Puiuti de Randunici 2008!! (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

sovietica felictari si tie pt burtica....

da stiu ca e epidemie...
poate ma trezesc si eu...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, cartea respectiva am mai citit-o o data, cand l-am nasciut pe Seb si aveam probleme cu Ilinca! mie mi se pare ca are sfaturi foarte bune!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi,

Vezi ca Naty avea un link catre un site de la Cluj unde erau si scaune de masina la preturi bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Simo sa nu te superi pe mine dar am sa-ti povestesc ceva. Concluzia apartine fiecaruia.

Eram la primul meu job si seful meu direct avea o bebelina. El si sotia mergeau in masina, fetita in brate la mami si au avut un accident. Fetita a scapat din brate de la mami si a zburat efectiv prin masina. Nu mai reuseau sa o scoale. La spital medicii au reusit sa o trezeasca. Slava Domnului fetita a ramas fara sechele (cel putin atunci nu s-a observat nimic) dar oare merita asumat riscul?
Din pacate niciodata nu sti cand se intampla ceva pt ca traficul, cel putin in Bucuresti e nebun. Oricat de atent ai conduce nu sti niciodata cand trebuie sa pui o frana brusca, cand iti apare un nebun in cale etc.

motivul pt care fi-mea sta in scaun orice s-ar intampla...poate sa tipe cat vrea...mai bine sa stiu ca urla si e bine decat sa stiu ca a zburat din masina....nu stiu ce nebuni umbla pe sosele

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

naty, intrebare
fi-mea aseara avea 36,7(fara sa scad 0,4 ) ii bine..adica nu ii prea mica...eu am zis inital ca are temp..dar am ramas ..ii iau temp rectal cu termomentru digital...

azi dimineata de oboseala am fost asa de iritabila ca m-am cu sotul, dupa care mi-am cerut scuze...
am iesit la amiaza afara si ffff frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

se tot vb despre scaun de masina pt bb-ei
eu am luat unul cand ne-am laut si masina..nu e gen scoica...ca am tinut sa ii fie folositor si cand o sa fie mai mare..e de la "primii pasi", scuze de reclama...
o sa pun o poza...galusca mi-a stat bine il el...ii pana la 18 kg....dar pana face ea 18 kg...imi creste mie barba alba...
e ok ca are 4 trepte de lasare a spatatului pe spate, cand era mica o lasam pe pozitia 0..acum deaj sta doar pe pozitia 4...doar cand doarme o pun iar pe 0...dar ea doarma rar in masina..ca trebe sa facem drumuri lungi

http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/la%20iarba%20verde/DCAM0024.jpg asa arata...bine acum i-am intors scaunul cu fata...

aaa i-a uitati ce faceam fata mea in scaun
http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/6%20luni/DCAM0012.jpg

merg sa citesc in continuare...

E o dulce Daciana cum isi roade ea piciorusul

Mergi la inceput

gudinde...., ms...
cand am vazut ce face..nu stiam cum sa prind mai repede camera...sa nu ma vada...avea trac de camera...acum cand vede camera se intinde dupa ea....

nu prea am cu cine sa vb, nu?
ii liniste pe crengutza....parca vad maine inca o crengutza inceputa... si eu o sa imi i-au si ma pun pe citit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

WAW felicitari Clodute si Sovi!!!!
Daciana ce ocupata e pitica cu piciorusul
Off, maine iar incep munca, n-am nici-un chef... si m-am saturat de frigul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Felicitari Soviii! sa fie intr-un ceas bun!
Ma bucur tare pt. Sovi si Clodute! nu-mi vine sa cred ca asa repede avem burticute!!! de fapt aveti Va doresc sarcini usoare si fara greturi! si sa nu va prind ca va faceti griji degeaba!!!

Asaaa...ma bucur ca v-a placut tortuletul, nu se face deloc greu, o sa postez reteta pe bucataras si o sa vedeti ce si cum, poate va inspirati pt. puiutii vostri. Mai am tortulete haioase facute in anii trecuti si o sa le pun si pe-alea.

Mimo, ce ma bucur ca ma vezi slaba, dar chiar se vede si ma bucur enorm. Peste o saptaman o sa incep iar dieta, ca mai am de dat. N-am pus deloc in astea doua saptamani cat am papat de toate.

Mai am de vazut poze si de citit.

Am auzit ca nora-mea si-a facut de cap cu Mihaita, dar sunt soacra moderna si nu ma supar, ca nu-i nimic cu acte

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

da, Tuchi, uita-te si pe www. bestkids. ro (fara spatii, stii tu); de acolo mi-am luat eu al doilea carucior si a fost mai ieftyin ca pe alte site-uri, cu tot cu taxa de curierat. si adus in 2 zile.
Mimo, nota 10. De altfel am observat si la al meu ca, desi nu stie medicina, le "vede" ff logic...buna nene, gandirea asta de inginer
Medicina are azi multe resurse si solutii. Atat de multe ca avem tentatia sa aparam organismul de orice, sa-l "cocolosim" excesiv, sa nu-i mai dam nicio sansa sa lupte singur. Urmarea: organismele noastre sunt tot mai slabite.
Super Daciana cum isi papa piciorusul
Luny, am Brevi Grand Prix simplu, sa stii ca la expo l-am vazut pe viu si pe silverline si sa mor daca pricep de ce e atat de mult mai scump...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput