Nou stil de viatza (241)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si La Multi Ani! De urat nu cred ca mai am ce sa va urez, pe aici s-a urat cam tot ce se putea. Doar sanatate va doresc si in rest vin toate de la sine.
Zuzilici esti mortala cu poezia!
Vad ca v-ati apucat serios de treaba. Eu nu pot zice asta, pentru ca la noi au fost 3 zile de "petreceri" (tata este Vasile, soacra este nascuta pe 3 ianuarie, si tot asa). Dar de maine o iau si eu de coada ca nu se mai poate.
Recunosc ca am mancat din toate, fara restrictii, decat in ce priveste cantitatea. De urcat pe cantar nu m-am urcat si recunosc ca imi este cam frica, asa ca nu stiu daca voi da raportul marti. Prefer sa astept o saptamana, sa-mi detoxific organismul si dupa aceea vad de unde pornesc.
Lai bine ai venit printre noi.
Imi este groaza ca maine trebuie sa merg la servici.

Va doresc o saptamana frumoasa!
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

La patinoar nu am ajuns, ca n-a avut sotul chef, adica ii era somn.

Mi-am luat si o pereche de pantaloni pentru mers la birou de la Promod, marimea 38 nemteasca ( sau 12UK). Nu stiu masura romaneasca...

In rest, n-am facut mai nimic, am fost intr-un mall de unde mi-am luat pantalonii, mi-am dus un palton de culoarea untului la curatat si cam atat.

Lai, e super intr-adevar. Dar nu fac shopping masiv, inca mai vreau sa slabesc. Am cumparat 1 pereche de pantaloni.

Cami, La multi Ani si tie! Mai ai putin...

Claudia, mersi. Sa stii ca si eu m-am dat pe ceai si ma simt bine...cafea mai beau foarte rar.

Mihaser, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara si La multi ani tuturor frumoaselor!!!

Zuzi esti de coma cu poeziile tale. imi plac la nebunie.

Eu am mancat la fel ca sor'mea dar fara restrictii de cantitate, doar ca dupa aperitiv ma cam saturam si mai reveneam la friptura...so....cred ca am pus ceva ceva, dar voi vedea marti pe cantar. maine incerc sa papa doar fructe si apap plata cu lamaie...desi nu stiu daca voi putea.
Mi-a incoltit mult ideea sa imi fac timp de lasa...macar de 2 ori pe saptamana...si cred ca voi lua si eu taurul si cam peste 2 saptamani...imi fac abonament.

in rest suntem ok, si incerc sa pun ceva pozici pt voi sa ne mai vedeti...desi eu nu pr3ea apar...chiar deloc pt ca eu sunt cea care le face...so....asta e.

Va poop si revin sa va zic daca am pus pozele



Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Nu prea v-am mai scris ca am fost ocupata cu o tema de vacanta care mi-a mincat tot timpul. Am ochii patrati de la atita holbat la calculator. Bine c-am terminat-o, ca trebuie s-o predau miine.

Puskin, sa stapinesti sanatoasa pantalonii, cum era reclama aceea..... "pentru ca meriti"!

Gusta, ti-a mai venit inima la loc?

Tzuni, daca iti spun ce-am papat azi iar te duci sa te bati cu prosopul ud asa ca mai bine nu zic ca nu vreau sa te am pe constiinta. Iti spun doar ca am fost la ai mei si am mincat pe la 15.00 si nici acum nu mi-e foame.

Lai, bun venit la noi si spor la treaba! Pentru slabit iti recomand 45 de minute doar cardio, plus si abdomene adica macar 90 minute pe sesiune de sport (se mai pierd niste minute la incalzire, stretching, pauza intre seriile de abdomene, etc.).

Zuzi, sanatate familiei! Mai folosesti banda de alergat?

V-am pupat dragelor, odihna placuta si reacomodare usoara miine la scoala/servici.


www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Na´seara la fete

Ruxi da noi doua mergem cam pe acelasi principii.. Eu nu´s la cura da tot le respect... pe cat pot ;)
Sa stapanesti sanatoasa pantalonii si sa-ti fie largi curand

Claudia merci
Acu c-ai scris mi-am adus aminte ca nu ti-am zis ca te-am admirat in poze Sper ca nu te vezi grasa!! La tine se depune uniform?
Si culoarea iti sta f fain!! Nu e inchis nu? Cel putin nu pare..

Lai merci Expozitia e interesanta..
Cat despre site poate te ajuta si Anda.. Ea avea unul pe engleza.. Eu am numa pe daneza :)
Incearca sa papi intre mese sau cand ti-e foame si vegetale (morcov, salate diverse) in loc de fructe.. Nu zic sa le scoti dar fa o balanta. Vegetalele au fibre si mai putine carbo decat fructele.

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20167126_20247746,00.html

Interesant, iar pozele sunt mai mult decat motivationale!!!

Revin maine dimineata, caci acum sunt in depresie ca s-a terminat vacanta....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu sunt deprimata ca maine ma voi duce la scarbici...dar asta e, nu am incotro...

Am pus poze...puteti accesa la semnatura poze cu nazdravanii mei..in albumul "Nazdravanii mei"

Va poop si pe maine...sper sa reusesc sa intru..



Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama
http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20167126_20247746,00.htmlInteresant, iar pozele sunt mai mult decat motivationale!!!Revin maine dimineata, caci acum sunt in depresie ca s-a terminat vacanta....GabiThere is no taste like the taste of being thin!
Amazing!! Ah cum de m-am impotmolit la 5kg.. si eu am reusit sa dau jos citeva kg bune dar ia uite altii au reusit si mai mult!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E impresionat cat de mult pot imbatrani kilogramele! Toti arata MUUULT mai tineri cand sunt slabi!

Gabrielama si toate fetele care incepeti maine treaba, sa aveti spor si chef de munca!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lai bun venit pe subiect si bun venit la grupa medie ca se golise spre extremitati calsificarea noastra. Nah poate mai am cu cine schimba o vorba noaptea, ca stilatele tin la somnul de frumusete si la orele mele mici is de una singura pe aici. Intre timp am ajuns la 72kg si doar dupa ce m-am cintarit la 71,5kg m-am infricosat si am avut grija ce maninc, well cred ca is efectele intirziate ale timpeniilor mincate. So serifa, bitte pe lista cu mine la 72kg target 65kg. Vreau, vreau si iar vrea sa dau jos nenorocitele astea de kg! Si tre sa pot. Ah mama ei de mincare. Se vede ca-s nevrozata.Gusta aiurea moment, tre sa te linistesti acum, hotii nu fura in acelasi loc si in acelasi moment. Logic ca isi dau seama ca vecinii pt o perioada is mai precauti. Oamenii erau in casa? Usile inchise, nu uita!Happy ce chestie cu nebunul ala mai..stiu ca te-a dat atunci atit de tare peste cap. Te intrebai daca nu cumva ai ceva de atragi cu precadere barbatii mai agresivi, aia mai altfel. Si uita-te tu era doar un nefericit cu duhul. Tu esti o femeie f f f speciala, frumoasa, desteapta, pe cit de barbata ai iesit din toate si ai fost si esti pe linga mama si tata fetelor tale, pe atit esti si feminina cu o atractie a ta aparte. Nu o tine ascunsa, ca si la alimente tre sa alegi si barbatul cuvenit, lasa frica. Mai intii de toate o stare fizica buna iti da o alta atitudine, pt tine insati ca femeie, te intinereste, te invioreaza. Eu ma simt excelent cind sunt frumoasa, in kg acceptabile, cu un tonus bun de la sport, cind maninc ce trebuie si ies din psihoza mincarurilor aiurea, cind ma simt bine in pielea mea si ma alint cu niste lucruri frumoase care-mi sad bine, cind primesc complimente si de ce nu cite o privire si un cap intors. Probabil or fi toate astea frivolitati dar fac parte din intregul si minunatul pachet numit :The Woman. Chiar asa ati vazut filmul? Originala ideea, fara picior de barbat in toata pelicula:)) Va pupeaza o grasa nervoasa si belicoasa care normal ca de luni cica iese la razboiPS: Tzuni, pai tu pt unul si vrei sa slabesti, lol dar io pt atitia cipandei in februarie haha. Scuzati umorul meu negru si mai nesimtit de fel, asa-s eu, ca in rest la fel de maritata ca oricare dintre voi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput