Clinique...
Raspunsuri - Pagina 5
tasia spune:
Hai sa va spun ce ma patit eu cu fondul de ten Clinique cumparat din Mall Vitan. Pentru ca foloseam fondul de ten Clinique, stiam exact ce nuanta am nevoie. M-am dus la stand am cerut "superfit" 03 petal. Ma grabeam, am luat fondul de ten si m-am dus sa-l platesc. Acasa, surpriza, in sticla aveam apa colorata, exact apa era...initial m-am gandit ca au schimbat textura cei de la Clinique, l-am dat pe fata si efectul ZERO, parca as fi dat cu apa chioara pe fata. Pentru ca eram foarte ocupata, m-am dus inapoi peste cateva zile, noroc ca aveam bonul in portofel. Raspunsul a fost " nu e vina noastra"
Mergeti pe Calea Victoriei la reprezentanta Clinique-Este Lauder. M-am dus acolo, dupa vre-o 30 min mi l-au schimbat, am completat ceva fise de returnare si am scris si motivul. Dar nu mi-a convenit deloc sa pierd timp ca s ajung acolo...
Cat despre celelalte produse Clinique, eu uhna sunt foarte incantata, ma refer la creme, demachiant, spuma de spalat in special. Am tenul extrem de sensibil si mixt. Poate tie iti face rau apa cu care te speli pe fata (de la robinet).
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
Cinezee spune:
am si eu produse de la cliniq dar eu am primit ultimu pachet de la cineva de afara , in ro cumpar numai de la reprezentanta tocmai ptr a nu avea neplaceri de acest gen
in lucru mici regasesti fericirea
happy33 spune:
Buna fetelor, tocmai ma batea gandul sa mi cumpar si eu all about eyes de la Clinique si all about lips, am probleme cu cearcanele si incep sa fac liniute la buze
. Dupa ce am citit mesajele voastre sunt total in ceata. Stiam ca produsele sunt pt. est si vest. Eu am luat mai demult de la Mall niste esantioane cu toti pasii de la clinique. Mie mi a inrosit pielea parca era arsa in schimb lui mama i a facut extraordinar de bine crema. N am ales ce trebuia, am pielea fff sensibila si se irita usor, nu suport nici un fel de conservanti. Acum folosesc crema Elmiplant care este fff buna pt. pretul care l are numai ca nu mi este suficienta. Cea de ochi nu face nimic. Din acest motiv vroiam Clinique mai ales ca am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor. A folosit cineva aceste 2 produse cumparate de aici din tara??? Am avut crema de ochi de la Avene dar am renuntat la ea pt. ca avea conservanti.
aniela23 spune:
va recomand din suflet cel mai bun demachiant pe care l-am folosit vreodata - CLINIQUE -TAKE THE DAY OFF, CLEANSING BALM. Nu imi place cel in forma lichida, ci doar asta, solid. Are compozitia unturii dar se transforma intr-un ulei cand il iei cu degetele. Te dai cu el pe fatza (dizolva toate felurile de machiaj si rimeluri) iar apoi te speli cu apa si -GATA in 2 minute.Eu de obicei ma spal un pic cu sapun dupa demachiant pt ca fatza ramane un pic uleioasa (dara si daca nu te speli cu sapun ci doar te stergi cu prosopul e ok, nu ramane pielea grasa). Nu imi place sa ma demachiez cu servetele umede sau cu discuri din vata si lotiuni demanchiate pt ca mi se pare agresiv pt ochi sa tot frec si frec cu vata pe fatza. Cu balsamul asta demachiant abia ating pielea...
Este scump, intr-adevar, dar eu il am pe al meu de vreun an si inca nu l-am terminat (ce e drept, nu ma demachiez in fiecare zi). Eu incerc, pe cat posibil, sa mi-l iau mai ieftin de pe Ebay, de la fete care l-au primit cadou si nu l-au folosit, sau care sunt multumite cu demachiantul lor si nu vor sa schimbe.
White Pisana spune:
Si eu am avut o reactie foarte urata la produsele de ingrijire Clinique (programul in trei pasi adaptat tipului meu de ten). Si erau produse cumparate aici...ma rog testere, bina ca nu am dat si bani.
Si mai am doua colege care au avut aceeasi reactie (piele inrosita, iritata, care "tine" etc).
Cinezee spune:
White , foarte urata treaba cu acele reactii si cam dubios
citind din experientele voastre , mi-am dat seama ca bine fac ca nu dau pe fereasta bani cheltuindui pe produse de renume si apelez la cea mai buna crema , uleiu de masline