Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105
Raspunsuri - Pagina 22
elenuta23 spune:
pe tvr 1 ii emil boc, ce salarii au unii functionari publici 

300 milioane 
Elena si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
Gabriela77 spune:
Nico, Ioana, programul la Directia de Munca de pe strada G. Cosbuc este L, Mi 8-12, Ma, J-12-16. Ca acte e nevoie doar de adeverinta aceea tip de la serviciu plus cererea pe care o poti completa acolo. Dar pregatiti-va de coada mare sau poate aveti noroc! Nu trebuie nici dosar, nici copii dupa buletin sau certificate de nastere, astea se afla deja in dosarul de la primarie.Dar nu strica sa le aveti la voi sa nu schimbe astia ceva peste noapte.
Andreea, nu stiu de catelusul ala, si ce spune? Ca poate o impulsioneaza si pe Sara care nu da semne…din cand in cand spune clar cate un cuvant, dar apoi nu il mai repeta! Nu ca m-as stresa din pricina asta…Din pacate, Sara se plictiseste exagerat de repede de orice jucarie noua, doar de carti niciodata!
Andreea, mami de Eric, Sara are un singur somn ziua de vreo 3 luni, de la 14-16.30-17.00.
Alex, asa am auzit si eu de Bamboo, si sincer, in aceste conditii as prefera alta locatie
Aoleu, e de vis Laguna Beach. Cam asa arata vacanta ideala pentru mine! Cred ca aa fost o experienta tare frumoasa pt voi! Cum v-ati readaptat aici?
Ioana, multumim de urari, intr-adevar, am vazut si eu ca nu e trecuta si Ioana, dare eu nu stiu sa operez modificari asa ca am lasat-o asa!
Adriana, pana ajung eu in Polus parca vad ca nu mai gasesc bavetiva, si tare as fi avut nevoie! Multumesc oricum de pont! Poate o duc pe mami in Mall. Ne rasfata tare, tocmai am mancat vreo 7 cornulete cu nuca calde. Yamiii!
Fetele, voi cu ce crema dati pe fata piticii cnd iesiti afara? Ca eu azi n-am dat si a facut Sara doua pete rosii de la frig banuiesc, ca erau doar pe fata, adica zona neacoperita.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, mersi pt program, e f utila informatia. Eu il dau pe fata cu crema de la mustela, cold cream. Dar numa cind imi amintesc si cind am chef.. ca el daca incepe sa se cremuiasca, nu mai termina, se face si pe par... Nu am vazut diferenta intre cind e dat cu cream si cind nu.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA 13 conduceam un Mercedes super frumos ,dar nu era al meu ![]()
GABI asa e ,e de vis ,cum am zis am mult mai multe poze ,dar nu le am pus pe toate ,,,asa m a luat un dor ,n am cuvinte
tu fetelor m am intors pt ca al meu sotz n a vrut sa si paraseasca tara 
pana la urma m a convins si pe mine
sa ma intorc cu totul
intradevar e mai ok aici din mai multe puncte de vedere ,iar acum asa de tare m am obisnuit ca nu m as mai duce in alta parte decat in vizita ![]()
chiar nu mi a trecut prin cap so dau pe Tiadris cu crema pe fatza ,o sa si fac treaba asta ,mai ales ca i un frig afaraaa
GABI asa e si Tiadris ,se plictiseste f repede de jucarii ,am inceput sa le mai ascund si dupa 2-3 sapt sa i le dau iara si tot asa le rotesc
MAGDA cred ca tie greu ,dar e pe maini bune ,mai ai putin si o sa ti l iei in bratze 
ELENA bine ca te simnti mai bine si sa nu raceasca puiu 
Ce fain tu fetelor ca stiti sa patinati ,eu habar n am cum si mi se pare tare greu ,cred ca as tine o numai intr o cazatura ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
OK fetelor pai pica Bamboo
hai se ne orientam sper altceva unde s preturile mai ok
vreti la un restaurant ?
GABI aici ai o poza cu catelusu
http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/
Gabriela77 spune:
Alex, multumesc de info despe catelus. Nu cred ca mai dau acum banii pe el, la cum o stiu pe Sara dupa cateva zile il abandoneaza. Dare frumoasa jucaria si educativa. Deci lui Claudiu trebuie sa-i multumim ca esti aici cu noi
Elena, m-am uitat si eu zilele astea la tv si m-am ingrozit ce salarii sunt in Romania.
Ioana, sa fie de folos informatiile
Fetelor, sa nu uitati sa dat copilasii cu crema cand iesiti afara, am vb si cu doctorita si a zis ca NEAPARAT, ca e f frig si ei ai pielea sensibila. Sara acum si-a revenit, dar ieri a fost destul de urat!
Ma gandesc si eu la restaurant sau club, la cluburi nu ma mai pricep
. Am vazut ca si Valahia s-a extins mult, dar nu stiu daca ar fi ok acolo, de mancat insa, se mananca bine!
Gabriela77 spune:
Slaba activitte aici...
O intrebare, in curand e ziua lui C, si ma tot gandeam ce sa-i iau...apoi mi-a zis intr-o zi ce i-ar placea o zi de rasfat cu masaje, piscina bla-bla.Stiti ceva de genul in Cluj? Un spa care sa aiba de toate? Ca ar fi frumos sa-i ofer asa ceva!Sau chiar im afara Clujului, ca ma sacrific si eu pt o minivacanta![]()
nrl spune:
Gabi, in Cluj e Aquina, pt masaj trebuie facuta programare si se plateste separat, si au piscina, sauna, baie de abur, jacuzzi.
Mai e un loc Medispa in Gheorghieni, acolo e mai mult cu tot felul de tratamente corporale, dar au si piscina (mica, pt aquafitness), jacuzzi si sauna. Ar mai fi un hotel la Arieseni cu ceva dotari dar tre sa cer detalii de la colegi daca te intereseaza.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ALEX29 spune:
SALUTARE
GABI si eu iti recomand Aquina ,e tare frumos acolo si sigur ii va placea sotzului 
pai cam asa e ,daca nu era Clau nu ma mai intorceam veci aici ,decat in vizita
daca vrei ti l imprumutam noi pe cutzulache ...oricum nu l prea baga in seama ![]()
la Obssesion preturile s mai ok ,nu mai am numarul lor sa sun
Tu fetelor n am mai gasit nici o reducere aseara la "Z"
de fapt am vazut ceva dar tot mi s a parut scump ,pantaloni de la 120 ron la 70 ,am vazut o bluza care mi a placut dar cu reducere era vreo 50 ron
ASA ca pa cu cumparaturile
IOANA 13 tu ce pantaloni i ai luat lui Patrik ?
Gabriela77 spune:
Nico, mersi tare mult, as putea sa te rog sa ne ajuti si cu ceva info despre Arieseni? Ca acum ca ma gandesc mai bine, ar fi mai frumos sa-i ofer un weekend romantic, cu mine, desigur
Daca nu, Aquina scrie pe el!
Alex, lasa ca-i frumos si la noi

Acum, serios vorbind, cu bune si rele, eu nu am simtit nevoia sa emigrez niciodata, am avut mari satisfactii ppersonale si profesionale si ma simt bine si implinita aici. In plus, eu sunt super dependenta de familia mea, cred ca as muri de dorul lor...Dar lucruririle se schimba, e drept...
UIte am mai pus niste poze sa vedeti ce harnicuta e Sara mea, face de mancare, curatenie, ce mai...o adevarata gospodina!
Vream sa mergem diseara la un film, sa profitam ca e mami aici, ce dor mi-e de un film! Ianinte de Sara noi eram abonatii cinema-urilor si a teatruilui!
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1