Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 5
gabriella1 spune:
bey,voi aveti soacre bune pe langa a mea.Io ma judec cu ea de vreun an si...
cred ca va intrebati
de ce-am lipsit niscavai "hore " de pe ici..
am fost sa caut o shtanga de textolit sa-i fac cunostinta directa cu soacra .Ca io-s directa bre.Cu soacra .Si u shtanga.De textolit .ca nu lasa urme!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Gabi,i-ai furat baietu' si te-a dat in judecata
...mie mi-o zis "ti-am dat baiet' frumos,asa ca am dreptul la copii tai
"
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
si iar mai lipsesc .Consortul pleaca la atac.Sarmalele lu' mama.Si io care speram ca inainte de ospat rupe hainele de pe mine, se dezlantuie, ma arunca pe geam, ma infinge
...nik, bre, nik!
Kestion direct:poti viola un barbat daca ii cobaltzaie sarmalele in pantece?![]()
(Raspunsul vi-l dau dupa...
)
mi-am gasit titulatura,da' va mai fierb !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Gabi,i-ai furat baietu' si te-a dat in judecata "**************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
vai,ce era sa zic.nu ,dragalasa, pe noi ne-a faultat de fro 600 milioane prin 2006 (adiq i-am zugravit,renovat ,pus centrala termica cu instalatie Cu, termopane, usi, mobila,covoare,am daramat si am recladit) si apoi ne-a dat afara ca ea era "apropitara".Da' io desteapta am pastrat chitante,facturi, contracte de credit.
Acum castig procesul si-i execut apartamentul. Punct !ea va dormi sub pod io -mi platesc bancile.
Se numeste prostie ce am facut noi,da' ne-a zis ca ne ramane noua si putem face ce vrem.Io vaca, puteam sa fac la mama ,ca io n-am frati/surori. dar deh...
Gabriela
kokiy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
vai,ce era sa zic.nu ,dragalasa, pe noi ne-a faultat de fro 600 milioane prin 2006 (adiq i-am zugravit,renovat ,pus centrala termica cu instalatie Cu, termopane, usi, mobila,covoare,am daramat si am recladit) si apoi ne-a dat afara ca ea era "apropitara".Da' io desteapta am pastrat chitante,facturi, contracte de credit. Acum castig procesul si-i execut apartamentul. Punct !ea va dormi sub pod io -mi platesc bancile. Se numeste prostie ce am facut noi,da' ne-a zis ca ne ramane noua si putem face ce vrem.Io vaca, puteam sa fac la mama ,ca io n-am frati/surori. dar deh... Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Nasol,cam ca la noi...numai ca sotul e propietar pe casa de vreo 12ani,eu nici nu eram in proiect,iar soacra are apartament cu 3 camere ...ea considera ca e casa ei si cum i se scoala vine si face scandal ...daca stiam unde intru' imi bagam un bat in dos si-mi faceam casa mea ...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
E valabil si pentru soacre
:
O tipa intra in farmacie si cere arsenic. Farmacistul o intreaba:
-Dar pentru ce va trebuie doamna?
-Sa-i pun sotului in mincare!
-Nu pot sa va dau pentru asta!
Femeia scoate din poseta o poza indecenta cu sotul ei si sotia farmacistului.
-Ma scuzati doamna, n-am stiut ca aveti reteta!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Tantzooooo, fugishi, bre?
Kokiy, decit 10 negri mititei, mai bine ar fi www.freshpictures.net/freshpic2253.html" target="_blank">3 mai marishori ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Kokiy cu soacra: www.freshpictures.net/freshpic2198.html" target="_blank">Partea 1 si www.freshpictures.net/freshpic2112.html" target="_blank">Partea a 2-a
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Kokiy cu soacra: www.freshpictures.net/freshpic2198.html" target="_blank">Partea 1 si www.freshpictures.net/freshpic2112.html" target="_blank">Partea a 2-a |

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kokiy spune:
Misha 
Daca ne punem fata in fata,eu si soacra, aratam cam asa
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)