Rugaminte mare - endocrinolog pediatru

Rugaminte mare - endocrinolog pediatru | Autor: Roxxy80

Link direct la acest mesaj

Buna ziua si LA MULTI ANI!!!

Am si eu o mare rugaminte si sper din tot sufletul sa ma ajutati.
In urma unor investigatii amanuntite, finuta mea de 6 ani a fost descoperita cu probleme cu tiroida si cu un nodul in gat. Toate analizele si consultul medical au fost facute la Pitesti. Li s-a recomandat sa i se faca biopsie pentru a se stabili de ce natura este nodului respectiv. Mama finutei mele doreste sa vina la Bucuresti pentru biopsie si pentru a mai fi vazuta de un alt endocrinolog. Ea auzise ca la Parhon ar fi doctori f buni pentru aceasta problema, insa nu cunoaste nici un nume.
Va rog din tot sufletul sa ne recomandati pe cineva si, de asemenea, daca cineva de aici s-a confruntat sau se confrunta cu o astfel de problema la copil, sa ne sfatuiasca ce mai trebuie facut.

Va multumesc anticipat!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

AL DOILEA CRACIUN

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu m-am confruntat cu probleme , dar stiu o doctora endocrinoloaga la spitalul Marie Curie. Dumitriu Nina se numeste, e buna din cate am auzit si scolita prin strainatatzuri!!!!!!!!!mai mult de atat nu stiu despre ea. sanatate!
uite aci si ceva informatii
Dr. Niculina Dumitriu
Spital:
Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE (Bucuresti)

Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20, sector 4
Telefon: 460.31.24 (director); 460.30.26, 460 42 60 (centrala); 461.10.16, Fax : 461.08.30 (catedra pediatrie); 461.07.41 (catedra chirurgie); Fax: 460 12 60
Program: NON-STOP
Specializari:
Endocrinologie (medic primar)
Ecografie (generala) (competenta)

"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

eu am auxit de dr Procopiuc de la spitalul Parhon, sectia de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Nu am mai apucat sa intru pentru ca mi-a picat netul vreo 3 zile.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

AL DOILEA CRACIUN

Mergi la inceput