Clinique...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Hai ca ma bag si eu la subiect! :)
Dau tarcoale pe langa setul ala in 3 pasi dar nu l-am luat pana acum, si cand am mai si citit ce ati scris...sunt si mai indoita.
Nikole, eu am 2 fonduri de ten de la Clinique. Am Superbalanced si Supermoisture despre care a mai scris cineva. Primul, l-am folosit in vara, este pentru ten mixt, nu acopera cine stie ce. In schimb, cel de al doilea, intr-adevar, are un miros aparte, dar este foarte cremos, hranitor, are niste particule stralucitoare foarte foarte fine cat sa il faca sa arate bestial pe fata. Nici asta nu are o putere mare de acoperire, insa acopera ceva mai bine ca celalalt.
Imi cer scuze ca raman la subiectul fond de ten, insa si eu sunt in dubii acum, mai ales ca plec in Austria si vreau sa imi iau fondul de ten de acolo. Am de ales intre Supermoisture, Estee Lauder Double Wear varianta aia mai lejera si Pupa.
E pacat sa dai atatia bani pe niste produse, si sa ramai atat de dezamagita cand constati ca au cele mai multe sanse sa fie fake-uri...eu nu prea ma indur sa cumpar produse scumpe din tara...mai bine cumpar romanesti. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am cumparat un set 3 pasi din Ro, parfumeria Douglas, iar un alt set l-am comandat pe fragrancex, nu am vazut nici o diferenta intre cele doua seturi.

Carry, sa ai o vacanta placuta, poate anul asta te intorci cu Angel

Mergi la inceput

Dana, nu stiu cum nu ai probleme cu astia de FragranceX, ca si eu am incercat sa platesc prin PayPal si nu am reusit. Dar asta vorbim la parfumuri. :)
As vrea sa te intreb daca diferenta de pret ti se pare considerabila, eu cateodata imi dau seama ca mai bine cumpar de aici decat sa imi bat capul sa mai comand online.
Cat despre Angel, mi se pare ca a cam devenit parfum national, cel putin inainte de sarbatori am tot umblat prin mall-uri si aproape ca mi s-a luat de el. Iubitului meu nu-i pasa de asta, ii place foarte mult. Eu cred ca imi voi lua totusi Allure.
Imi cer scuze ca am intervenit in afara subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Pe fragrancex e mai ieftin, de ex crema, pasul 3 la noi costa 170 Ron, iar pe site e $36, lotiunea la noi e in jur de 130 Ron, pe site e $30, nu sunt diferente foarte mari, nu mai stiu cat e sapunul la noi, dar pe fragrancex e $24, dar se aduna, cand am cumparat eu dolarul era mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Medeea cred ca esti caz particular ca si mine...esti alergica la produsele Clinique...eu am facut alergie de la farduri, de la lotiunea tonica, de la fondul de ten...ce mai...sunt buna de studiat ...sau ei nu sunt asa de "testati" cum spun! Nu, nu cred ca produsele sunt contrafacute....eu una imi cumpar de pe Calea Victoriei...primul lor magazin.

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

:) Nu te supara ca te intreb, dar daca esti alergica la produsele lor, le mai cumperi?
Dana, pai asa da se simte, oricum, multumesc ca mi-ai dat preturile ca vreau sa le compar acum cand plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Nu, cumpar pafumuri si creioane de ochi (ca la alea vad ca nu am facut alergie si imi place ca sunt rezistente!) ...In rest pas! M-am reorientat cu succes la Dior, Chanel (farduri) si Clarins (creme).

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Eu am un fond de ten de la clinique, de care sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Eu folosesc produsele lor si sunt chiar f multumita ,ce ma nemultumeste in schimb este pretul cam mare .
Lotiunea tonica (desi am crezut ca e tzeapa cand l-am luat pt prima data acum un an si ceva pt ca tot impresia de "spirt" mi-a lasat si mie ) o folosesc cu regularitate iar cand se intampla sa nu o fac imi apar tot felul de cosuri pe fata.
Eu am si sapun si creme de fata si ochi si demachiante si balsam de buze insa produsele de machiaj nu le-am incercat niciodata .
Oricum parerea mea este ca e cel mai important sa stii exact ce tip de ten ai ca sa folosesti produsele corespunzatoare ca sa nu mai vb
despre faptul ca este normal sa difere putin acelasi produs cumparat din Japonia de ex fata de unul cumparat de prin zona noastra pt ca e vorba de clima diferita.Altfel e nivelul de umiditate sau temperatura in Europa de est fata de vest daramite intre continente diferite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Nu, cumpar pafumuri si creioane de ochi (ca la alea vad ca nu am facut alergie si imi place ca sunt rezistente!) ...In rest pas! M-am reorientat cu succes la Dior, Chanel (farduri) si Clarins (creme).

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Off topic rau de tot...Oana, tocmai cand am intrat pe DC am vazut la rubrica Sa ne cunoastem o fetita minunata cu ochi absolut superbi...sa va traiasca o suta de ani

on topic:zilele astea imi voi cumpara si eu fond de ten de la Clinique, sper ca cineva pe acolo sa ma ajute sa aleg ceea ce mi se potriveste.

Andreea e f adevarat ce spui tu.Eu de ex mi-am luat creme Nivea din Filipine si stau si acum intr-un sertar, sunt fff dure ptr mine, nici pe departe ce era Nivea din Germania sau chiar Ro.
Cand am ajuns aici am vazut ca scria mare si lat ca sunt facute special ptr pielea asiatica.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput