Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
Ciufik spune:
hello
eu sunt cam chioara de somn ca al meu printz s-a infundat
.
scoate un "harcait" din gat, mucisori nu prea are ca l-am aspirat si au iesit putini-putini.am sunat pediatra si mi-a dat sa-i dau oscilococilum la 6h...
Ledi
imi pare rau ca ai asa nazdravan. al meu cu tot cu muci doarme, are si el momente cand sta cu okii pe pereti si mai maraie si bineinteles ca singurul lucru pe care stiu sa-l fac e sa-i bag tzatza in gura.
pe mine ma ingrijoreaza ca suge 10 min- 15 min la 3h, doar atat (adoarme bustean si nu reusesc deloc sa-i mai bag tzatza in gura). mi-e frica ca nu creste productia de laptic din cauza asta, cu toate ca incerc sa ma mulg cu pompa si cateodata dupa ce suge mai iese ceva, alteori nu
.
Dark -
bine ati venit acasa!
Cristi -
cum e cu bebe?
Naty, Alina sunteti bine?
Rox
ti-am simtit lipsa. Cum esti? cand vine printzesa?
Ma duc sa dorm ca sunt cam cheauna.
Andreea si Andrei
bebelusi spune:
Aoleu BEE, nu mi-ai spus ca amestec pana ametesc si nu se mai inglobeaza toate ouale. M-am apucat sa frec si cu lingura iti dai seama. Cred ca ma mut pe mixer ca nu mai pot...asa tre sa fie???
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Bebelusi, amesteci si apoi pui ouale pe rand. Dar vezi, ia cratita de pe foc si amesteca pana se raceste putin pt ca altfel se intaresc ouale. E super usor, mai greu e la crema.
Bee
36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Aoleu BEE, nu mi-ai spus ca amestec pana ametesc si nu se mai inglobeaza toate ouale. M-am apucat sa frec si cu lingura iti dai seama. Cred ca ma mut pe mixer ca nu mai pot...asa tre sa fie??? 34 Vlad Mihai AMR 6 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Vrei sa te sun sa pove la tel despre eclere?
Bee
36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
damiana spune:
ceau, fetele!
hop si noi pe aici, ca suntem cam puturoase in ultima vreme... si zic puturoase, ca fata de luna trecuta cand inca ziceam ca suntem baietel, acuma suntem fetita!! am ramas fara cocosel!! ![]()
![]()
in primul rand, fetele care-si tin deja in brate bebeii, sa va dea dumnezeu multa sanatate si sa aveti bebei cuminti, mancaciosi, necolicosi si sa va bucurati impreuna!! 

abia mi-am revenit din plans de la mesajul fetelor de la odiseea de nov-dec... multumim de urari, fetelor!
noi suntem in sapt.32 - doamne, cum mai trece timpul!!! - saptamana asta mergem la control si speram sa ne zica dna dr ca mai stam ceva vreme in burtica.... de vreo saptamana si ceva, bebelina e tot jos, calare pe vezica lu' mami si tot impinge cu capsorul de zici ca acusica iese
e normal oare sau se cam pregateste? sincer ma gandesc macar pana la inceputul lui februarie sa mai stea...
ce ziceti, fetelor? ne ajutati cu un sfat?

cristi_2003 spune:
http://s283.photobucket.com/albums/kk284/sdcristian/bebe/
aici mai sunt ceva poze
sunt inca ametita de fericire ca am ajuns acasa - o sa va povestesc sper cum a fost la spital. greu cu cezariana, tare greu
bebe e adorabil, vrea lapte imediat ce e trezeste si apoi doarme dus cateva ore.
da nu stim nimic - azi l-am imbracat prima data, vai, ca doi tembeli. urmeaza sa schimbam pampers si nici asta nu stim
38+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
MAINE E ZIUA CEA MARE

damiana spune:
a, si am uitat ceva foooarte important: BEE si BEBELUSI, m-ati innebunit cu eclerele alea.....
numai ca la ce balenutza suntem, incerc sa ma abtzin...daca oi reusi.... sau il rog pe tati deseara cand vine de la servici sa-mi ia ce ingrediente mai imi trebuie si bag si eu o tava...![]()

bebelusi spune:
Bee dar cam cat de mare fac gaura, scuza-ma te rog ca te stresez atat. Daca ai tu numarul meu de tel suna-ma un minut te rog, ca eu nu il am. sau da-mi un beep ca te sun eu
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cristi_2003 spune:
gata, am schimbat si semnatura
hai tuchi, nastere usoara
felicitari la toate noile mamici
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
Aalina spune:
Cristi Stefan e superrr, ce obrajori are.. tot sa ii pupacesti.
Fetelor suna bine eclerele alea da lenea mea e mai mare ![]()
cu
Fabian si
Dorian
AMR 8 saptamani