Puiuti de Randunici 2008!! (179)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bitza spanac congelat de tine sau de "ei" e tot una si nu oxideaza ca e oparit oricum si congelat repejor dupa...eu zic ca-i mai bun pus de tine, ca nu stiu ei ce buruieni mai congeleaza in pungile alea pe langa spanac Ma rog, paranoia
Pui la fiert spanacul congelat cu putina apa, dupa ce fierbe acolo 10-15 min si scade apa incepi sa pui lapte (lapte de vaca din care faci branza...sau lapte praf, nu cred ca are ceva) putin cate putin pana se face smantanos asa...poti sa pui si un catel de usturoi pisat daca ii place fetii, daca ai incercat...poti sa fierbi spanacul in zeama de la pui si sa i-l dai cu pui...sau cu galbenusul de ou...cum vrei tu! Eu galbenusul i-l dau cu fructele si branza, ca sa fiu sigura ca il mananca dimineata si pe tot Ca legume mereu lasa si pentru altii e cavaler pe seara

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mama, repede mai terminati capitolele...nu am mai intrat....

is chiauna la propriu...ieri fi-mea mi-a facut capul calendar...maraiala si iar maraiala nu a vrut sa doarma decat 45 de minute asa ca aseara am adormit-o la 9.....of fetelor am avut o noapte de groaza....la 1 m-am dus si m-am pus in pat cu ea....s-a trezit de nu stiu cate ori..ii ziceam-"Daciana, nani, punem capu jos"..punea capul jos se foia de mama, mama....is super obosita....nu stiu ce are....ii sparge gingia unul dintre incisivi de sus si e teroare cu ea...azi...de dimineata a luat-o cu maraiala...cu forte proaspete...
plus ca am zis ca dc nu a dormit azi noapte v-a dormi de dimineata, te-ai gasit la 7 jumate era spirt...am zis ca o iau razna...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu folosesc spanacul congelat de ei( ca eu n-apuc sa pun!), il arunc in multa apa clocotita, il las careva minute sa dea in clocot, apoi il scurg, si il pun din nou cu un pic de unt, torn lapte de vaca peste el, pun usturoi si la sfarsit un pic de smantana!
N-as putea spune cat de mult lapte pun sau cat de mult fierbe....dupa oki si inspiratie!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo sa nu te superi pe mine dar am sa-ti povestesc ceva. Concluzia apartine fiecaruia.

Eram la primul meu job si seful meu direct avea o bebelina. El si sotia mergeau in masina, fetita in brate la mami si au avut un accident. Fetita a scapat din brate de la mami si a zburat efectiv prin masina. Nu mai reuseau sa o scoale. La spital medicii au reusit sa o trezeasca. Slava Domnului fetita a ramas fara sechele (cel putin atunci nu s-a observat nimic) dar oare merita asumat riscul?
Din pacate niciodata nu sti cand se intampla ceva pt ca traficul, cel putin in Bucuresti e nebun. Oricat de atent ai conduce nu sti niciodata cand trebuie sa pui o frana brusca, cand iti apare un nebun in cale etc.

Mergi la inceput

clodute...
cu fff multa intarziere...felicitari...un bb sanatos..

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si hai ca tot am fost azi plina de marturisiri medicale in interpretare proprie sa va zic si ultima convingere, despre febra si antibiotice.
Febra este o dovada ca organismul lupta, este un efect al luptei. Si e un lucru bun...organismul trebuie sa lupte singur. Febra este periculoasa doar daca sare de 39 de aceea cand atinge 38 axilar sau 38.5 rectal se administreaza antipiretice .Niciodata inainte, ca sa nu-i tai organismului elanul Si la 38 ca sa nu sara de 39 pana isi face medicamentul efectul. Antipireticele se dau la 8 ore unul, adica daca febra creste mai repede de 8 ore se administreaza (dar nu mai des de 4 ore) alt antipiretic si se alterneaza. De obicei, daca nu-i ceva grav febra apare mai rar si e mai mica dupa prima zi pana cand dispare de tot in max 3 zile. Daca e f mare si creste mai repede de 4 ore si n-o rareste in 24 de ore, nu suna bine si cred ca e cazul de antibiotice (de sfatul medicului adica de urgenta)....eu asa stiu Si na ca v-am zis si voua, acum ca am avut timp si tupeu
Aaaa Bitza si unt, are dreptate Tuchi si unt se pune si unt Putin acolo pt pitica.

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Multumesc fetelor inca odata si insist cu intrebarea daca aveti cunostiinta de cineva care a facut vaccinul asa ca mine si daca a avut consecinte.

Multumesc inca odata.

PS. mentionez ca eram in sapt 4 cind am facut vaccinul

Clodute

Mergi la inceput

se tot vb despre scaun de masina pt bb-ei
eu am luat unul cand ne-am laut si masina..nu e gen scoica...ca am tinut sa ii fie folositor si cand o sa fie mai mare..e de la "primii pasi", scuze de reclama...
o sa pun o poza...galusca mi-a stat bine il el...ii pana la 18 kg....dar pana face ea 18 kg...imi creste mie barba alba...
e ok ca are 4 trepte de lasare a spatatului pe spate, cand era mica o lasam pe pozitia 0..acum deaj sta doar pe pozitia 4...doar cand doarme o pun iar pe 0...dar ea doarma rar in masina..ca trebe sa facem drumuri lungi

http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/la%20iarba%20verde/DCAM0024.jpg asa arata...bine acum i-am intors scaunul cu fata...

aaa i-a uitati ce faceam fata mea in scaun
http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/6%20luni/DCAM0012.jpg

merg sa citesc in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si hai ca tot am fost azi plina de marturisiri medicale in interpretare proprie sa va zic si ultima convingere, despre febra si antibiotice.
Febra este o dovada ca organismul lupta, este un efect al luptei. Si e un lucru bun...organismul trebuie sa lupte singur. Febra este periculoasa doar daca sare de 39 de aceea cand atinge 38 axilar sau 38.5 rectal se administreaza antipiretice .Niciodata inainte, ca sa nu-i tai organismului elanul Si la 38 ca sa nu sara de 39 pana isi face medicamentul efectul. Antipireticele se dau la 8 ore unul, adica daca febra creste mai repede de 8 ore se administreaza (dar nu mai des de 4 ore) alt antipiretic si se alterneaza. De obicei, daca nu-i ceva grav febra apare mai rar si e mai mica dupa prima zi pana cand dispare de tot in max 3 zile. Daca e f mare si creste mai repede de 4 ore si n-o rareste in 24 de ore, nu suna bine si cred ca e cazul de antibiotice (de sfatul medicului adica de urgenta)....eu asa stiu Si na ca v-am zis si voua, acum ca am avut timp si tupeu
Aaaa Bitza si unt, are dreptate Tuchi si unt se pune si unt Putin acolo pt pitica.

poze

GOOOOO, MIMOOOOOOOO!!!!ce-mi place cand prinzi tupeu!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, nu stiu daca e neaparata nevoie de aprobarea mea, dar eu ti-o dau!
Evident ca antibioticul nu este un antitermic!
Este considerat asa pentru ca, de foarte multe ori febra este semn al unei infectii! Iar in orice infectie microbiana o sa observati ca febra nu dispare la prima administrae de antibiotic, ci cam dupa 2 zile!

Recunosc ca eu am apelat de multe ori la nurofen ca la antialgic/antiinflamator, nu neaparat ca antipiretic!
Cand Ilinca a cazut si si-a spart capul i-am dat Nurofen, de exemplu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput