Razboi in Orientul Mijlociu - 2-

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

Vorbiti numai prostii.Catya, sa stii(nu-ti astept compatimirea) ca si noi am suferit ca cei din Gaza, in 2006 cand familia mea din nord a trebuit sa stea ascunsa ca sobolanii in subsoluri iar copiiilor lor astazi le e frica cand aud zgomotul unei pocnitori.Inca o data, nu astept compatimire din partea nimanui.Putin imi pasa parerea voastra.Sunteti indoctrinate.Pana si in subiectul cu Isus, habar nu aveti de putina istorie a religiilor.Oricum nu cred va trebuie sa cautati martiri si victime ale iudaismului antic si sa le prezentati acum in fata noastra odata ce nu aveti nici o legatura.Sunteti musulmane nu ? |Si daca tot aduceti aminte de Isus si de victimizarea lui, pot aduce aminte celor care sub pro Isus ca a ramas din timpul lui neachitata nota de plata din timpul mesei cele de taina.S-au adunat acolo in Ierusalim la carciuma unui evreu, s-a cinstit si au plecat fara sa plateasca.Asa ca va cerem impetuos, urgent celor care ii i-au apararea sa achite si daunele provocate de el.Inmormantare, lemn de cruce rastignire - una bucata.Cine doreste lista o poate primi.
Cat despre Gaza, fetelor, nu va priveste, sincer.Pacat de copiii care se duc DIN AMBELE PARTI.Nu numai din partea lor.Dar cum nu v-ati bagat timp de 8 ani, cat timp au aruncat cu rakete in noi, asa sa nu va bagati nici cum.
Pacat ca aceste ganduri si aceasta mentalitate le poti afla in creierul indoctrinat, plin de ura a unor femei, mame la randul lor. Cand urasti pe cineva, nu ai parti partinitoare.Ura e ura.Cum puteti ura Israel, as puteti ura si fratii vostri si surorile voastre care nu au facut greseala sa se casatoreasca cu Hamasnici si cu teroristi arabi si au ramas crestine. Ma intreb ce veti face atunci cand religia va va cere sa exterminati pe toti care nu sunt de partea lui Alah.Va veti omora mamele si tatii sau veti incerca sa-i convertiti.Rog persoanele care nu se simt in cauza sa nu se simte jignite.Nu fac referire la TOATE persoanele care s-au casatorit cu cetateni arabi ci NUMAI la cele care pot fi schimbate in marionete, in mame de teroristi.
Intreba cineva daca au fost manifestatii pro si contra la Tel Aviv, da au fost ieri manifestatii impotriva intrarii in fisia Gaza, nu s-au soldat cu incidente si nici nu se astepta la asa ceva(la noi nu se trage cu Kalashnicovul in aer ca sa te faci auzit sau simtit) Si noi suntem impotriva uciderii copiilor nevinovati de acolo, dar, inca odata trebuie sa intelegeti ca am folosit toate mijloacele de comunicare cu cealalta parte pentru a anunta retragerea din zonele care armeaza a fi atacate dar Hamasul(cititi bine batool sii catya) NU PERMITE CETATENILOR DIN GAZA SA SE RETRAGA IN ZONA RAFYAH, apeleaza la tactici murdare pentru a spori numarul victimelor din po****tia civila, astfel fortand Europa si forurile internationale sa stopeze atacul Israel in fasie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuri

,,,,Si daca tot aduceti aminte de Isus si de victimizarea lui, pot aduce aminte celor care sub pro Isus ca a ramas din timpul lui neachitata nota de plata din timpul mesei cele de taina.S-au adunat acolo in Ierusalim la carciuma unui evreu, s-a cinstit si au plecat fara sa plateasca.Asa ca va cerem impetuos, urgent celor care ii i-au apararea sa achite si daunele provocate de el.Inmormantare, lemn de cruce rastignire - una bucata.Cine doreste lista o poate primi......

Asta-i cea mai tare poanta a zilei Asa v-a spus voua acolo la sinagoga? V-a dat si lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Nu stiu cum va fi primit mesajul meu aici , nu am participat la discutie de la inceput,dar nu pot sa dorm de cand am vazut pe Al jazeera copii morti ,raniti ,fara maini,fara picioare,oameni care se rugau la moschee cand au fost bombardati,spitale fara curent care mai au motorina pentru generatoare doar cateva ore, doctori care nu pot decat sa bandajeze ranitii si sa astepte sa moara sau sa-i salveze ceva,o minune...Copii care mananca in mijlocul iernii verdeturi fierte fiindca embargoul impus de israelieni ajutoarelor i-au lasat fara alimentele de baza...
Asa ca nu pot sa accept cand Israelul si actiunule sale sunt ridicate in slavi de anumite persoane...Israelul nu e un stat format corect ,cititi ,informati-va , Palestina exista ,a existat tot timpul....Toata parerea de rau pentru Holocaust si suferintele evreilor,dar asta ii indreptateste sa ucida acum???
Si apoi Hamasul nu e o organizatie terorista , este un PARTID,o organizatie ai carei membri traiesc in comunitate , cu familiile lor, nu au baze sau locuri unde se aduna...De aceea expresia "victime colaterale" e de 2 lei,Israelul stie ca Hamasul nu este o unitate de sine statatoare..Hamasul e ales de poporul palestinian...Hai sa vina tara x sa ne impuste guvernantii alesi de noi ,ca sunt teroristi...Ar fi acceptabil?
Tzuri, pentru suferintele familiei tale din nord sa invinovatesti Israelul,care a atacat Libanul si a ucis 1300 de oameni in 30 de zile..hezbollahul apara granita si Libanul...Iar cu suferintele de ambele parti sa ma scutesti ,nu cred ca se poate compara..Nu accept "suicide bombers" , nu sunt de acord cu uciderea oamneilor nevinovati,dar pana la a pune semnul egal intre suferinte mai e mult ....

Si o intrebare....pentru Tzuri si toti ceilalti care aparati Israelul si faptele sale, si daca aveti copii ...V-ati intrebat vreaodata de cati ani copii palestinieni nu mai sunt copii,pentru simplul fapt ca nu au unde sa se joace,unde sa se uite la desene,unde sa mearga la mall....????

Politicile nu-si au locul aici,e vorba de oameni si copii care-si vor tara inapoi..si pace..si mancare su curent electric..ATAT!

Mergi la inceput

Escule mai sunt.Stii ca un profesor universitar din Cairo a cerut unuia din Tel Aviv sa anunte guvernul isrelian ca trebuie sa plateasca aurul pe care l-au furat evrei cand au iesit din Egipt (iesirea lui Moise).El i-a raspuns ca o sa platim aurul furat cand egiptenii o sa ne plateasca salariile pentru anii in care am fost sclavi acolo la faraoni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

da

deci treaba este chiar ceva ce nu vroiam sa cred : vor sa termine cu ei in Palestina , copiii .... nu se poate asa ceva ...

deja vad si la CNN (ca post de televiune), Canada , France , Anglia, Los Angeles si pot continua , ceea ce am vazut si noi .... e vrajeala mare , se doreste eliminarea po****tiei palestinene , asta este

prin ce trec ei acolo nu se compara , si
sunt PRO PALESTINA , PENTRU poporul palestinian si conta uciderii oricarui om , oricarui copil , mai ales oprirea uciderii copiilor fara copilarie din Palestina

nu ma mai intereseaza ce se mai discuta aici , tendinta se stie , ce se intampla acolo e ingrozitor

asta este ....

p.s. america nu se baga pentru ca Israelul face o treaba foarte buna , so far ..., conducerea americii se va baga daca va fii ceva ce nu ii convine

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

ttik, ti-asi spune si tie ce a spus un fost prim ministru a Romaniei pe postul de televiziune "ne puteti numara ouale" dar nu-mi permit pentru ca esti o doamna.

Mergi la inceput

Si ca veni vorba ttik si ma coborai la nivelul tau, cunosc o doamna de companie de aici care a ajuns acum in Parlamentul Isrelian, are o firma de cosmetice, chiar eu am fost pentru un timp bodyguard-ul ei.Deci nu vad ce te-ar impiedica pe tine sa fii in parlamentul emiratelor, avand in vedere ca ai potential.Cu firma de cosmetice nu cred ca ai sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

[quote]citat din mesajul lui Tzuri

,,,,Si daca tot aduceti aminte de Isus si de victimizarea lui, pot aduce aminte celor care sub pro Isus ca a ramas din timpul lui neachitata nota de plata din timpul mesei cele de taina.S-au adunat acolo in Ierusalim la carciuma unui evreu, s-a cinstit si au plecat fara sa plateasca.Asa ca va cerem impetuos, urgent celor care ii i-au apararea sa achite si daunele provocate de el.Inmormantare, lemn de cruce rastignire - una bucata.Cine doreste lista o poate primi......

EU doresc LISTA, te rog frumos sa mi-o trimiti, am sa va anunt cand o primesc , plus contul in care sa trimit sau sa trimitem banii.

multumesc anticipat

]Iisus a aflat azi ca va este DATOR , dar el este obisnuit cu voi si nu degeaba a zis "

Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac . "

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Tzuri ,eu nu ma leg de tine ca persoana ,ci de conceptiile si afirmatiile tale..Uita-te tu in ochii mei si spune-mi "sa-ti numar ouale" dupa ce vezi copii in bucati la televizor!!!

Sau asa ti-au impus sa gandesti in superba zona ocupata de evrei care se numeste israel atunci cand ti-au dat pasaportul ala si banii aferenti??Sau asa se raspunde cand nu iti convin afirmatiile?

Repet, nu sunt pro palestinieni care se explodeaza in milocul oraselor pline cu evrei nevinovati,nu sunt de acord cu multe din actiunile hezbollahul-ui , mi-e sila de marile popoare arabe foarte bogate care inchid ochii si se fac ca ploua,mi-e mai sila de USA ca isi lasa si incurajeaza catelul isrelian sa faca ce vrea , dar ASTEA SUNT CRIME PE CARE NIMENI NU LE CONDAMNA..si palestinienii vor fi acolo unde au fost si vor ramane acolo intotdeauna! Asta daca nu ii omoara evreii veniti din toate colturile lumii sa intemeieze un stat pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

poate mi se pare ... Tzuri, imi pare ca ai schimbat tonul de cand au intrat trupele in Gaza

Mergi la inceput