Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 11
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 auzi,da' mana -ti tremura? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
ar vrea el, consortu'

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Bre, fusei la cumparaturi si am obosit. Tata e mai ceva ca o femeie, are o rabdare sa umble prin toate magazinele cand vine vorba sa isi cumpere el ceva, de ma si sperie! Am scapat, am ajuns acasa, da' m-a palit somnu'
. Voi, repede, repede, ca-s cu armata... pai chiar asa ma stiti voi pe mine? Cu regimentul 14? ![]()
Vio, la ce prostii te gandesti tu, mai??? ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Io crezui ca ai atentat si la Hamas-ul lui Kokiy ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
In zone cu bombardament nu ma bag, imi ajunge organu'... asa cum e el, it's perrrrrrfect!! ![]()
I never fake ... sarcasm
kay spune:
gabrielo, te ingrasi daca stai pe spate si cu picioarele in sus, deh...
MB, eu nu am prins faza cu oraganul si jeneralul de la inceput, scrieti capitole cat dorm eu... am zis si io ca asa e trendu, e jeneral, e organ... nu e asa? adica al tau e pe bune cu epoleti
?
munciti la sarmale, ca eu habar n-am sa fac...
ma duc si io la copil, o infasor in niste tone de haine si ma duc la colt la starbucks, sa-mi iau
... revin dupa ce mi se deschide si al doilea ochi
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary In zone cu bombardament nu ma bag, imi ajunge organu'... asa cum e el, it's perrrrrrfect!! I never fake ... sarcasm |
bey, cand ti-o pali gheneralu' o shtanga de textolit uiti si de reghimentul 14.
Soro, pe aia din Irak i-ai incercat?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
Am vazut eu din IRAK !!!! EU aici !!! cobora din taxi si era imbracat in soldat si era atat de

auzi ce-ai cu MB, de ce sa-i arda peste ochi? lasa ca e bine si cu regimentu paispe ! va zice eu
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay Am vazut eu din IRAK !!!! EU aici !!! cobora din taxi si era imbracat in soldat si era atat de ![]() auzi ce-ai cu MB, de ce sa-i arda peste ochi? lasa ca e bine si cu regimentu paispe ! va zice eu oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ia uitati-va si voi cum de na clasa la toate! Bravos! Da' pe unde te pitishi pina acu'? Hai-la cafea cu tine ca asteptam amanunte picante

sorana spune:
Deci de la
te ingrasi? Hm si eu care imi propuneam sa fac mai mult
ca sa slabesc ... 
Gabrielo totusi sper ca anu' asta trimit si eu vreo 5 kg macar catre tine
Daca ai noroc trimit vreo 15 (
) ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
violeta69 spune:
bey,nu va grabiti sa dati cu kilogramele in Gabi ca o sa aveti de tras la urma sa o aduceti la silueta ![]()
Tantzo,esti curioasa sa stii la ce prostii ma gandesc io?
iete ca nu-ti spun ca esti copila si te invat prost ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!