Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI PT CELE CARE PURTATI MINUNATUL NUME DE IOANA,ION

FLORYry iti recomand si eu cu mare drag pe dr OANCEA ,e o super

ELENAsuper poza ,de ce nu i pui babetzica?eu ii pun babetitza din musama si ma salveaza tare mult
http://picasaweb.google.com/sanda252003/PapPulpitaDePui#5288280815297869794

ADRIANA bafta la examen ?piticuta o sa stea cu tine in sala ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor cum va merge netu ????????mie groaznic de incet

astazi mergem in parcul din Manastur ,dupa ce papam supica

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI IOANA, MAMI DE SARA SI IOANA MAMI DE PATRICK!!!!!!!

LA MULTI ANI IOANA SI IONUT, COPILASII GABRIELEI!

DESPRE DRITA rotaru am inteles ca nu mai face nasteri la gine 1, numai la Gynia.

alex, si mie imi merge groaznic netu..eu ma gandeam ca e zona noatsra minunata de vina.

chiar vroiam sa va zic sa imi trimitei pe privat id-urile voastre de mess(care vreti), ca vad ca asta mai merge,sa mai stam la o poveste cd ne dorm piticii.id-ul meu e pvpetrea.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!

Multumesc pentru urari!!!

Alex dar te salveaza, nu gluma babetica!!! Ce duulce e Tiadris cu mina pina la coate in mincare!
P mai maninca singur, acum si supa... maninca destul de curat, dar pe linga ce isi duce el la gurita, trebe sa ii duc si eu, ca el nu prea reuseste sa isi incarce lingura bine. Dar il las, sa incerce, cind merge la cresa sau gradi trebe sa stie, ca altfel rabda foame. BAbetica o refuza citeodata, dar daca ii distrag atentia i-o pun si nu isi da seama.

Azi am fost la plimbare.. pe jos, iar in parc a vrut sa se dea cu topoganul, plin de gheata si zapada... nu l-am lasat si pina acasa a plins incontinuu
Si mai am o problema, aseara a fost un baietel la noi si ii tot dadea Patrick palme... nu tare, dar totusi... nu stiu ce sa fac. Ieri toata ziua a aruncat cu jucariile... Poate trece faza asta

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Si la mine la Aiud merge rau internetul. Eu am prin Romtelecom.

Alex si eu vreau sa caut mai multe informatii despre Prevenar. Stefi oricum nu e bolnavicioasa si in colectivitae nu cred ca o sa ajunga pana la 3 ani. Deci nu stiu daca isi justifica beneficiul atata timp cat nu stiu nimic despre efectele adverse sau cat timp va fi imuna si la ce tulpini.

Stefi inca nu bolboroseste in somn in schimb nu suporta sa stea acoperita decat cu paturica ei. Daca incerc sa o acopar cu plapuna noastra imediat da din picioare si se descopera.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!SARBATORITILOR DE AZI

Floryryti-o recomand pe dr Rotaru Daniela cu toata increderea insadin pacata nu mai ii la gine 1, ii la Gynia

anims dar tot nu am reusit iti mai trimit un pm

alexnoi nu purtam babetica k nu ma lasa sa i-o pun ,asa k spala maisna

eu is tot la fle de bolnava ma tot amagesc ca sunt mai bine si pe cand colo is tot mai rau

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!!!SARBATORITILOR DE AZI

Floryryti-o recomand pe dr Rotaru Daniela cu toata increderea insadin pacata nu mai ii la gine 1, ii la Gynia

anims dar tot nu am reusit iti mai trimit un pm

alexnoi nu purtam babetica k nu ma lasa sa i-o pun ,asa k spala maisna

eu is tot la fle de bolnava ma tot amagesc ca sunt mai bine si pe cand colo is tot mai rau

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chiar, nu mai e la Gine 1, dr Rotaru? Ca sunt dr care lucreaza si la stat si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Chiar, nu mai e la Gine 1, dr Rotaru? Ca sunt dr care lucreaza si la stat si acolo.

NU mai lucreaza la Gine1 (am sunat eu) ,cica are cabinet undeva pe Buna-Ziua ,daca reusesc sa faca rost de nr va scriu!

La multi ani,tutror celor care poarta nume de Ion,Ioana ,sa fiti fericiti ,sanatosi!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

asa era inainte insa aucma s-au schimbat regulile la gine 1 , daca esti si la particular nu mai ai ce cauta la stat, c-am aiurea mai ales k era deja o dr cu renume iar invidia ne omoara pe toti , mai ales in sistemul sanitar ,daca nu te bagi in jokul lor esti mort

pacat pt ca vin dr ff buni din spate si le dau cu piciorul

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput