Buna ziua si LA MULTI ANI!!!
Am si eu o mare rugaminte si sper din tot sufletul sa ma ajutati.
In urma unor investigatii amanuntite, finuta mea de 6 ani a fost descoperita cu probleme cu tiroida si cu un nodul in gat. Toate analizele si consultul medical au fost facute la Pitesti. Li s-a recomandat sa i se faca biopsie pentru a se stabili de ce natura este nodului respectiv. Mama finutei mele doreste sa vina la Bucuresti pentru biopsie si pentru a mai fi vazuta de un alt endocrinolog. Ea auzise ca la Parhon ar fi doctori f buni pentru aceasta problema, insa nu cunoaste nici un nume.
Va rog din tot sufletul sa ne recomandati pe cineva si, de asemenea, daca cineva de aici s-a confruntat sau se confrunta cu o astfel de problema la copil, sa ne sfatuiasca ce mai trebuie facut.
Va multumesc anticipat!
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
AL DOILEA CRACIUN
nu m-am confruntat cu probleme , dar stiu o doctora endocrinoloaga la spitalul Marie Curie. Dumitriu Nina se numeste, e buna din cate am auzit si scolita prin strainatatzuri!!!!!!!!!mai mult de atat nu stiu despre ea. sanatate!
uite aci si ceva informatii
Dr. Niculina Dumitriu
Spital:
Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE (Bucuresti)
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20, sector 4
Telefon: 460.31.24 (director); 460.30.26, 460 42 60 (centrala); 461.10.16, Fax : 461.08.30 (catedra pediatrie); 461.07.41 (catedra chirurgie); Fax: 460 12 60
Program: NON-STOP
Specializari:
Endocrinologie (medic primar)
Ecografie (generala) (competenta)
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Nu am mai apucat sa intru pentru ca mi-a picat netul vreo 3 zile. 
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
AL DOILEA CRACIUN