Razboi in Orientul Mijlociu - 2-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Irina nu mai da sfaturi,las-o pe Batool sa combata idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

Vedeti ? Nici nu au intrat bine trupele in Gaza ca s-a si instalat linistea.Pe forum.Vine un miros rau de kaki din directia Hamas. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi pe ai nostri si sa-i fereasca Dumnezeu pe copii lor de necazuri.In rest.Potop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ofensiva terestra a inceput in forta,sediul jihadului islamic distruc,iarasi copii morticonsiliul de securitate al ONU se intalneste la ora 2 ca sa discute,franta condamna Israelul,UE,prin vocea ministrului ceh de externe de asemenea,Obama nu zice nimic!
Cati oameni trebuie sa mai moara pana se hotarasc sa semneze un armistitiu????Cati????

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuri

Vedeti ? Nici nu au intrat bine trupele in Gaza ca s-a si instalat linistea.Pe forum.Vine un miros rau de kaki din directia Hamas. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi pe ai nostri si sa-i fereasca Dumnezeu pe copii lor de necazuri.In rest.Potop.

In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori

hamas declara sus si tare ca ´´palestina va fi mormantul evreilor´´Nu se lasa,dom´le..nu vor pace, instiga la lupta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Ofensiva terestra a inceput in forta,sediul jihadului islamic distruc,iarasi copii morti
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Copii morti in sediul jihadului islamic din palestina? Da ce cautau copiii in SEDIU HAMAS???

Edit: apropos de felul criminal in care sunt folositi copiii de catre extremisti,pe poste de scuturi sau ´´soldati´´
mi-am amintit ce a spus Golda Meir:

´´cand isi vor iubi copiii mai mult decat ne urasc pe noi, atunci va fi pace´´´´

Si cu asta, cred ca am spus tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

NUNUNU lady,nu erau copii in sediu,era virgula dupa,copii si femei sunt victime "colaterale"ale noilor bombardamente,era stire pe cnn!
Oribil oricum,de ambele parti!
Tzuri,astia zic ca in Tel Aviv au fost manifestatii ale israelienilor impotriva ofensivei terestre,e adevarat?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:

In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori

Nu ne veti invinge NICIODATA...... Puteti sa invadati toti Gaza , dar nu veti invingeee.....Dumnezeu nu doarme.... Sunteti un popor de criminali si hoti de pamant..... Rusine Israel..... Rusine celor care sustin crimele impotriva poporului palestinian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Ofensiva terestra a inceput in forta,sediul jihadului islamic distruc,iarasi copii morti
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Copii morti in sediul jihadului islamic din palestina? Da ce cautau copiii in SEDIU HAMAS???

Edit: apropos de felul criminal in care sunt folositi copiii de catre extremisti,pe poste de scuturi sau ´´soldati´´
mi-am amintit ce a spus Golda Meir:

´´cand isi vor iubi copiii mai mult decat ne urasc pe noi, atunci va fi pace´´´´

Si cu asta, cred ca am spus tot.

Jihadul islamic e o chestie si Hamasul alta chestie.... mai informeaza/te....Deci nu erau vii copii acolo? II pusese marmota acolo inveliti in staniol, ca sa arunce vina pe armata israeliana.... Ai nevoie ori de lecturi solide ori de psihiatru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

.....Dumnezeu nu doarme.... .

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Sper sa se trezeasca ca de 50 de ani tot doarme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

catya, Pilat, care l-a judecat pe rabinul Joshua si soldatii lui Pilat, care l-au crucificat, erau evrei, nu?

Poate n-ai priceput ce scriu, dar iti mai explic odata:

1- niciunui stat nu-i pasa de copiii altui stat, eu nu scriu ca evreii gigea si palestinienii kk, eu scriu doar ca evreii sunt condusi de oameni cu creier, nu de popi habotnici; din punctul meu de vedere, ca interes fata de cei ce pier, Israelul si Hames-ul sunt o apa si-un pamant, dar evreii stiu ce se face si ce nu, stiu sa-si protejeze imaginea, pe cand Hamasului, pe fata, nu-i pasa de copiii propriului neam; oricum, a scrie ca un stat este bun sau rau este cel putin naivitate.
Evreii au stiut sa-si creeze un stat si CULMEA, indirect, prin actiunile lor, le-au creat premisele palestinienilor sa aiba si ei unul; daca nu aparea statul evreu, veci-pururi nu vedeai stat palestinian vre-odata.
Daca, prin absurd, maine n-ar mai exista statul evreu in cel mai scurt timp palestinienii ar fi inghititi de statele arabe din jur.
Islamicii nu pricep ca nu pot sa faca sa dispara din Orientul Apropiat iudaicii si crestinii, de aici razboaiele neintrerupte din ultimii 50 de ani. Pe parcursul a cateva zeci de ani de chin, po****tia ce le ofera girul se va destepta si va institui state laice peste tot in zona si pacea se va instaura.
Oricum, in acea zona religia si-a aratat limitele- unde nu au evrei sau crestini cu care sa se lupte, starnesc razboaie intre diversele grupari islamice...
Repet parerea mea, in orient nu va fi pace cat exista state conduse in fapt de lideri religiosi!

Si fiindca ma acuzi de pozitie pro-Isralel, ma citez din urma:

"...o pace in zona ar avantaja palestinienii, ce si-ar putea creste copiii si, mai ales, educa; o tara se cucereste cel mai bine non-agresiv. De-asta politica HAMAS este (ca efecte, orice-ar declara ei) pro-Israel. De ce scriu asta? Findca politica HAMAS ofera motive solide israelienilor sa taie palestinienilor conditiile necesare cresterii copiilor! A N-spea oara, drumu' spre iad e pavat cu bune intentii..."

Mergi la inceput