Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 20
misha71 spune:
Bey, io stau la taclale cu voi si miine n-or sa-mi ajunga toate scobitorile din casa sa-mi tin ochii deschisi ![]()
Cica ma duc la munca

...si ma mai scol si la 5.30
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
N-are nimic, ca o sa fii in forma maxima trezita de la 5:30... la 7:30 te culci la loc
. Capul pe birou si pac visul cu Keanu la dush... ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Macar terminam si capitolul asta?
Nu de alta, da' sa ne luam si noi de-o grija ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary N-are nimic, ca o sa fii in forma maxima trezita de la 5:30... la 7:30 te culci la loc I never fake ... sarcasm |
Ah! Tantzo!, ce fiori imi provoci cu imaginea asta
MadameBovary spune:
Fiori de fericire, nu? Cu picaturile alea care ii coboara incep pe corp, cu aburii care il inconjoara, cu apa care ii curge pe fata si il face sa inchida ochii, cu relaxarea muschilor din tot corpul... na, ca fac ce fac si iar imi fuge mintea la amintirile mele
!!
Vezi, Misho, ce nu fac eu pentru tine??
Si terminam si capitolul asta, ce mama naibii...!!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
mai zi... mai zi..... nu te opri......nu acum......NUUUUUUUU!
MadameBovary spune:
Pot sa trec si la alte camere sau trebuie sa il sechestez pe bietul Keanu in baie? ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Crezui ca ma lasashi neterminata, Tantzo! Pai se putea, asa o dama bine....
Io facui capitol nou ca deja umblu la rezerva de scobitori de acu', dar daca tu vrei sa ma termini in episodu' asta, io nu te refuz, macar adorm si io suspinind....of....
MadameBovary spune:
Hai ca trec si eu la capitolul celalalt... si te termin acolo. Zi-mi daca vrei sa-ti explic si ce-ti face dom' Keanu sau doar sa ti-l descriu in maniere sexy ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Am uitat sa pun linku' la cap. nou
CAPITOLUL URMATOR- SINTEM ALATURI DE GABITZA