla, ti-a dus dorul rau sotul tau cat ai fost plecata daca ati punctat asa repede. SA fie intr-un ceas bun si sa fii la fel de fericita si de frumoasa si ca mamica de 2 puiuti!
danielle, sper ca sarcina asta sa aduca echilibru in caminul vostru, sa va apropie si sa va tina cat mai uniti! Si nu renunta la scoala!
alinush, tie sper sa ti se confirme candidatura, mai ales ca s-a muncit ceva!

Tuturor sarcini fara probleme, energie maxima si copilasi sanatosi la toamna!

Mergi la inceput

Diwana

Fetelor, eu dupa sarcina sau in urma fertilizarii am ramas cu probleme cu ficatul sau bila, de fapt nu stiu exact, stiu ca daca nu sunt atenta ce mananc mi se face greata, iar pana sa raman insarcinata nu am avut nici o problema. Mai nou imi este greata aproape in fiecare zi. In plus cand mi-am facut ultime ecografie, adica acum 2 luni am aflat ca am fcaut un hemangiom pe ficat. Uff...nici nu stiu ce sa fac si in plus vad ca ma mai doare si un san din cand in cand. Nenorocirea este ca in urma cu ceva ani m-am operat la anul respectiv pentru ca aveam un chist. Sper sa nu se fi refacut, ca tare nu as mai vrea sa mai trec prin asa ceva.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Am vazut poze cu zapada (ah, ce dor imi e si mie!), cu camasi roz, fetite mazdravane si un cuplu care a pasit frumos in noul an.
M-am delectat si cu un ardelean vorbaret (diwana, m-am prapadit de ras!) si cu un montaj despre dragostea care da viata (super cadou, valentina).

Mergi la inceput

betty, imi pare tare rau de problemele pe care le ai! Sigur nu te incalzeste asta, dar dupa sarcina/cezariana si eu am mari probleme cu stomacul - generic vorbind - ca nu stiu de-i bila ori digestia de vina. Ma balonez orice as manca si am niste gaze groaznice. Daca nu mananc am arsuri si uite sa nui bine nicicum.
Si n-am facut nici fertilizare.

Mergi la inceput

Am vazut puiuti frumosi de gabitz78 si cecilia.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput