Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA(ELADEEA)parca tu intrebai de somnul ingerashilor
Tiadris imi doarme de doua ori pe zi primul somn 10:30 -12:30 sau pana pe la 13
iar al doilea somn de la 16:30 -17:30 ,18
al doilea somn la mai redus si ea

voi le puneti muzica la copilashi cand ii duceti la culcare
eu intotdeauna ii pun Baby Mozart si va spun sincer ca cd ul asta e magic ,in cazul nostru
o linisteste f bine si ii place si ei mult ,mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carla ai gemeni in burtica? Daa, e f calm dr Boitor si are o voce care te face sa te linistesti si relaxezi, ceea ce e f bine in momemntele de la nastere, dar si de dinainte.

Alex am auzit ca la Bamboo e 7 milioane rezervarea, in care intra nu stiu ce sampanie, plus ca fitele sint pina la cer, cel putin la |Bucuresti e localul celor din ziare "vedetele", poate in Cluj, nefiind atitea vedete de 2 lei e mai ieftin, dar ma indoiesc.

Am fost la Z, nu mai erau pantaloni, si nici la Fox, care sa ii fie buni lui P. Asa ca am luat bluzite si caciula mult visata! M-am intilnit cu Andreea, mama de Eric, o sopinghaoolica adevarata pt fiu-sau! La Z au zis ca e a 3-a zi de reduceri, ceea ce inseamna ca e ultima, asa ca pe ei!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi cu cele 2 hirtii(cererea si adeverinta cu veniturile), trimise de Anca, ai fost la Dir de Munca? Altceva nu mai trebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Gabi cu cele 2 hirtii(cererea si adeverinta cu veniturile), trimise de Anca, ai fost la Dir de Munca? Altceva nu mai trebe?

Ioana, mai trebuie copie dupa CI (a ta, evident) si copie dupa certificatul de nastere al copilului....

apropo, am fost si la Z, am mai cumparat cate ceva si de acolo..si un costum de cosmonaut de la Central!!!

La Z am vazut multi pantalonasi, de diverse marimi...n-ai gasit nici acolo???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Multumim mult pentru aprecieri.

ADRIANA - Ca orice copil, a fost cuminte si a primit cadouri de la noi, de la bunici, strabunici + 3 familii de prieteni.Asa ca, s-au adunat cadourile sub brad.

Merg sa fac mancarica si putina ordine ca-i dezastru - numai jucarii in toata casa .

ALEX - Daria nu adoarme cu muzica, pentru ca-i distrage atentia, cu povesti la fel.Eu ma asez in pat, langa ea si ea ma priveste, trecandu-si mana prin parul meu.Cam asta-i stilul de-a adormi.Pe urma o mut in patutul ei.In schimb, asculta cu placere Vivaldi, Mozart (bineanteles partile din Baby Mozart) si Cleopatra Stratan pe care o imita cum poate mai bine.

O zi buna si un weekend linistit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Va invidiez..Cred ca nu-i cazul sa va mai spun cum adoarme Alexia..Nico cred ca stie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ANDREEA(ELADEEA)parca tu intrebai de somnul ingerashilor
Tiadris imi doarme de doua ori pe zi primul somn 10:30 -12:30 sau pana pe la 13
iar al doilea somn de la 16:30 -17:30 ,18
al doilea somn la mai redus si ea

voi le puneti muzica la copilashi cand ii duceti la culcare
eu intotdeauna ii pun Baby Mozart si va spun sincer ca cd ul asta e magic ,in cazul nostru
o linisteste f bine si ii place si ei mult ,mult

ooooo....pai doarme bine atunci...noi ne-am redus asa brusc orele de somn...nu stiu de ce...adica banuiesc... din cauza jocului si a dorintei lui de a umbla cat mai mult peste tot...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea..am reusit si eu sa va vad pozicile..tare dragalasa e fetita. si cuminte foc, de a venit mosu asa bogat la ea. Vroiam sa te intreb daca ii place de catelul de la fisher price..si eu am vrut sa i-l iau, pana la urma am schimbat mallul..si in iulius nu mai era, si n-am mai avut chef sa ma intorc la carrefour si am luat altceva de mos. adica era intr-un loc, dar cu vreo 500 mii mai mult..si m-am enervat!

iar acum...uff..greu mi-e sa dau 1 mil pe o jucarie caci suntem dezatrsu cu banii..ratele au crescut enorm fata de anul trecut pre vremea asta (adica cu aproape 50 % )..plateste asig la casa, la masina..si alte minuni de care nici nu mai vreau sa imi aduc aminte.

dar gandul mi-a ramas un pic la catelul ala...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adab si pozele voastre le-am vazut..olaaaaaaaa..da ce fetita cu ochisori mari si albastri mai avem in gasca..sa va traiasca!

cam gata norma pe ziua de azi. ma duc sa imi termin curatenia, hainele de calcat, ca mie sambata nu-imi place sa muncesc

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OF TU fetelor chiar ca i musai sa dau o fuga la sa vad ce haine s la "Z"desi nu prea cred ca mare treaba pot face mai ales ca s cu pitica dupa mine care sigur va dori sa ma ajute la cumparaturi
VICTO si noi avem catelusul de la Fisher Price ,dar nu l prea baga in seama ,asa ca daca nu prea esti ok cu banutii eu zic ca poti sa mai astepti linisita pana la anu ,cand e mai maricel puiu
IOANA 13 foarte mult 7mil pt rezervare ,merge cineva in club ul ala ?
sunt convinsa ca i super cool dar totusi e mult de tot sa platesti atata pt o rezervare
iar fara rezervare nu prea merge mai ales cand se merge in grup mai mare

Mergi la inceput