Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ba si eu am auzit-o din surse avizate ca e mai periculos la 8 luni decat la 7; nu am retinut explicatiile stiintifice, dar erau.

24+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Daca stie cineva explicatiile medicale va rog mult vreau si eu sa stiu.

Sarbatori fericite!
Monica 27+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

referitor la medicul meu are urmatoarele texte:
- sa facem doar cat placetea e mai mare decat durerea
- sa fie numai cat sa nu plece sotul de acasa
- iar atunci cand nu se mai poate, sa-l las pe sot in targ..., dar sa-i dau si bani, ca nu mai e la prima tinerete si sa nu se faca de ras

dupa ce l-am nascut pe andrei, la sfarsitul lauziei cand am fost la control, medicul mi-a prescris anticonceptionalele cu mentiunea "du-te si scoate-ti barbatul din doliu"

monica, prea tare dr-ul tau. si eu am avut de mult o discutie cu al meu dr. pe tema asta, dar ceva mai codificata.el incepea sa"sugereze" ceva si eu terminam. al meu e mai rusinos.

26+
si Andrei (16.12.2006)

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze de la craciun

mitzica28+ sau

tare faza,am mai ras un pic.Al meu sot saracu e pus pe liber din iunie.Iar medicu meu ne-a sugerat metode alterntive, dar in care sa nu fac efort, asa ca inchipuitiva si voi cam ce iese

29 +

Of, Tufetelor, ma bag si eu acuma singura in gura lupului. Dar voi alte metode nepericuloase nu stiti?

Sarbatori fericite!
Monica 27+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Pisigri, chiloti de unica folosinta gasesti in DM, Realul are in fiecare oras DM, dar sunt scumpi, cum ziceau fetele poti lua de bumbac. Eu am luat vata, am taiat fasii si am rulat in tifonul de la rola de pansament, daca intelegeti ce explic. Si am cumparat Always night sa pun pe chilot de protectie. Dr a zis ca nu te lasa in spital cu tampon ca pe vata se verifica ce curge, sa nu fie cheaguri periculoase, dar poti pune pe chilot tampon sa nu te patezi. Camasi am luat Jolidon cu deschidere in fata pana la brau, sper sa ma ajute sa fie bune. Eu port si acasa camasute, si daca mi-e frig trag izmene pe sub, deci nu ma sperii asa tare ca trebuie camasi de noapte la spital.
Hainele lui bebe le-am spalat la 40 grade cum era pe eticheta. Mi se pare aiurea treaba cu sterilizatul, pt ca tot intra in contact cu lucrurile noastre, cu patul, cu aerul etc. Si dupa ce le speli de le rupi la 95 de grade nu tot in aer le usuci, in casa sau in balcon? Pai sterilizez haina, dar sanul daca suge la san il bag la sterilizator? Iar microbii mor la 40 de grade sigur. Sotul meu a cam exagerat in primul an cand l-a crescut pe baietel cu sterilizatul si e si acum foarte sensibil la schimbarea locului. Nu are probleme cu racitul, nu e friguros deloc, dar e sensibil la microbi straini, ii iasa imediat bubite la gurita, se inroseste la ochisori, face des rinita alergica. I-a sterilizat hainutele si biberoanele pana la 1 an jumate cand a zis dr copilului ca e nebun, cum isi mai dezvolta imunitate copilul? Si nu prea si-a mai dezvoltat.
Ce vreau sa va intreb este, mai ales la fetele care nu sunt la primul copilas acum, veti folosi lucrusoare de la ceilalti copilasi? Am deja garderoba pt printesele mele, si nu e problema financiara, dar am primit de la fetita surorii mele o gramada de rochite superbe, si putin folosite. Ele sunt oricum spalate si pastrate bine, eu pot sa le spal, sa le calc, etc, dar parca am totusi prejudecata ca sunt hainute ca de mana a doua. Voi ce ziceti? Sunt adorabile rochitele, din Franta sunt aduse, ea e plecata acolo. A adus si pt fetite hainute noi, cate doua din fiecare la fel, si pt cele de la fetita ei m-a intrebat prima data daca doresc sa mi le dea.
A, ce am vrut sa mai spun, nu am ales sa folosesc la hainutele celor mici detergent special, dar am luat balsam Lenor acela alb pt piele sensibila. Si la final dupa uscare le-a calcat menajera, si consider ca sunt bine sterilizate. Le-am pus intr-un raft, si am ales deja mobila pt camaruta lor, o sa va pun poze saptamana viitoare dupa ce-o instalam.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eseea,
am zis de 90 de grade pentru ca maica-mea mi-a spus ca atunci cind eram noi mici scutecele si hainutele se fierbeau....iar eu sincer nici sterilizator pentru biberoane nu vreau sa imi cumpar; un biberon spalat bine si clatit bine imediat dupa masa nu mi se pare ca ar mai avea nevoie de sterilizari...

In rest, in ceea ce priveste folosirea "cosmeticalelor" cred ca fiecare dintre noi va experimenta cu prudenta si va vedea ce se potriveste cel mai bine celui mic; fireste, in niste limite stabilite clarde pediatru si de bunul simt

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ayla21 eu voi folosi din hainele ramase de la andrei.
si cand l-am nascut pe andrei am primit o multime de haine de la prietana mea care are o fetita cu 1 an mai mare, si le-am folosit fara probleme.
eu sunt de parere ca copilul creste la fel si cu haine noi si cu haine deja purtate.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Multumesc pentru lamuriri, cred ca am scris odata...

Tufetele, mai am o ... intrebare...mai delicata poate...

De cind sint insarcinata am avut oarecari probleme cu constipatia; nici pe departe grave, dar oricum neplacute pentru cineva care functiona "ceas". Acum, desi cu asta m-am mai obisnuit cumva (imi supraveghez atent programul zilnic si ce pap, sa nu scap vreo zi fara sa-mi fac "datoria", ca nu e bine...), am alta problema: ma balonez cumplit. Chestie care nu e deloc placuta, mai ales ca deja e aglomerat in "burtica", iar bebe se aseaza constant pe zonele de intestin deja dilatate de gaze, ceea ce imi da niste "senzatii tari" de numa-numa...

In ciuda lecturilor "aprofundate", nu am reusit sa identific nici ne anume ma baloneaza in halul asta (stiu de ex ca nu e bine sa maninc ciuperci, de nici un fel, ca e jale, dar...nu e cu mult mai bine nici cu restul alimentelor). Ma intrebam, daca vreuna dintre voi a mai avut aceasta problema si daca a reusit sa-i dea de capat in vreun fel...

Mergi la inceput

A, si am uitat sa spun....
eu deja am pregatit cite ceva din hainutele pe care le-am purtat eu sau sora-mea cind eram mici; nu sint pentru bebelusi nou-nascuti, ca nu a mai pastrat nimeni asa ceva, dar am destule hainute foarte frumoase, impletite/crosetate; nu vor inlocui hainutele noi, dar ...unel dintre ele ar fi chiar pacat sa nu le folosesc, pentru ca sint superbe; mama mea se pricepe (si ii si place) la impletit, si...a facut niste chestii grozave. Asa ca nici eu nu am nimic impotriva refolosirii hainutelor.

Mergi la inceput

Pisigri, si eu am problema cu balonarea de prin trimestrul intai de sarcina. Dar eu acuma manac niste ciudatenii de te miri de pofte pot avea. Cum ar castraveti proaspeti din aceia lungi taiati felii cu suc de lamaie sau portocale taiate mici cu zahar si smantana. Normal ca dau aciditate si balonare. dar eu mereu am tinut ca stil de viata cat s-a putut dieta pe grupe sanguine, eu am 01 si stiu ca lactatale si panificatiile ma balonau, si ma simteam umflata fara sa fi mancat foarte mult. De sarbatori atata am mancat la placinte. Nu prajituri ca de cand am trecut de perioada de pofte nu mai poftesc deloc dulce, ci cornulete si saratele, as manca zi si noapte. Totul fainos si umflat, normal ca ma simt ca un balon pe interior. Si nici vorba de vreo posibilitate sa elimin aerul din intestine, dar eu iau inca Sab Simplex cand simt ca am aer in stomac si mi-e putin mai bine.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

monnavas am vazut ca te plangi de kilograme. iei bataie. eu raportez 15+ si ce sa zic.... sa-mi traiasca. asta e. le dam jos dupa. poze noi cu burtoiul aici : http://community.webshots.com/album/563894110GHlBkA?start=60

eu luni intru in sapt 33, deci o sa am 32 implinite. incepe sa-mi creasca morcovelul. de la 36 nu mai poti garanta pt ziua de maine, se poate intampla oricand. cred ca o sa ma apuc de bagajel M-APUCA O FRICA.....

si eu sunt nascuta la 8 luni si ..... ... cred ca sunt foarte bine

Maria 31+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mariak esti mumoasa( cum zice nepotelul meu)
cat despre cele 15 kg....eu le vad doar la burta.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze de la craciun

mitzica28+ sau

Mergi la inceput