Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna dimineata,
M-am trezit de dimineata cu un gand. Ca nu avem medic de familie si pediatru pentru Reby. Deocamdata nu am avut nevoie...insa e bine sa stii acolo undeva pe cineva gata sa te primeasca cand ai nevoie. Nu stiu de ce...m-am gandit ca poate ar fi mai bine sa fie pentru inceput roman (altfel l-ar vedea Reby la consultatii, daca il aude vorbind in romana - ea se cam sperie de medici-...si altfel as discuta eu cu el, pentru ca ma simt putin neajutorata cand e vorba de termeni mai complecsi, cum sunt cei din domeniul medical si altfel as intelege diagnosticul si detaliile despre tratament).
Am gasit pana acum o doamna doctor romanca in Cote des Neiges la clinica Diamant...insa cand am sunat...secretara dansei a spus ca nu mai ia copii sub 3 ani. Am fost destul de dezamagita...speram din suflet sa ne ia. E aproape cat de cat, e romanca si e femeie (Reby se simte mult mai bine in preajma femeilor medic).
Stiu situatia Montrealului...unde trebuie sa dai din coate rau de tot ca sa gasesti un medic de familie sau un pediatru. Tocmai de aceea sunt cam deprimata din punctul asta de vedere.
Avand in vedere ca la voi la sezatoare este plin de informatii mai mult decat folositoare...oare m-ati putea indruma si pe mine catre un medic care sa accepte noi pacienti? Daca ar implini cat de cat "conditiile" pe care le-am expus mai sus ar fi super...dar daca nu...orice e binevenit.
Va multumesc in avans pentru orice idee.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

nelia, si eu vreau parola. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Nelia...as vrea si eu parola de la contul comun al sezatorii. Mersi frumos

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nelia si eu vreau parola, te rog, am sa incerc sa scot pozele de la semnatura.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Nelia, si eu vreau parola, merci mult.
Denisa ce scumpa Emma, pupici

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

canadiencele

Va multzumesc pt. raspunsurile date la subiectul visand Canada...in mare suntem hotarati, dar mai avem o mie si una de intrebari.

AnaS, cred ca te-ai linistit o vreme cu dusul in Ro, dupa atatea peripetii.Noi mergem o data la doi ani, tura asta vor fii 3 poate, caci aici vom sta doi ani. Am venit in august 2008.
O mica rectificare, nu suntem in Kenya, suntem in Djibouti, langa. Tara e Djibouti si capitala tot Djibouti se numeste
De frumos...nu pot sa vapun de cat ca nu e africa din cartile postale, ci e africa din reportajele cu saraci, mizerie, etc. Deci, ce folos ca e soare, cald si bine daca nu pot sa ies sa ma plimb de cat acompaniata de sot, si asta o ora si atat. Sport nu prea se poate face...se oboseste repede si chiar daca faci in sali climatizate, nu e acelasi randament.
O saracie si atat de scump...daca esti alb platesti de te ustura...tot, nu conteaza. Pt. albi sunt pretzuri speciale.

Fetele, cum e scoala acolo? Adica programul scolar?
In fr. e ceva de genul, il duci dimi la 9, la 12 il recuperezi, daca lucreaza ambii parinti are dreptul sa manance la cantina, 3€/masa
daca nu, obligatoriu trebuie sa-l iei. Il duci inapoi la 13H30 sau 14H00, depinde de scoala si termina la 16H30 sau 17H. Este garderie dimi o ora jumate pt. copii ai caror parinti lucreaza si garderie o ora seara, la fel. Contra cost
Si toata ziua te plimbi dupa copii, daca nu lucrezi.

Nelia si eu vreau. chiar daca sunt noua. Da's curioasa de fel!
MQQM aici in gaura asta de lume, doar astfel de planuri i-tifac viatza mai frumoasa si te motiveaza sa rezisti. Bine sunt si parti bune, ca sotul lucreaza doar dimineatza, adica la 14 e acasa si ca putem pune ceva deoparte pt. vise.

Sa nu va pove ca am rezervat biletele de avion pt. vacantza de vara din luna nov. Si rezervat locatia.
Mergem o luna la Paris, caci desi de 10 in fr, nu am fost de cat pe fuga, in tranzit sa zicem. Nu am vizitat nimic, caci stam la 900KM de Paris si greu de urnesti la atata drum cu copil mic.

ca ma striga turbulentii, mai viu dupa ce ii pun in pat!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lakioana, med nostru ped est qbs, mai in varsta insa f priceput. Este departe de unde stam acum, pe Henri Bourassa, daca te interes iti pot trimite nr lui

Nelia, intreb si eu, pe yahoo se pot crea albume, sau punem acolo link-urile pe unde avem poze

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Trimis! Daca cineva nu primeste desi a cerut, mai cere inca o data... virsta, maica...

Ica, eu cred ca a avut si yahoo un site unde se puteau pune poze, dar s-a desfiintat. Le pui intr-un album privat si dai linkul si parola. De cind astept eu sa va mai vad!

Medic de familie vreau si eu, cine stie unul care ia pacienti, mai aproape de mine (metrou St-Henri), rog sa-mi dea si mie coordonatele. Caut cu disperare un medic de familie si peste tot, de citeva luni bune, sun si imi spune sa tot revin, ca nu iau acum pacienti.
Pediatra am una, dar e numai lunea si vinerea la clinica (linga metrou Vandome), in rest e in spital. Nu stiu daca mai ia pacienti, dar pot sa-ti dau numarul de telefon si sa intrebi la receptie, Lakioana.

Delphin, cam asa e si aici cu scoala. Cind Agata era la maternelle (adica de la 5 la 6 ani, asa m-am plimbat si eu dupa ea si inapoi, apoi dupa ea, dus Tudora, luat Agata pentru prinz, dus la scoala si luat Tudora... pina le vedeam acasa, imi iesea pe nas). Din clasa intii insa am decis sa le las pe amindoua pina la ora 3 la scoala/gradinita, Tudora maninca de la gradinita, ca au mincare forte sanatoasa, Agatei ii dau de acasa, doar o singura zi pe saptamina, la alegerea ei, poate minca la cantina scolii. Dar procedez asa pentru ca ea e foarte pofticioasa si eu o cam tin asa un picut la regim, ca sa nu ia proportii, tendinta pe care o cam are. Dar aproape toti copiii maninca la cantina scolii, contra cost (totul e contracost si aici, numai ca programul de service de garde este pina la 6 cam peste tot, indiferent daca termina scoala la 3 sau la 4. Si dimineata de la 7 cred...).

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Delphin daca ai poze cu peisaje te rog sa pui, sunt tare curioasa cum arata relieful, stiu ca e Africa dar.....na Africa e atat de mare si diferita.
Sunt musulmani?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Delphin- si eu vreau poze te rog mult si bafta in toate!
MQQM-mi-e dor de tine,ceva povesti mai ai?
Magdone -ce face printesa?
Daiopri si Mona-voi ce mai ziceti?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput