Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105
Raspunsuri - Pagina 25
ALEX29 spune:
neatza
CLARA eu zic ca ti face f bine sa te plimbi ,oricum mai ai ceva pana nasti ,sau ti a spus dr sa stai mai mult in patutz?
cum te simnti ?
IOANA puiule sa stii ca e cam asa cum zici tu ,Tiadris adoarme numai dupa ce si bea lapticul,in dimineatza asta ne am abatut putzin de la program si cand s a trezit i am dat 250 ml lapte praf (de obicei ii dau laptele dupa micul dejun)iar dupa 1 ora de la lapte i am dat sa pape branzica +sunca Martinel si am pus o la somnic pe la 10 :20 ,nici vorba sa adoarma asa ca a trebuit sa i mai fac 200 ml de lapte ,de data asta de vaca ,si dupa ce l a baut a adormit ca un un ingerash
cand ii dau laptele in patutz intotdeauna ii pun perna ,no las sa si bea lapticul intinsa
sper sa nu mai pierd reducerile din luna asta ![]()
ASTAZI PAPAM :Supa de galuste +legume iar felul doi spaghete ,preferatele ei ![]()
cine vine la Aquina ?mergem mai tarziu cu piciulica ,de abea astept
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
IOANA 13 de ce sa nu fie ok ca beau laptic ?si eu stiam ca se da in jur de 500ml/zi dar daca vor mai mult de ce nu ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Alex am uitat sa iti spun ca ii dau si de vaca si praf. cind mi se termina cel de vaca, ii dau praf.
Edit: Asa zic unii dr, ca e prea mult, ca trebe sa isi ia vitamine din alte alimente, dar ei manince si altceva... stii cum e, cite capete atitea pareri! Ce sa facem daca le place laptele?
Am facut azi mincare si a venit P in bucatarie, mi-a aratat cratitele si scaunul... si a papaaat. Pui cu orez si morcovi
A fost un dulce
Acuma isi repara masinile cu pixu', a vazut el odata cum repara cu surubelnita taica-su.
Clara si eu la fel ca Ani recomand, sint frumoase, bune si ieftine la Oviesse, Debenhams, tape.... Poti incerca si la Mark& Spencer, dar aici numai cind au 80%, ca in resc sint scumpe. Si poti intra si la Zara, marimi mici cred ca gasesti.
Edit: hainele de la Carrfour, TEX, sint bune si au preturi rezonabile si poate gasesti pijamalute pt bb. trebuie sa te gindesti si la anotimpul in care se nasc. Eu aveam niste pijamalute groase, care nu au fost purtate, ca era prea cald si au ramas mici, repede.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
fetelor mersi de incurajari 
.
nico, ma gandeam eu ca glumesti..da nu strica sa imi stii masina ;) poate imi dai prioritate candva, undeva..;)
clara, chiar asa..ai recomandare de repaus cvasi total?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
salutare si de la noi
gabi ma gandeam ca s-a intamplat ceva de nu intrati pe forum, sper sa se rezolve rapid problema cu calculatorul, 
gaby ce scumpa e Sara cum te ajuta ea
, cat timp sta la masa sa coloreze singura???, 
clara bine ia venit 

ce frumos ca vei avea 2 fetite 

legat de dopul gelatinos mi-e cu 20 de minute inante sa nasc mi-a ieist
poti intreba orice si cineva iti va raspunde, sunt fete de nota 100
ioana, sara sa fie intr-un ceas bun 

fetelor sa ne spuneti si noua cand sut reduceriile la ovieese, voi face tot posibilul sa ajung sa ii iau, hainele au o calitate super buna si sunt foarte frumoase , colorate....anu trecut ne-am facut plinul pt tot anul![]()
Dragos a racit si el 

, are temperatura mare, nu i-am luat-o insa e fierbinte rau de tot
, i-am pus un paracetamol supozitor, ii dau imunorezistant si sodotal pt tusa sper sa nu fie fff grav, e groaznica gripa asta,
paula pt fiecare e un inceput, trebuie sa fi calma si sa nu te intereseze restu, adika clanxonat.....mult noroc si cat mai putine evenimente neplacute in trafic
avem incredere in tine 
si mie imi place viteza
, insa cand e C la volan nu imi placesa mearga tare ![]()
ani ns nici o bona, bafta multa sa iti gasesti o femeie de incredere
pt Stefana
cateva poze http://picasaweb.google.com/elenus82/Ianuarie2009#
iar aiic m-am jukat cu fotografia
http://picasaweb.google.com/elenus82/Dragos#
alex msmsm 

Elena si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
andreea am vazut pozele cu Daria, superba in rochita verde
, se vede ca e o fetita cuminte , a primit multe multe cadouri, un
de la DRagos
ieri am fost la mama unde au fost foarte multi copilasi de la 1-7 ani, Drgaos i-a pus in miscare pe tot, dansau , alergau, spuneau poezi ,au fost superbi, insa ce m-a bucurat cel mai mult a fost faptul ca nu mai musca fetele de fata
, sper sa isi revina
imi era rusine cand mergeam undeva si o fetita nu il lasa in pace el sarea pe ea si o musca ba de fata ba de nas , insa eu toata ziua ii explic ca nu e voie,,,,,
, sper sa nu mai aiba viciul acesta in rest e ok,se comporta normal
fetelor cu baietei, mai dau cu capul copilasii vostri?????
Dragos cand nu ii iese cum vrea el se nerveaza si da cu capul ba in perete, usa scaun, si nu zice nici mac , are un cap tare acuma 

, daca cumva ne jucam si ma loveste din gresala asa tare doare 
UN RADIO PT COPILASI PE NET
http://www.kidsradio.ro/
superb , e muzica diversa si fff frumoasa

Elena si
Dragos Stefan
elenuta23 spune:
lorevoi pe unde sunteti???tot din umbra? David ce face , ne estedor de el
melitot plecati sunteti????
Elena si
Dragos Stefan
RAMONELLA spune:
Ioana ma bucur tare mult ca v-ati impacat!Va doresc multa fericire si intelegere!Poate asa a fost mai bine,sa va despartiti,ca sa isi dea el seama pe cine are langa el,sti vorba aceea,ca numai dupa ce nu-l mai ai,il apreciezi.![]()
Clara felicitari pentru gemele!!!Ce frumos trebuie sa fie.Si eu am un frate geaman.Va fi greu,dar foarte frumos.Cum ai ramas insarcinata cu gemeni,ai in familie,sau ai facut fiv???
Paula bafta cu condusul,sa ai curaj,nu ca mine!!!![]()
Si Bea papa mult lapte,in jur de 750 pe zi,ii pun si cereale in ele,ca la noi asta e mancarea de baza.I-am facut din nou analizele,iar au iesit ok,deci n-am ce sa-i fac.Asa e ea.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
sa va spun ceva
mi-a intarziat ciclu si a fost C la farmacie sa imi ia un test si surpriza 

SUNT INSARCINATA, YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Elena si
Dragos Stefan
nrl spune:
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SANATATE MULTA MULTA SI O SARCINA USOARA

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj