Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 19
kay spune:
Gabi, suntem si noi alaturi de tine ! eu te inteleg cel mai bine, stiu cum e sa stai sa astepti si sa astepti si sa astepti pana se termina operatia. DAR, cu toate gandurile bune adunate de la noi plus rugaciunile, o sa fie totul bine ! iar dr care zice ca el crede ca e tumora, dar nu stie sigur...
nu poti sa determini o tumora decat dupa ce faci biopsie, asa ca
in alt salon ! si mie mi-au zis ca am polipi acu vreo 3 luni, ca sigur e cancer si deja ma vedeam cheala si la chimio... dar n-a fost nimic !
si hug mare de la noi ! fruntea sus !
n-am mai citit altceva, am vrut sa-i scriu repede lui Gabi !
revin
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
da' de inlocuitori, nuauzishi, Tantzo! Acu' alerg dupa Keanu Reeves ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
misha, sa stii ca de cate ori citesc ceva scris de tine ajung sa pun cursorul pe "curiosilor" si mereu vreau sa deschid
da mi-amintesc ca stiu ce e...
inlocuitori... auzi la ea... tu nu vazui ca jeneralul e aur curat? cu toate ca nenea Keanu... eeheee...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
misha71 spune:
kari
da' bogate mai sintem, bre! Fiecare cite o insula? Asa da! Acu' pot intra la guvernare linistita! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay misha, sa stii ca de cate ori citesc ceva scris de tine ajung sa pun cursorul pe "curiosilor" si mereu vreau sa deschid inlocuitori... auzi la ea... tu nu vazui ca jeneralul e aur curat? cu toate ca nenea Keanu... eeheee... oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Curioaso!
Jeneralu e Mos Craciun, Keanu e Printul din poveste
MadameBovary spune:
Jeneralul e nepretuit, va zic eu!
Mai da el rateuri, da' na, om e si el... si la ce stres sexos (ca sa nu zic sexual) il supun uneori, ce sa faca si el, ii mai da si cu virgula
. Da' nu o sa ma auziti pe mine plangandu-ma vreodata
. Si oricum, de faza Keanu am trecut de muuuuuult!
I never fake ... sarcasm
kay spune:
si calu? ca doar nu-l lasam pe dinafara... da de reni ce zici? mosu are sanie? intrebari la care tb musai raspunsuri...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
MadameBovary spune:
Mai, sanie n-are, da' se descurca el cum poate. Sau era vorba de Keanu? ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Moshu meu vine cu MIG-ul din dotare ![]()
Calul e pentru jenerali, ashea, mai de virsta a 3-a ![]()
MadameBovary spune:
Cum sa fie soro de varsta a 3a? Pai cand te ia armasarul si te hatana si te leagana si mai esti si la varsta a 3a, te dezmembrezi de tot... ce sa mai prestezi si la Ileana Cosanzeana cand te-ntorci victorios acasa dupa batalie?
Urmasii sa-i faca ea si zmeu', ca jeneralul e rupa la shale si nu mai performeaza nimic!! ![]()
I never fake ... sarcasm