Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelacg spune:
ayla,ma bucur sa vad ca esti iar" activa "pe forum.
abia astept poze cu camera fetitzelor. sa ne pui si poze cu hainutze la dublu.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze de la craciun
mitzica28+ sau
Ayla21 spune:
Miha pup si eu. Am poze cu hainutele la paginuta. dar nu prea am mai avut nici timp nici chef sa completez la jurnal. Poate dupa.
Maria, ce mobila frumoasa pt fetita!
Sarbatori fericite!
Monica 27+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
pisigri spune:
feteleeee....
mai ales cele care sinteti si pe trat cu progesteron....cum arata secretia vaginala? .... intreb pentru ca de cind folosesc utrogestan, la mine e mai...lichida si mai incolora...dar acum mi se pare si un pic abundenta....ma rog...folosesc absorbante zilnice, nu simt nevoia sa le schimb la un moment dat pentru ca sint prea umede, dar ... as putea sa pierd lichid amniotic si sa nu stiu? lunea trecuta cind am fost la medic era aprox la fel, si nu mi-a zis ca ar fi ceva in neregula, dar ...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
millie spune:
LA MULLTI ANI!! sa avem nasteri usoare,bebei sanatosi si sa ne refacem rapid!!!!!! Neata ,vad ca deja vorbiti de nastere si bagaj si m-au luat emotiile.Tin sa va spun ca deoamdata nu am cumparat nimic,nici pt bagajul pt spital nici pt bebe,cred ca nu realizez ce repede trece timpulSaptamana care vine mergem la nenea doctorul la control sa vedem ce planuri are pt nastere,poate sa razgandit in privinta cezarienii. Ne laudam si noi cu 12 kg dar la cat papam sigur nu vom ramane la atat.Nu stiu la voi cum e dar eu nu mai pot dormi noaptile ,ma culc la 12 si ma trezesc la 4 pt pp si gata somul,bebe incepe sa faca tumbe de numa numa,cred ca ma pregateste pt ce va urma dupa nastere
monica 32+ Lara
iuca spune:
pisigri si eu iau tratament cu progesteron, mie mi-a dat Duphaston 3/zi. Am observat si eu ca sunt mai umeda si m-am gandit ca poate pierd lichid amniotic dar la toate ecografiile, inclusiv la morfologica mi-a zis ca lichidul e in cantitate normala.
Din cate am mai citit eu, atunci cand se pierde lichid, esti uda efectiv nu umeda.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
23+
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri feteleeee.... mai ales cele care sinteti si pe trat cu progesteron....cum arata secretia vaginala? .... intreb pentru ca de cind folosesc utrogestan, la mine e mai...lichida si mai incolora...dar acum mi se pare si un pic abundenta....ma rog...folosesc absorbante zilnice, nu simt nevoia sa le schimb la un moment dat pentru ca sint prea umede, dar ... as putea sa pierd lichid amniotic si sa nu stiu? lunea trecuta cind am fost la medic era aprox la fel, si nu mi-a zis ca ar fi ceva in neregula, dar ... if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
e foarte normala secretia ta. si eu am luat pana saptamana trecuta utrogestan si aveam la fel.
stii ca utrogestanul se poate lua si vaginal?
iti spun din experienta ca in trim 3 de sarcina secretia devine mai abundenta.
la sarcina trecuta si eu credeam ca pierd lichid, dar nu era asa. acum ca am trecut odata prin asta, sunt mai relaxata.
26+
si Andrei (16.12.2006)
plici plici spune:
fetele dragi si La Multi ani cu multa intarziere...dar nah...asa sunt eu mereu intarziata. dar va doresc tot binele din lume nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!!!
maria si eu fac 33 sapt peste 2 zile...miercuri ma duc si la morfo de trim III....de-aia astept sa-l vad pe grasanu' meu...
altfel, de kg nu mai vb, nu ma mai cantersc pana plec la spital, ultima oara candva intre craciun si rev eram la 17 kg...pluc ca vad ca retin si apa acuma ...daca-mi dau niste gaurele o sa fiu o stropitoare.
dormitu e un chin...
bagajul...se construieste...am camasa, vata, tifon, garmastan, halat, sosete....si scutece pt pici.
am luat si eu dermalin detergent de la sensiblu, spalat ce am pana acuma la temp scrise pe etichete..il folosesc prima luna macar, dupa aia daca e ok il trec pe normal.
fetelor n-am pediatru. as vrea pe cineva care sa vina acasa, macar la incaput...eu stau prin floreasca...stiti pe cineva bun? voi cum faceti?
va mai urez o data la multi ani pt ca m-am trezit asa tarziu si cu drag
corina32+ robert andrei
m_monique spune:
plici plici bine ca mi-ai amintit de garmastan. pediatru nu stiu ce sa-ti recomand, ca si eu caut. pana acum aveam un medic la obor, dar cum m-am mutat in crangasi sunt in cautare.
eu am avut o noapte grea. zmeul meu e bolnav. are febra si tuseste destul de urat. dar cu toate astea e bine dispus si mananca ca deobicei, adica cu pofta si detul de mult. si mi-a facut capul calendar de dimineata cu aspiratorul: ba vrea sa dam cu aspiratorul, ba vrea sa-i scoatem mucii din nas, ba plimba aspiratorul dintr-o camera in alta.
26+
si Andrei (16.12.2006)
Dodo-pui spune:
BUNA tuturor,
m_monique insanatosire grabnica "zmeului" din doatare;
tuturor timpul trece repede si o sa ne tinem puiutzii in brate
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
pisigri spune:
multumesc mult pentru raspunsuri...cam intrasem in panica azi-noapte, ca am programare la dr luni, si nu-mi venea sa il sun cu o zi inainte si sa ma trezesc ca e o alarma falsa, mai ales ca am mai alergat o data la el la cabinet la o consultatie cind am racit, si aveam impresia ca pierd lichid cind stranut... si va imaginati ca nici la spital la camera de garda nu aveam chef sa ma duc duminica...
As mai avea sa va cer o opinieasupra unei situatii un pic mai delicate sa spunem. O ruda de-a sotului meu este medic ob/gyn la spitalul unde voi naste; ea mi-a fost medic inainte de sarcina (dar nu am prea avut nevoie de medic inainte de sarcina...) si la ea am mers pina in saptamina 9-10. In acea perioada un bun prieten de familie, medic, care face parte din comisia de etica, m-a intrebat ce medic am si si-a pus miinile in cap cind a auzit, a zis ca respectiva a "comis" niste gafe grave, care inca se "judeca" la modul ca se incearca sa nu i se distruga cariera cu totul etc, si mi l-a recomandat pe actualul meu medic.
Am ..imbratisat ideea de schimbare o data pentru ca nu am gasit decit "de bine" scris despre medicul asta la care merg acum, si in al doilea rind pentru ca respectiva nu a acceptat nici o secunda sa discutam posibilitatea unei nasteri normale, a rooming-in-ului (o sa-ti scoata peri albi copilul acasa, in spital stai sa te odihnesti), a importantei alaptatului la cerere, si a alaptatului din primele zile etc.
Ma rog...acuma, cind stau sa ma gindesc, situatia se poate dovedi destul de delicata, in sensul ca...na, e posibil sa dau nas in nas cu ea in spital cind va veni momentul nasterii, si nu am nici un argument pregatit, sa ma justific...si e cu atit mai neplacut cu cit sintem si un fel de neamuri...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/