Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 3
spiridusul spune:

Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
criss703 spune:
Nu am adormit ...e devreme
poate pe la 02 ..04
deci??...trecem la scutece?![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
naty35 spune:
Eu pentru bubitele de pe fata (era si pielea foarte aspra) si de pe capusor, am fost sfatuita de medicul meu de familie sa-l spal cu sapun de la Eucerin - nimic altceva si pe fata, seara dupa baita il dau cu crema de galbenele (numai pe fata)
naty35 spune:
Dupa 1-2zile deja se vad rezultatele. Cel putin pe fata. Acum dupa 2 saptamani de spalat asa are fata foarte fina si s-a "curatat" de tot.
naty35 spune:
Pediatra ma sfatuise sa mergh cu el la dermatolog sa vad ce are si sa-i dea tratament ca s-ar putea sa fie o dermatita provocata de laptele praf sau sa incerc cu niste antibiotice (crema) recomandate de ea. Bine ca am mai cerut sfatul si altcuiva ca zapaceam copilul cu antibiotice de la varsta asta.
lauramiron spune:
Mirtha, imi pare rau ca esti bolnava
, stiu perfect cum e din proprie experienta, ca si eu am fost varza in saptamana cu Craciunul si nici acuma nu sunt total recuperata. Ce ma doare insa foarte tare e ca s-a racit si bebe mica, si ne-am chinuit cateva zile bune cu muci&Co, acuma e mai bine, dar mai tuseste.....azi vine medicul s-o vada.
Madutza, eu ii mai dau cateodata, cand o doare burtik, ceai de fenicul de la Hipp. E foarte bunut la gust, e usor indulcit cu dextroza si bebe il accepta cat de cat, nu se da in vant dupa el, dar bea cate 20-30ml si o ajuta la burtik.
Andreyutza, si eu am tinut regim vreo saptamana, pana a venit medicul nostru de familie si mi-a spus sa incetez si sa incep sa mananc fructe de toate felurile si legume si mancare normala. Sa evit, binenteles, prajelile, fasolea si eventual usturoiul si ceapa care schimba gustul laptelui.
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
naty35 spune:
Vreau sa va pun si eu o intrebare....Care dintre voi a dat Infacol la bebe si nu a fost suportat de catre acesta. Eu i-am dat si m-am speriat ptr. ca facea crize mult mai puternice decat inainte. Nici nu manca de durere...si am incetat sa il mai dau
naty35 spune:
Fetelor va rog sa-mi modificati datele bebeului ca le-ati introdus gresit ![]()
Mircea Andrei, 3.500, apgar 9/10, cezariana 39 saptamani
Sarut mana
isaelena spune:
Buna dimineata fetelor!
Cand va mutati la scutece sa lasati un link la ultimul capitol va rog!
Naty35 eu nu am dat Infacol dar voiam sa comand ca toata lumea l-a laudat.