Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
valentina_22 spune:
Buna,multumesc tuturor fetelor pentru aprecieri! la toate,fara preferinte. Marturisesc ca,clipul facut de my husband m-a lasat masca. El este o fire mai rece de fel, dar de vreo luna a devenit din ce in ce mai "cald. Ma surprinde mereu cu cate o chestie care stie ca-mi face placere. Acum este randul meu sa-i pregatesc ceva, si cred ca diseara imi pun in aplicare planul.Am ganduri mari cu el in seara asta.
Roxana, sabina, noi nu am facut sondaje, ne-am pupat toti in acelas timp. Asta cu pupatul sub vasc este o alta superstitie de-a mea.L-am cunoscut pe George in preajma Craciunului si la petrecerea de revelion ne-am sarutat sub vasc. I-am spus atunci intr-o doara ca daca ne-am sarutat sub vasc vom ramane impreuna. S-a adeverit
si de atunci cautam sa fim tot timpul impreuna la trecerea dintre ani ca sa continuam traditia!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
valentina_22 spune:
roxana, am observat ca ai revenit cu forte proaspete. Ma bucur ca te-ai putut relaxa in aceasta mica vacanta si sper sa-ti ajunga rezerva asta pentru tot anul.
sabina, ma bucur pentru tine fetita, ca ai depasit dificila perioada. Bina ca s-au insanatosit copii si nu mai ai grija lor acum. E normal sa te ajunga si pe tine oboseala, odihneste-te cat mai mult si ai grija de tine. Poate te ajuta si sotul sau altcineva, totusi nu ai decat doua maini!
Erina, am vazut-o pe nazdravana de Daria!Pare sa-i placa mult sa fie trasa cu sania. Se vede ca s-a distrat de minune si v-a atras si pe voi in jocul ei.
afibebe, sanatate ,multa. sa treaca migrena si sa-ti un control cat mai repede,daca te stii cu probleme. Nu-i de joaca!
Cecilia, bine ca a trecut durerea.Si eu am probleme cu CM, vine intre 20-35 zile,este uneori f abundent si ma tine chiar si 6-7 zile iar inainte de "instalare", ma dor toate cele, ovarele, sanii, capul si am o stare de nervozitate.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
melaniatud, eu l-am scos pe Andrei afara cand a avut probleme cu caile respiratorii, dar nu am stat mai mult de 30 min maxim o ora.I-am dat si suzeta ca sa nu mai tina gurita deschisa. De multe ori eram nevoita sa il iau cu mine, pentru ca aveam cumparaturi de facut sau trebuia sa o iau pe Alexandra de la gradinita si nu aveam cu cine sa-l las.
Sanatate si refacere rapida piticutului!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
afibebe spune:
tocmai a venit CM.probabil durerea de cap are legatura cu asta.
Valentina, la mine in ultima perioada vine cam la 40 -45 de zile.e ft abundent, insa nu tine mai mult de 4 zile.
Cecilia cum te mai simti?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Roxana bun venit acasa.Ma bucur ca totul a fost asa cum ti-ai dorit.
Off cat mi-as dori sa plec si eu macar 2-3 zile undeva, dar nu pot. Nu am cu cine sa-l las pe Cristi.
Si sincer va spun ca am nevoie de o zi libera macar.
Sabina ma bucur tare mult ca amandoi copilasii sunt bine acum.Tinem pumnii pentru 21 ianuarie.
Melania si eu l-am scos pe Cristi afara cand era racit- cand nu avea temperatura.e drept nu era asa frig.
cristi
asa creste Cristi
betty78 spune:
LA MULTI ANI pe anul asta cu intarziere. Sa auzim numai de bine, sa aveti un an plin de realizari, cu multa liniste sufleteasca!
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty78 LA MULTI ANI pe anul asta cu intarziere. Sa auzim numai de bine, sa aveti un an plin de realizari, cu multa liniste sufleteasca! Betty78 ![]() ![]() www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
La multi ani !!!
![](pupic.gif)
cristi
asa creste Cristi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Cecilia, au si ei zile si zile. Sa stii ca si pe mine ma uimeste Bubu cu energia lui, si el parea asa static si linistit. Uneori insa se joaca singurel, alteori este chiar el cel care o zgandare pe Alex si face mare galagie. Ma bucur ca ai avut o seara placuta si mai linistita. Musai sa facem niste analize, si eu ma simt, ca fac anul de cand am steriletul si nu am mai mers la control.
Sabina, ma bucur ca sunt bine copiii. Nu stiu ce sa zic de bulimie, si eu am patit asa in perioada de stres continuu si nu foarte intens, chiar mancam pana imi era rau. Culmea ca de sarbatori m-am mai potolit. Se dau ele jos cele 3 kg, poate chiar la Busteni. Succes la studiu, sper sa ai partiturile sa poti pleca.
Isabeluta, Oedip se dezvolta dupa 3 ani, nici nu poate fi vorba de asa ceva. Pentru copiii de varsta este e vorba de o descoperire a placerii, nu are legatura cu ce anume produce placerea, nici atat de cine. Si Bubu m iubeste, o iubeste si pe Alex, dar tot pe tati mai mult.
Melania, cred ca am scris gresit link, acesta este http://www.schlosspichlarn.at/. Sanatate puiului, eu zic sa mai astepti cu iesirea daca e foarte frig.
Afibebe, poate e doar oboseala. Dar ai luat ceva buline de cap?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
betty78 spune:
Noi am fost plecati la Brasov de pe 29 pana azi. Ne-am simtit super bine, m-am relaxat cat de cat, iar Mario a adorat zapada.
Eu ca o mama nebuna l-am tinut in fiecare zi cam 4-5 ore pe partie la sanius. I-am dat sa pape la aiai care serveau afara si a fost super incantat. Cu toat ca a fost putin racit, i-am curat nasucul in fiecare dimineata inainte de a pleca, i-ma bagat un nurofen si osciloccocinum si dupa 2 zile s-a facut bine. O sa revin cu ceva poze maine
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Valentina, si eu tineam la pupatul sub vasc, anul trecut a fost mare vanzoleala si am uitat, anul asta nu am gasit vasc pe acolo. Cat despre rezerva de energie, eu sper sa ma tina macar pana trec de prima saptamana de birou.
Afibebe, poti pleca si cu Cristi, uneori te deconecteaza numai sa iesi din rutina obisnuita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/