Razboi in Orientul Mijlociu - 2-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Ham eu aberez la fel demult ca si tinedar de pe partea cealalta a baricadei,da-mi voie sa-mi sustin punctul de vedere.Tu sustine cauza evreiasca ,lasa si la altul dreptul la replica.
Nu aberez cind fac afirmatii care sint reale si ustura partea israeliana ca naiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui catya

Din pacate adevarul asta este israelienii l-au omorit pe Isus ca banuiesc despre el este vorba si e revoltator pina la cer.
Ham nu cred ca inmultirea" muslinilor in Pakistan a devenit un pericol global.
Nu sint muslina dar mi se pare haioasa comparatia.
Sint curioasa ce atacuri au lovit lumea?Poate tsunami.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii

Daca citesti Biblia o sa vezi ca romanii, nu evreii, l-au killarit pe rabinul Joshua. O fi revoltator, da' nu mai avem romani pe care sa ne razbunam.
Eu nu scriam despre inmultirea muslina din Pakistan ci de depo****rea satelor hinduse din Pakistan. Tsunamiul din pakistan s-a numit legea islamica, instituita in urma loviturii de stat din '77.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Rhoneea, si altii care gandesc ca tine, noroc ca exista Hezbollahul care ii tine la distanta pe israelieni in Liban.Ca in baza falangelor libaneze tara era demult facuta cadou unora....

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

Oare cum este posibil ca niste oameni (de fapt niste MAME) care au totusi acces la informatii si de o parte, si de celalata parte, sa ajunga pro-hezbollah si pro-hamas?

Chiar nu-mi dau seama...Ce pace si cu cine se poate face acolo daca toti gandesc asa?

Adina Iulia, Hezbollah s-a format in 1984, ca miscare de rezistenta din partidul Amal (shiit, care exista si azi) impotriva ocuparii abuzive a teritoriilor din sudul Libanului de catre Israel
(unde de altfel sunt si taberele de refugiati palestinieni, majoritatea), dupa multe masacre deja consumate si in abia in 2000 au reusit sa recupereze o parte din aceste teritorii si sa-i impinga pe israelieni mai aproape de granitele lor presupuse (ca nu-s definite nicaieri, nici la ei si nici international...deci fara limita ).

Deci e un fapt istoric ca Hezbollah ii tine la distanta pe israelieni, fie ca esti pro Hezbollah sau nu, mama sau nu, ca nu vad legatura. Iti amintesc ca armata libaneza e de decor, f mica si aproape neinarmata si Libanul a fost consumat intr-un razboi civil mai bine de 20 de ani incheiat prin anii '90 parca (oficial, ca atentatele continua, si-a mai bagat si Siria nasul...in fine).

Batool deja a declarat ca nu e nici pro Hezbollah , nici pro Hamas, ce atata ochi dati peste cap si ne facem ca nu intelegem, in timp ce mor oamenii in continuare si la gramada!!

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:

Ham eu aberez la fel demult ca si tinedar de pe partea cealalta a baricadei,da-mi voie sa-mi sustin punctul de vedere.Tu sustine cauza evreiasca ,lasa si la altul dreptul la replica.
Nu aberez cind fac afirmatii care sint reale si ustura partea israeliana ca naiba.

Arata-mi un pasaj unde mint si te voi aproba; pana atunci retine ca mi se rupe si de arabi si de evrei, pur si simplu cunosc destul de bine ce-i pe-acolo si nu-mi plac exagerarile si minciunile propagandistice.

Mergi la inceput

Toate postarile tale sint propagandistice si da ti se rupe ca altfel n-ai sari ca ars ,daca se aduce in discutie bietul stat Israelian ,oropsit ca naiba.
Romanii l-au omorit pe Isus?Hai mey ca mi-ai facut ziuaPoate erau tot evrei cu chip romanesc.
In toate postarile tale demonstrezi cit esti de afectat de ce se intimpla in Israel normal,iar eu sint afectata de situatia din zona .
Nu mai acuza de aberatii in gratie ca tu esti primul care aberezi cu excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Catya,romanii,cu A,adica imperiul roman,de la Roma,nu noi,romanii!Ei l-au omorat pe Iisus,dupa ce rabinii s-au spalat pe maini.

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Ham exagerari sint atunci cind multi ca tine vin si arunca cu praf in ochi lumii intregi ca everii sint nevinovati de singele varsat in atitia ani de lupte .Evreii sint la fel de sadici ca si nazistii eu ii clasific pe locul doi cu gratie.
Nu le mai tine partea ca nu cred ca iti vor ridica statuie ,din contra laurii victoriei se vor ofili repede.
Ache,in loc sa vedem ce se intimpla cu adevarat ne prefacem ca sintem atotstiutori.

Mergi la inceput

Valentinaa fost o mica scapare ,am citit repede si nu am fost f atenta la continut.Mea culpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

LadyJ cred ca e bine sa te mai informezi putin ,doar nu traiesti tu la fata locului sa-ti dai atita cu parerea.Si daca ai fi acolo ai simtii ce inseamna sa traiesti cu frica zilei de miine.Ptr secolul in care traim tu esti un exemplu de mare intoleranta fata de ceilalti oameni si sint multi ca tine.

LadyJ eu nu stiu de unde te documentezi tu dar intotdeauna o nimeresti ca nuca-n perete.

Cu siguranta nu ma informez de pe site-urile si din media islamisto-fanatica, asa ca, stai linistita din punctul asta de vedere

´´Intoleranta ´´ mea e parfum pe langa a celor care scriu si sustin ce scrii tu.Te contrazici singura, la modul cel mai funny cu putinta.
Sustii ca Israelul ´´vrea sa-i rada pe palestinieni de pe fata pamantului´´ apoi scrii ca ´´Israelul ar putea extermina palestinienii dar NU O FAC ca AU INTERESE´´

Curat logica de balta, propagandistico-patologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Citat:
Romanii l-au omorit pe Isus?Hai mey ca mi-ai facut ziuaPoate erau tot evrei cu chip romanesc.

Daca aveai vag idee de istorie, sau daca nu de istorie, ca e mai greuta, macar Biblia daca ai fi citit...dar din pacate nu are poze si banuiesc ca nu te-a atras, nu faceai asa o "confuzie", ca romanii l-au ucis pe Isus.

Asadar, daca tu nu ai baza istoriei, cum poti sa vii si cu gratie sa aberezi, cum cineva bine a spus??

Mergi la inceput