Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabitz, ce tare-i schiorul tau ! Dar piticuta ce face, cum s-a comportat la zapada ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Valentina la noi in Ardeal nu avem taierea motului, dar nu cred ca ar trebui sa conteze atat de tare incat sa te impiedice sa-i tai parul lui Andrei pana la 2 ani. Ca doar nu o sa stai dupa nas pana cand are el timp. Nu te supara pe mine Ma gandesc ca puteti face si pe "jumatate" treaba. Lasati pe altcineva sa ii taie motul, in rest faceti exact cum se face.
Nu dati cu rosii in mine

Diwana, sigur ca nu m-am suparat. La fel gandesc si eu. Nasii nostrii sunt niste oameni deosebiti dar m-au cam enervat la faza cu nu taiem motul pana la 2 ni. Si eu si sotul le-am explicat ca singurul care are de suferit este Andrei,ca nu vrem fala si cadouri, doar sa-si faca ei datoria, adica cum e datina, dar ei nu si nu.. Drept urmare, cand am ajuns acasa, i-am si spus sotului ca nu o sa stau dupa ei si ca il voi tunde pe Andrei doar atat cat sa nu-i mai intre parul in ochi. Stiu ca daca vor afla nasii,se vor supara, pentru ca tin la cinste, dar nu imi chinui eu copilul pentru o traditie.Si apoi daca nu le spune cineva, si nu are cine, nu se supara nimeni, nu!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Poate n-ati citit la Ajutoarele Mosului, astept de la voi poze cu spiridusii sa le strang intr-un montaj, pana acum n-am decat de la Cecilia, Erina si Luy, vreau de la toti, ca ati fost darnici multi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Valentina, dar in mod normal nu se taie motul la 1 an (asa stiu eu, dar poate nu stiu bine, ca ti-am zis ca noi nu avem asa ceva). Pai daca tin la traditie, atunci ar trebui sa faca efortul de a si respecta traditia . Si apoi e vorba doar de o zi pentru a-si indeplini rolul (la chestia cu motul), nu?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bubu s-a obisnuit sa chefuiasca pana tarziu in lipsa noastra, asa ca acum se culca mult mai tarziu. Inca mai bombane.

Sabina, abia am vazut apelul, telefonul e pe silent si ascuns bine de Bubu, ca nu il mai dau si pe asta sa il strice. Oricum nu prea am avut liniste pe aici sa pot vorbi. Te sun maine din masina, ca revin la traficul de ore.

Gabitz, super pozele, vad ca le-a placut copiilor. Bine ati revenit! Ce-ar fi vrut si Alex sa schieze, de cand ma bate la cap. Mi-am propus sa aranjez un weekend la munte luna aceasta si sa mergem 2 zile la schi pentru ea.

Papanash, bona e comoda, insa nu il tine in tarc. Tocmai ca il lasa liber prin casa si ea misuna la bucatarie, iar Bubu imediat o ia la goana pe scari. Ceea ce nu ar fi asa o tragedie, urca foarte bine si e stabil. Problema e ca vrea sa si coboare si se arunca direct in cap, l-am lasat sa vad ce face si am ramas socata de tentativa. Inainte de concediu mi-a zis bona ca l-a cautat peste tot si l-a gasit la mansarda, nu e in regula ca nu stia unde e. Eu prefer sa il tina in siguranta in tarc cat are treaba, decat sa nu il urmareasca. Cu olita e chestie frecventa sa fie tinuta pe cap, asa facea si Alex.

Diwana, multumim.

Valentina, chiar asa, motul se taie la un an, ceea ce era mai rezonabil ca lungime a parului. Doar nu ii faci cozi baiatului pana la 2 ani. Eu i-am ciopartit pe ai mei si pana la un an, mai ales la breton, sa nu le intre in ochi.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Va pun cateva poze cu nazdravanul meu
http://community.webshots.com/photo/2434748760102537454iseLug

mami fericita de Vladut Dominic

foarte frumoasa camasa...hai sa iti spun eu un secret: sotul meu are mai multe camasi roz, ba chiar a avaut si un pulover de lana pe care l-am centrifugat si acum poate sa il poarte Mario

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noapte buna dragelor! Maine e zi de munca, asa ca ma retrag.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Noapte buna Roxana, si o zi usoara maine (daca se poate)

Moldoveanco, am uitat sa-ti spun ca l-am vazut si eu pe Vladut, imi place cum sta frumos si se uita in carte.

Rares de cateva zile ma striga foarte des. I-am zis ca o sa fac alergie la "mami" daca il mai aud mult . Nu plange dupa mine, si nici nu vrea sa stea lipit de mine dar daca vede ca lipsesc mai mult de 5 minute, ma striga si degeaba ii tot raspund, ca pana nu ma vede nu tace. E foarte dragut, dar zau ca ma striga des

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut poze superbe, nu mentionez nume, nu as vrea sa uit pe cineva.

Roxana, tot tb sa spun ceva legat de poze, nu am mai vazut de mult poze cu Andrei facute de aproape, impresia mea este ca a crescut tare mult, ai un baiat veritabil.

Gabitz, unde ati stat in Poiana, eu caut locatie pentru sfarsitiul lunii, undeva la munte...zapada sa fie, tati sugera prin Vrancea....recomandati ceva.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, a fost super aglomerat, banuiesc ca in cursul sapt. nu este asa, si eu ma gandeam sa mai facem o incercare, dar nu avem sanie si nu stiu daca sa cumpar....

pentru cine vrea sa ne vada, aici suntem la zapada
scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul....am uitat aparatul acasa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput