Piscine in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 3
Natasa spune:
La Bamboo nu primesc copii pina in 12 ani, asa ca pentru noi pica. La Blue Ciel e scumput si nu au mari conditii (acum citiva ani aveau iarba, copaci, acum e un bloc in acel loc). La Dinamo nu se poate merge decit seara (de la 1 in sus sint cursuri pentru copii). Alte piscine descoperite eu nu mai stiu, daca mai stiti voi, mai screti de ele.
elyanne spune:
La Rin e piscina acoperita (au si jacuzzi).
- se poate merge la piscina... pur si simplu... "ca vara" numa' ca fara soare... copiii mici vad ca intra cu aripioare, cu colac si cei mai mici si mai mici cu pampers de apa... De cele mai multe ori ei sunt in piscina, iar adultii in jacuzzi
- se poate merge la cusuri de inot (pentru copii). Nu stiu daca exista pentru adulti
SIMONABB spune:
incercati si bery-fitness-spa . ro, in zona Iancului pantelimon.
http://community.webshots.com/user/simonabb
alina023 spune:
Pentru cine locuieste in Militari sau zonele adiacente recomand Club 2000. Preturi decente si conditii f bune.
Noi platim 250 ron pentru 10 sedinte {curs de initiere inot copii}. Nu stiu preturile la intrari adulti {sunt bazine separate} dar pot intreba daca este cineva interesat.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ankalaura spune:
Ei, la Berry am ajuns si noi pana la urma, cu teoria adica. Practica sper sa o incepem la sfarsitul lunii, cand 'om termina cu plimbarile...
Inainte de asta am incercat si la Larkoti, e in spate la Obor - au site www.larkoti.ro/" target="_blank">aici dar mi s-a parut cam scump - vorbesc de cursurile de inot pentru copii. Daca imi amintesc bine, 600 de lei 8 sedinte...
alba_ca_zapada spune:
In primavara intentionam sa mergem la Larkoti, dar nu ne-am lamurit de pe site daca au sau nu piscina. Am vazut doar niste biciclete montate intr-un fel de bazin cu adancimea de vreo 50 cm.
Intrebarea este: Au vreo piscina in care poate intra o familie? Sau este numai bazinul ala cu biciclete?
Recunosc ca am trecut prin zona in care este situat de multe ori, dar daca nu merg de mana cu cineva prima data sa ma introduca in obiceiurile casei, nu merg in nicio locatie fie ea piscina, bar, zona turistica sau orice altceva. Nu-i asa ca sunt ciudata ... ?
voinea spune:
Baietelul meu si taticul lui merg la cursuri de inot la Rin. Plateste numai tatal abonament la piscina, copilul insotit intra gratis, in pretul abonamentlui sunt incluse si 4 invitatii pe care le folosesc eu . Daca nu ma insel plateste 50E pe luna si include si sauna, jacuzzi.
Ei fac cursuri de inot cu antrenor personal pe care de altfe il recomand cu caldura (www.kinetosport.ro), insa mai sunt 2 antrenori de la Rin care fac antrenament cu grupuri mari de copii. Ce deprinde la grup este incomparabil mai putin decat cu antrenor personal. Desigur, lectiile de inot sunt optionale.
Dotarea este excelenta, totul nou, foarte civilizat.
Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007
-> Album foto <- Iris Eva - Dragoste la prima vedere iris, prima zi acasa 19 aug 2007
iris la baita - prima luna
irinush spune:
buna; Voinea, poti sa imi spui te rog ce preturi practica antrenorul personal?
m-am uitat pe siteul lui si pare super, ma intereseaza si pe mine; multumesc.
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)
ankalaura spune:
Alba ca Zapada - ce intelegi prin piscina? Bazin exterior?
Au bazin interior. Fac cursuri cu copii. Mie mi s-a parut scump - acum e 600 de lei pe luna, initiere copil, 12 sedinte. Prin gradinita se plateste mai putin (550 de lei).
Daca suni la ei (la Larkoti) o sa te cauta o tipa, consilier de vanzari or something.
Ca fapt divers - la Welness unde mergea fi-mea (la Ramada, nu la Rin), daca mergeai la piscina, aveai in aceiasi bani si prosop si incaltari. La Larkoti nu. Sigur, eu trimiteam copilul cu prosopul lui, dar daca ne-am fi dus toti, zau ca m-ar fi stresat sa pregatesc ditamai traista cu prosoape pentru toata familia. Numai "pe vremea mea" mergeam cu prosopul si phoenul in geanta
ruxandra_sb spune:
Voinea, am trimis PM.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)