Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Gabi, suntem si noi alaturi de tine ! eu te inteleg cel mai bine, stiu cum e sa stai sa astepti si sa astepti si sa astepti pana se termina operatia. DAR, cu toate gandurile bune adunate de la noi plus rugaciunile, o sa fie totul bine ! iar dr care zice ca el crede ca e tumora, dar nu stie sigur... nu poti sa determini o tumora decat dupa ce faci biopsie, asa ca in alt salon ! si mie mi-au zis ca am polipi acu vreo 3 luni, ca sigur e cancer si deja ma vedeam cheala si la chimio... dar n-a fost nimic !

si hug mare de la noi ! fruntea sus !

n-am mai citit altceva, am vrut sa-i scriu repede lui Gabi !

revin

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

da' de inlocuitori, nuauzishi, Tantzo! Acu' alerg dupa Keanu Reeves

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

misha, sa stii ca de cate ori citesc ceva scris de tine ajung sa pun cursorul pe "curiosilor" si mereu vreau sa deschid da mi-amintesc ca stiu ce e...

inlocuitori... auzi la ea... tu nu vazui ca jeneralul e aur curat? cu toate ca nenea Keanu... eeheee...

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

kari da' bogate mai sintem, bre! Fiecare cite o insula? Asa da! Acu' pot intra la guvernare linistita!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

misha, sa stii ca de cate ori citesc ceva scris de tine ajung sa pun cursorul pe "curiosilor" si mereu vreau sa deschid da mi-amintesc ca stiu ce e...

inlocuitori... auzi la ea... tu nu vazui ca jeneralul e aur curat? cu toate ca nenea Keanu... eeheee...

S

Curioaso!

Jeneralu e Mos Craciun, Keanu e Printul din poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Jeneralul e nepretuit, va zic eu! Mai da el rateuri, da' na, om e si el... si la ce stres sexos (ca sa nu zic sexual) il supun uneori, ce sa faca si el, ii mai da si cu virgula . Da' nu o sa ma auziti pe mine plangandu-ma vreodata . Si oricum, de faza Keanu am trecut de muuuuuult!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

si calu? ca doar nu-l lasam pe dinafara... da de reni ce zici? mosu are sanie? intrebari la care tb musai raspunsuri...

S

Mergi la inceput

Mai, sanie n-are, da' se descurca el cum poate. Sau era vorba de Keanu?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Moshu meu vine cu MIG-ul din dotare

Calul e pentru jenerali, ashea, mai de virsta a 3-a

Mergi la inceput

Cum sa fie soro de varsta a 3a? Pai cand te ia armasarul si te hatana si te leagana si mai esti si la varsta a 3a, te dezmembrezi de tot... ce sa mai prestezi si la Ileana Cosanzeana cand te-ntorci victorios acasa dupa batalie? Urmasii sa-i faca ea si zmeu', ca jeneralul e rupa la shale si nu mai performeaza nimic!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput