Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
ghinetz, ce bine ca ai dat un semn......multumim pt....solidaritate. ce face suzetzila??? te mai trezeste noaptea? mai plange? bafta la pregatirea dizertatiei. te descurci tu ca esti fata desteapta!
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Uf! De ceva timp, incepand de pe la 6-7 seara, Laurash devine foarte nervos, baleste, musca, trage cu dintzishorii de suzy si ne bate, musca si zgarie. Dupa aia ne culcam si doarme pana la un moment dat cand incepe sa bazaie si sa se foiasca prin somn, cateva ture pe noapte (unele nopti turele de plans sunt mai rare, altele mai dese, dar nelipsite in ultima vreme). Cred ca e de la maselutze/canini, ca altceva nu vad sa aiba. Adica ma gandesc ca daca ziua se joaca, papa, rade, nu pare sa aiba nimic, inseamna ca de la asta e, nu? Ce vroiam sa va intreb: ati descoperit vreun remediu mai eficient pentru asta? Ca nu mai stiu ce sa fac. E foarte obositor si pt noi, astia mai mari de mergem pe la servicii , dar asta e mai putin important, cel mai rau e pt bebika, pt care mi se rupe inima cand il vad cat sufera, saracutzul. Deci i-am dat si chamomilla, si panadol si nurofen (nu toate odata, evident) si doar in 2-3 seri, dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. La voi cum e? Am tot citit ce ati scris, dar in ultima vreme n-am mai citit nici la voi de bazaieli prelungi nocturne pe teme stomatologice sau poate nu-mi amintesc. Ceva remedii magice? toata strumfaria! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Vio te inteleg perfect!!!! Sunt exact in aceeasi situatie. Doar ca eu nici macar cauza nu am depistat-o. Nu se vad masele la interval (mai tr sa iasa patru). Suntem terminati!!! Pun totul pe seama intarcarii, desi, mama ei de intarcare, a trecut mai bine de o luna de atunci. E jale!!!! Adoarme seara fff greu, palnge de ti se rupe inima. Mi-e si jena sa va zic cum reusim sa-l linistim. Plimbandu-l prin casa cu caruciorul. Deseori il alsam sa doarma acolo pentru ca atunci cand vrem sa-l mutam se trezeste si iar o ia de la capat cu plansul acela sfasietor. daca pana zilele trecute avea cam doua trei treziri, dar in hohot de plans, acum au devenit tot mai dese. Se linisteste undeva pe la 3-4 si apoi doarme pana dimineata. insa pana atunci suntem zombi. Noroc ca Stefan nu e deranjat de zgomot si doarme linistit in camera lui.
Nu stiu ce sa mai fac. Daca stiti remedii homeopate pentru a-l face sa fie mai linistit noaptea...va rog. Carla, stiu ca tu cunosti astfel de remedii, exista ceva axat pe simptomatologie si nu pe pacient? adica tr sa merg cu el al un homeopat sau... Ar tr sa ajung si la medicul meu de familie, dar am tot amanat.
Am citit ca poate fi de la lipsa de calciu (Victor are lipsa de calciu nativ). Am mai citit de pavor nocturn si m-a cam luat pe sira spinarii... Am tot citit diverse, dar solutii nu am gasit. Asa ca....
Culmea e ca ziua e cel mai vesel si simpatic copil. Dar mi-e groaza cand se apropie noaptea. Pe Stefan ar tr sa-l culcam la 9 (asta e programul lui), dar nici o sansa sa ne lase Victor, care s-ar plimba prin casa pana pe la 10-12. Cum vrem sa-l culcam cum incepe shoul. Si culmea, nu doarme ziua f mult, cam de pe la 1 jumate pana pe la 3. Plimbari facem, de obicei la pranz. Stam si cate o ora afara. Nu se uita la tv, nu facem chestii care sa il agite. Am incercat sa-i dau seara mancare mai usoara, am zis ca poate are stomacelul prea plin. I-am dat intr-o zi si mancare serioasa, cama zis ca poate se trezeste de foame. Nu a functionat nimic!!!
Si cum mama ei de viata sa ma apuc eu sa "disertez" acum, ca imi vine sa ma tot duc pana la spitalul de nebuni (noroc ce de mine nu e asa departe) Ce sa mai zic de sot care pleaca dimineata la serviciu....
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
ghinetz, du-te cu el la homeopat. cu siguranta iti va da ceva sa-l mai calmeze.
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
aylin_tarcan spune:
fetelor, mai stiti ceva de lia?
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
xerxe2005 spune:
Oana, eu am sperat ca dupa intarcare, Razvan va dormi mai bine si nu va mai avea 8-9 treziri pe noapte. Nu s-a intamplat asa si dupa 3 saptamani de la intarcare am apelat la www.naturaplant.ro/produse/583/Extract_din_muguri_de_Tei_Argintiu" target="_blank">Extract din muguri de Tei Argintiu.
I-am dat progresiv, de la 5 picaturi pana la 30 de picaturi si cumva s-a mai linistit si a reusit sa doarma si reprize de 1.5-2 ore, ceea ce era extraordinar pentru mine, care eram atat de obosita.
As fi putut mari doza la 40 de picaturi, doza maxima pentru copii, dar m-am gandit ca aia e doza pentru copii mai mari. In plus, eram multumita la acel moment cu 4-5 treziri pe noapte si care deja erau mai linistite, adica nu plangea, doar cerea lapte sau apa.
Apoi Razvan a prins o fobie de alb, ca sa ma exprim plastic. In timpul zilei nu mai voia sa vada (sa manance) nimic alb, adica lapte, iaurt, smanatana, branza.... nici in biberon sau cana, maruntit sau pasat, nimic alb pur si simplu. Si atunci a trebuit sa ma bucur de faptul ca i se facea foame noaptea si se trezea si cerea lapte. Ii dadeam cu biberonul si il manca in somn si avea continuitate, cumva, somnul, adica nu se trezea efectiv.
Iar cele 4-5 treziri pe noapte au devenit acum ceva obisnuit si care nu mai deranjeaza deloc, atat timp cat el isi asigura asa laptele si calciul necesar. Bea doua biberoane de 250 ml de lapte.
In timpul zilei mai accepta un iaurt de 100 sau 125g, dar numai cu fructe si deci colorat dupa aroma fructelor.
Asa ca am renuntat la extract, care poate l-ar fi facut sa doarma mai bine, daca i-as fi continuat administrarea. Deocamdata luptam din rasputeri sa il convingem sa accepte si treaz laptele. Cand vom castiga lupta asta, vom lupta apoi cu trezitul noaptea, daca va mai fi cazul.
Cel mai important lucru pentru mine este ca nu plange noaptea, nu e agitat si papatul biberoanelor cu lapte se petrece usor si linistit. Iar eu am invatat sa adorm imediat dupa fiecare repriza de papa ca sa fiu fresh la serviciu. Ca oricum, dupa amiaza cand ajung acasa, Razvan ma ia de odihnita si am de facut si treburi administrative prin casa.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
cafera spune:
Am vazut poze de LuciaZ. Am zarit un pui asa frumosssssssssssss! Poate intri mai des si ne mai povestesti despre voi.
Timi07 spune:
LA MULTI ANI CELOR CE_SI SERBEAZA AZI NUMELE!
Ioanaiub la multi anisori lui David, distractie placuta...ouau ce chef o sa fie azi la voi...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
nma spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanamada
Biotics baby (in lapticul de dimineata un plic, in lapticul de seara un plic) Oana siCati mica (1 an si 4 luni) |
Mie pediatrul mi-a recomandat sa il pun in apa nu in lapte. Nu am stat sa imi explice de ce nu e bine in lapte ca urla Andra dar am inteles ca a facut cateva sesizario la producator.
E ok si in ceai, dar Andra nu bea.
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Buna fetelor, Imi poate explica si mie cineva cum puneti un link si ii scrieti o denumire de ex. poze aici? Cum faci ca in loc de linkul pozei sa scrie poze aici? va pupam Stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007 http://salexandre.wordpress.com/ http://www.flickr.com/photos/balexandre/ |
Cand scri mesajul ai in bara de sus un plic cu doua sageti albastre (introdu mail). acolo scri aici si dai si adresa.
nma spune:
Am inceput sa citesc in urma si am uita ca azi e sarbatoare mare.
La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua numelui!
Aylin ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. Imi era dor de broscuta gargarita. Poza asta e preferata mea. e o dulceata de copil.
Edit ca am gasit o poza in alt album care imi place mai mult. Ce spuneti de asta