Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI !
Of nici o data nu am putut tine pasul cu voi,scriam foarte rar,voi ati dvenit un grup si eu nu m-am mai integrat .Va mai citesc sa vad daca impartasim aceleasi probleme cu copii si azi m-am vazut pe listuta de gravide si m-am bucurat.Multumesc frumos!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata,

Roxana se pare ca ati avut o vacanta minunata.Hotelul arata bestial in poze,cred ca v-ati simtit excelent si vad ca esti plina de energie si viata dupa.Cand ai povestit de copii,parca vam si vazut...cred ca esti tare fericita cand ii vezi impreuna...pana acum n-am avut astfel de ganduri...insa de cand am aflat ca sunt insarcinata ma gandesc foarte des la Erika ca sora mai mare si la admosfera din casa cand sunt doi copii.
Sarcina a inceput aproape identic ca cealalta...insa acum toate trairile sunt total diferite

Erina e minunat la voi in Piatra...si cata zapada!!!Aici a nins pret de 10 minute....ieri cand mergeam spre stra-bunica Erikai,pe niste culmi mai inalte,soul imi striga:uite zpada pe varfuri.Erau cateva firicele de zapada...

Sabina ma bucur ca s-au faccut "cupii" bine.Acuma odihneste-te cat apuci si lasa ca cele trei kg le vei da jos,nu esti bulimica...ca doar nu mananci in disperare ca apoi sa-ti bagi degetele pe gat.
Io am mai zis...asa am slabit,masa de seara f slaba in calorii...si a dat rezultate in timp f scurt.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Danyelle05, ce ar fi sa te inscrii si tu pe lista cu gravidute daca tot te tenteaza 2 bibici?

Nu avem inca in plan, a fost doar un gand trecator atata tot.
Ce frumos ati petrecut in concediu! Un inceput de an nou cu forte proaspete!

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Pentru cine doreste sa vada imagini cu Daria si iarna la Piatra Neamt, aici.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Ce frumos e

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, trista veste. Cat despre conced, inca nu stiu, era asa ceva generic. Vazut locatia propusa de tine, este excelenta. O sa caut si eu clubul acela si iti trimit link, il aveam printre mailurile acelea pierdute.

Danyelle05, uneori de la gand la fapte este doar un pas, depinde doar de tine. Oricum mai e timp, o sa simti tu cand e momentul de bb2.

Jojo_miha, esti binevenita oricand.

SabinaY, eu nu am stiut niciodata cum e cu 2 copii, am fost singura la parinti. Poate de aceea sunt acum asa incantata. Sigur nici o sarcina nu e la fel cu cealalta, cu siguranta e o diferenta in atitudine si nu numai in simptome. Cand eram insarcinata cu Bubu eram mai detasata de tot ce inseamna sarcina, in permanenta ma solicita Alex si imi faceam griji cum o sa isi primeasca fratiorul. Abia cand a fost vorba de amnio s-a creat legatura aceea speciala cu Andrei, am simtit ca sunt acolo pentru el si nimeni nu o sa ii faca nimic puiului. Cu toate astea, pana am nascut nu am realizat ce inseamna 2 copii, in ciuda faptului ca mi-am imaginat multe inainte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Melania si eu zic sa mai stati in casa acum ca e f. frig (cel putin la Iasi e f. frig) macar pana il vede doctorul.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata.....cam tarziu dar abia de jumatate de ora m-am riicat din pat, Cristi s-a trezit plin de energie la 7 si a inceput sa bantuie, l-a luat tati in primire, asa ca am mai motait( nu dormit) pt ca tipa, si chiuia, era tare n verva.

Valentina la mine e prima data cand m-au daramat zilele innainte de CM, de regul ma durea burta si atat, dar acum dupa ce am nascut totul e altfel, cantitativ, durata ...si altele.Durere nu mai am, asa cum am spus ieri, dar parca o jena tot exista pe la subbrat...asa ca mamografie scrie pe mine si asta cat mai urgent.

Roxana tu unde ai facut mamografia?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello, am venit si noi pe-aici.
am dormit zilele astea, m-am odihnit asa de bine.....
am venit aseara de la mama, iar am umplut frigiderul cu bunatati si nici nu m-am suit pe cantar, de ce sa-mi fac probleme la inceput de an ?
am ratat intalnirea cu dna C, asta da suparare !
vad ca luna decembrie a fost productiva pentru unele mamici, bravos, felicitari si o sarcina fara probleme va urez !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

azi megem sa cumparam olitza, Ghighi anunta inainte de a face kk, zice ' canca', asa ca trebuie sa ma execut, mama cica ne punea la oala imediat dupa ce incepeam sa stam in fundulet,cred si eu, pe vremea aia nu erau pampersi si se grabeau sa scape de spalat carpe.
si cu mancarea e bine Ghighi, dupa ce i-a trecut raceala are mare pofta de mancare, cere mereu papa.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

am citit ce-ati scris dar n-am vazut poze, le las spre delectare pe mai tarziu.
nu v-am zis de ultima patanie, Ghighi s-a suit pe masa ( intai pe scaun ) ca sa ajunga la laptop, nu a fost multumit ca era inchis si nu avea farmec, asa ca a mers la scaner si a inceput sa-l butoneze si a cazut de pe masa , asta in 3 minute cat eram la bucatarie sa-i fac laptele. practic l-am vazut in secunda cand cadea, a cazut pe spate, arcuit , cu capul ghemuit . l-am, pandit de-atunci sa vad vreo jena lamers sau altceva. nu are nimic, doar ca eu m-am panicat rau si am renuntat la scaunul directorial pe care l-am dus in dormitor, acum stau pe un taburet , mic , pe care degeaba se suie ca nu mai ajunge la masa.

Filme Ghighi

Mergi la inceput