Razboi in Orientul Mijlociu - 2-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Esti incredibila, batool, si asta in sensul rau al cuvintului. Crezi ca toata lumea are ceva impotriva ta si a palestinienilor (chiar, tu ce esti??) cind de fapt 99% dintre oameni iti spun doar ca sint niste criminali si de o parte si de alta cu interesele financiare de rigoare. Si ce stat a fost ocupat de care stat? Israelul a primit un teritoriu care apartinea din mosi-stramosi cui???Si asta cind? Acum 60 de ani si tot nu se pot calma niste isterici care cred ca o bucata de nisip e data lor de Dumnezeu, Allah, Budha sau mai stiu eu cine. Eu zic ca e pacat ca nu mai putem da cu bombe in Imperiul Roman sa-i invatam minte ca au cucerit teritoriul Daciei acum 2000 de ani. Problema e ca din cauza unor extremisti dementi (de ambele parti) in partea aceea de lume nu pare ca se va prescrie niciodata ura si razbunarea. Si astea sint intretinute de cei care au interes ca razboiul sa nu se termine in zona, nu de vreun drept sfint al unor fanatici. Nici razboiul din fosta Iugoslavie nu s-ar fi terminat pina in zilele noastre daca cineva ar fi continuat sa-l alimenteze si sa invrabeasca sirbii, croatii, slovenii, bosniacii etc. Dar oricum, esti mult prea indoctrinata ca sa mai vezi altceva, ca sa stai un pic sa respiri si sa realizezi ca nu detii adevarul absolut. Si daca ai copiii acolo, adu-i aici, ca doar nu or lupta pe metereze pentru apararea Gazai. E pamint si aici si oriunde in lume, dar presupun ca ala e sfint si trebuie aparat de raii aia de evrei.

Ptr tine e foarte simplu sa problematizez. Tu de ce nu iti parasesti tara sa te duci in alta parte? Ce nu iti convine ca postez? E dreptul meu la libera exprimare.Oare nationalitatea are vreo importanta atunci cand e vorba de a sustine o cauza dreapta?Palestinienii nu sunt criminali decat in viziunea ta. Asa ca te rog mai usor cu astfel de acuze impotriva lor. Ei nu au F16 si nici armament sofisticat. Si nu mai insulta poporul palestinian numindu/i fanatici si extremisti ptr ca nu e deloc asa. Daca e asa de putin important teritoriul ptr tine ca cetatean eu zic sa il donezi linistita pe cel al carui cetatean esti si sa te duci in exil sau sa te refugiezi undeva. Ce sustii e o aberatie la fel de absurda ca si comparatia facuta cu Ardealul si Ungaria.... care m/a facut sa zambesc prin lipsa ei de logica....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

sa inteleg ca religia nu va permite glume ...ori te crezi prea importanta,ori iti place ca-ti creste adrenalina dupa ce postezi in contradictoriu

Te-a intrebat Denizel de ce nu esti alaturi de copii tai in Palestina ...de ce eviti sa-i spui ca de fapt sunt doar copii sotului,de la celelalte sotii pe care le are...sau tie frica ca noi condamnam poligamia ...

Eu sper totusi sa inchida cineva topicul pana nu sare-n aer

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Ce ai postat aici se numeste Atac la Persoana!! Lui Denzel i/am raspuns pe privat ptr ca nu vreau sa imi fac publica viata privata. Tu nu vezi ca nu are nicio logica ceea ce mi/ai scris si e o prostie mare cat casa? Am 3 fiice superbe de 15, 14 si 12 ani si care sunt ale mele si nu sunt copii adoptivi. Condamna poligamia cat vrei tu, condamna orice altceva vrei dar nu ma insulta ca asta nu iti permit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

sa inteleg ca religia nu va permite glume ...ori te crezi prea importanta,ori iti place ca-ti creste adrenalina dupa ce postezi in contradictoriu

Te-a intrebat Denizel de ce nu esti alaturi de copii tai in Palestina ...de ce eviti sa-i spui ca de fapt sunt doar copii sotului,de la celelalte sotii pe care le are...sau tie frica ca noi condamnam poligamia ...

Ce ai postat aici se numeste Atac la Persoana!! Lui Denzel i/am raspuns pe privat ptr ca nu vreau sa imi fac publica viata privata. Tu nu vezi ca nu are nicio logica ceea ce mi/ai scris si e o prostie mare cat casa? Am 3 fiice superbe de 15, 14 si 12 ani si care sunt ale mele si nu sunt copii adoptivi. Condamna poligamia cat vrei tu, condamna orice altceva vrei dar nu ma insulta ca asta nu iti permit.

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Poti sa-mi spui unde-i atacul??? ...chiar nu ma intereseaza viata ta privata ...iar daca esti poligama e problema ta ...eu doar iti incerc nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Uite ce e, asta e ultimul meu mesaj pentru ca nu are rost sa-mi mai pierd vremea in discutii cu persoane care nu vor sa auda altceva decit "moarte evreilor, traiasca palestinienii". NU am spus nicaieri ca poporul palestinian e fanatic si extremist, am spus ca din cauza unor dementi, fanatici, extremisti, idioti etc care din pacate sint de ambele parti se intimpla ce se intimpla. Daca tu crezi ca tot neamul palestinian e sfint si inocent esti naiva raaaau. N-o sa crezi, ca in orice neam din lumea asta, unii sint dementi, altii manipooleaza naivii ca sa-si apere interesele financiare (raboaiele produc multi bani, in caz ca nu stii), altii sint criminali pentru ca li se pare ca daca se arunca in aer si omoara 100 de civili au facut un lucru bun si ca Dumnezeul lor o sa-i pupe in bot. Nu stiu ce e asa secret la nationalitatea ta, de ce nu raspunzi la intrebari banale si de ce ai atita ura in tine. Oricum, cu oameni ca tine si cu intersele alora mari care se bucura de atita lipsa de discernamint, razboiul are drum luuung si sigur. CIne o sa cistige? in nici un caz oamenii cu care te vezi tu pe strada, aia stau in alta parte, dar refuzi sa vezi asta. Oricine iti aduce orice fel de argument ca nu e bine sa porti ochelari de cal e pro Israel si anti Palestina. Eu refuz sa mai continui jocul asta absurd, am intrat sa spun ca-mi pare rau de civilii din ambele parti si m-am trezit cu pietre in cap si blesteme sa ma bombardeze Israelul. Va doresc nervi buni celor care continuati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Oooo Doamne,la ce am ajuns!Cat de urat!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Poti sa-mi spui unde-i atacul??? ...chiar nu ma intereseaza viata ta privata ...iar daca esti poligama e problema ta ...eu doar iti incerc nervi

Citeste si deduce.... Poligama nu pot sa fiu ptr ca nu sunt barbat.... incearca-mi nervii.... am o rabdare de fier si iti trebuie ceva efort ca sa ma enervezi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Bravo,mai rapus ...ma duc sa ma culc,probabil m-am imbatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citeste si deduce.... Poligama nu pot sa fiu ptr ca nu sunt barbat.... incearca-mi nervii.... am o rabdare de fier si iti trebuie ceva efort ca sa ma enervezi....

Adevar ai grait! Trebuie sa ai o ´´rabdare´´ de fier intr-adevar, sa repeti la infinit aceiasi placa stricata indiferent de argumetele care ti se aduc.

Natasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

[red[b]],,Oameni buni, inainte de fiecare bombardare a tintelor din Gaza, armata israeliana anunta telefonic pe fiecare locuitor din zona sa paraseasca locul.Mesaje sunt trimise si prin intermediul Crucii Rosii. Deci nu luati in considerare mass media. Inca o data va spun. Ofiterii israelieni sunt trasi la raspundere pentru fiecare fapta care poate lua viata unui civil.
Suntem in plin razboi mondial si nu observati. El va lua amploare. Apoi va fi pace.Israel nu poate fi delasatoare si nici nu-si permite sa piarda vreun razboi fie el si de guerilla.Shalom
.,,[/red]

Deci sa inteleg ca aveti Pagini aurii din Gaza si ca trimiteti sms sau telefonati la fiecare locuitor din Gaza inainte? Stai tu linistit ca nu veti invige niciodata Gaza, ea v/a dat intotdeauna dureri de cap indiferent ce operatiuni ati facut. Si cine sunteti voi sa hotarati ca Fatahul trebuie sa conduca Palestina? Il vrea Israelul la putere ptr ca e o marionata? Sa fie f. clar ca nu sunt Pro Fatah si nici ProHamas. Afirmi ca Israelul a finantat Hamasul, tu realizezi ce afirmi? Puterea nu a fost preluata cu forta de catre Hamas ci in urma alegerile libere. Nu mai fii asa de sigur ca Israelul va castiga si de data asta. Apropo de ce inainte de a fi pace trebuie sa purtati un razboi, nu ar fi mai simplu sa existe tratative de pace?

´´stati linistiti ca nu veti invinge niciodata gaza´´

Asta este instigare la violenta. Stai cumva in tribune si faci galerie?

Lady[/b] iaca dovada graitoare a ceea ce ti-am scris io "acolo'sa'

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Am mai scris-o aici- "Drumul spre iad este pavat cu bune-intentii."
De unde la inceputul topicului postarile erau de genul "saracii palestinieni", prin postari pro-palestiniene cu iz extremist (categorisirea unei intregi natii, "la gramada" fiind doar cireasa de pe tort) s-a ajuns sa uitam ce se discuta la inceput- tragedia umanitara din fasia Gaza. Trist!

Mergi la inceput