Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

La multi ani! anul nou sa va aduca numai bucurie si implinirea tuturor dorintelor.

Vai Doamne!Elena...foarte urata treaba cu bataia. nu-mi vine sa cred.pacat ca exista asa mame.

avem deja o maseluta !
pupici tuturor

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta ce harnic Dragos! Cum spala el merele in masina de spalat!
Mama aia e normala? MAcar sa va intrebe si pe voi daca sinteti de acord! Eu as intreba-o ce are in cap?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Elenuta, eu as fi luat-o la bataie pe 'mama' aia, sa vad daca isi sustine in continuare teoria
Cu vaccinurile e adevarat, eu i-am facut sapt trecuta lui Andrei si nu a mai trebuit sa-l cumpar

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, doamne, aia e nebuna. vorba lui Nico, trebuie luata la bataie sa vedem daca ii place.

Nico, asta da veste buna cu vaccinurile. eu cred ca pe sfirsitul lunii va trebui sa merg. astept sa ma sune dr. sa ma programeze.

Eduard, felicitari pentru maselutza!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta ce harnic Dragos! Cum spala el merele in masina de spalat!
Mama aia e normala? MAcar sa va intrebe si pe voi daca sinteti de acord! Eu as intreba-o ce are in cap?

Edit Scuze, l-am trimis de 2 ori

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT SI TOT CE DORITI SA SE INPLINEASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Noi am intirziat cu vaccinu , l-am pirimit in decembrie si a fost gratuit(cel care era de 140 ron )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA femeia aia e dusa rau cu pluta
faina faza cu merele lui Dragos
inca no duc pe Tiadris la cresa ,n am gasit nimic sa ma multumeasca si sincer m a luat frica cand am tot citit cat de des se imbolnavesc copilashii la gradinita ,cresa
matzuca mea n a fost niciodata racita ,asa ca fac tot ce pot sa nu se intample curand ,,,,desi sunt convinsa ca si ea se va raci ,macar sa trecem de iarna asta cu bine
VELENA bravo puiului pt maseluta
IKO bine ai revenit ,ce ti mai face mamaruta ?

tu fetelor am uitat sa va spun ca de REVELION am fost si in p ta Avram Iancu unde am vazut cel mai superrrrrr frumos foc de artificii

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mi-e mila de bietul copilas. si sotul ei impartaseste aceeasi opinie privind educatia copiilor?
nu stiu, daca sunteti cat de cat apropiate..da-i o revista, ceva, o carte..sa citeasca cate un picut..nu situ ce sa zic. nici nu vreau sa imi imaginez.

eu sper din tot sufletul ca oricat ma vor enerva copiii mei si orice minuni si tampenii vor face, sa nu-i bat niciodata.

din pacate si eu mai ridic vocea la Stefan, chit ca e destul de cuminte si asa de rau imi pare. si in fiecare dimineata imi propun sa fiu mai intelegatoare cu el, si mai calma.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Va servesc o cafea rapida si fug la munca
Vine cineva dupa masa la locul de joaca din Polus?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput