LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)
Raspunsuri - Pagina 4

Giova spune:
Giova spune:
  Bianca frumoasa spiderwoman!!!!
 Bianca frumoasa spiderwoman!!!!
Cata sa va traiasca prima printesa si sa va bucurati de ea!!!
revin, ca a venit popa cu botezul pe scara. ce bine!!! caci ma simt foarte rau si vreau sa dorm......
_
Gio 11+  si Marco(06.01.2006)
11+  si Marco(06.01.2006)
  poze 

Biancas spune:
Biancas spune:
 LMA si de la noi pt Bianca
Eu acum m-am uitat la graficele de crestere a dintilor ca Sandrei i-a iesit o masea in spate si nu stiam ce e. E molarul 2 care iese intre 11-13 ani. Am si uitat  .
.
Giova, las ca vine popa te boteaza si poate o sa te simti mai bine.
Nelu acum a venit sus cu Dani, au fost la o tura de bulgareala. Asa frumos e in obraji..rosu ...l-a piscat frigul 
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Giova spune:
Giova spune:
 a fost acum si popa. s-a oprit la o poveste si marco a turnat tot: la noi vine o fetita mica mica. nu vreau baiat ca-mi fura masinutele .
.
Preotul s-a tot minunat ca ce bine vorbeste. are o fetita de 2 ani jumate si nu vorbeste asa bine.
dupa ce a plecat am mai vizitat odata chiuveta, doamne cat mai pot varsa....de la fiere cred. sper sa ma bag la somn acum, soacra s-a lecuit acum, cand a vazut ca am varsat si gura de ceai pe care am baut-o.
si la noi ninge, cel putin a nins mai tare de dim., dar nu s-a pus cum trebuie.
maine vrem sa mergem la paltinis, sa vedem cum ma simt.
Bianca nu e revista Thomas, la noi. Nu stiau nici d-nele de la chioscuri de ce nu o primesc. oricum noau ne-o cumpara tata, mai desenam in ea, facem jocurile si act. de acolo, dar tot asa...max. 5 minute.
Fain ca la voi a nins mult si s-a pus, macar se bucura copiii de zapada.
Ana de france ce eroina domnule, la 11 in pat . te inteleg, sincer.
. te inteleg, sincer.
Bumbi chiar ca sunbteti curajosi de vreti bb3, probabil si ca ati avut ajutor. eu nu l-as putea lasa pe marco in alba si noi la Tm, oricum nu vrea sa doarma fara noi, nu e la fel de intelegator ca si Sebi.
ii place in alba, vrea aici, sta cu toata lumea, dar sa nu doarma.
de aceea as fi fericita daca s-ar concretiza ceva cu Clujul, caci am fi mai aproape de casa, as putea bate si eu drumul asta singura cu masina, sa vedem acum.
Voi ati fugit la capitala si altii fug de acolo .
.
Bianca mersi de melodie, i-a prins bine de cum s-a trezit a dansat pe ea. si eu intelegeam exact ca si tine, acum vazand versurile...
maraki are dreptate Ana, asa e cu fierul. super ca l-ai tinut pe Angelos pana la 2. al meu a rezistat pana la 3, dar el e pasare de noapte..... .
.
_
  poze 

Biancas spune:
Biancas spune:
 Giova...eu acum realizez ca Dani de fapt nu danseaza deloc  . El se uita la melodii si atat. In ultimul timp chiar nu mai pot spune ca are melodii preferate, cand era mai mic avea o gramada. Imi amintesc ca l-am vazut pe Marco dansand in clipuri dar Dani nu danseaza
. El se uita la melodii si atat. In ultimul timp chiar nu mai pot spune ca are melodii preferate, cand era mai mic avea o gramada. Imi amintesc ca l-am vazut pe Marco dansand in clipuri dar Dani nu danseaza  . Cand se prosteste vrea sa fie tinut de maini si cam asta e dansul lui...se balangane de pe un picior pe altul
. Cand se prosteste vrea sa fie tinut de maini si cam asta e dansul lui...se balangane de pe un picior pe altul  . E si el antitalent ca....stiu eu cine
. E si el antitalent ca....stiu eu cine 
M-am pus la calc si am bagat in mine o jumatate de kg de struguri  .
.
Merg sa invat ceva ca mi-am culcat puiul la ora 13.
Dupa masa mergem in oraselul copiilor.
O zi frumoasa sa aveti 
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

silvi_2005 spune:
silvi_2005 spune:
 La multi ani Bianca de mamicuta Catalina !
  Giova acum mi-am amintit ca m-ai intrebat si de preturi la apartamente, scuze ca am uitat. Am tot vazut dar numai pe afisele publicitare, la constructiile noi incep mai noi de la 650 de euro pe mp, s-au ieftinit f tare, fratele meu zicea ca in Floresti langa Cluj unde e zona rezidentiala cu 30.000 poti deja sa iei iei la oferte ap de 2 camere  unde erau 45.000 inainte de nebunia cu "criza". Mortal Marcolino cu povestitul lui,
 unde erau 45.000 inainte de nebunia cu "criza". Mortal Marcolino cu povestitul lui,   e super simpatic blondinul tau.
 e super simpatic blondinul tau.
  Bumbita cred ca a fost show mare in Paris, ne povesteste Ana  , pe aici nu a fost prea mare agitatia, e u orasel mai mic. In Paris va spun cu mana pe inima ca merita sa mergeti oricand , e minunat orasul ala, noi am fost doar de doua ori in minivacante de 4-5 zile, in 2 fara Alain
, pe aici nu a fost prea mare agitatia, e u orasel mai mic. In Paris va spun cu mana pe inima ca merita sa mergeti oricand , e minunat orasul ala, noi am fost doar de doua ori in minivacante de 4-5 zile, in 2 fara Alain  , e magic incepand de la mirosul de clatite al strazilor la vitrine magazinelor si muzee, eu vb de centru ca sunt si cartiere mai rele ca orice cartier din Bucuresti dar pe acolo nu am dat
, e magic incepand de la mirosul de clatite al strazilor la vitrine magazinelor si muzee, eu vb de centru ca sunt si cartiere mai rele ca orice cartier din Bucuresti dar pe acolo nu am dat  ; E extraordinar de mers in perioada reducerilor sau in ianuarie sau iniunie cand poti sa faci shoppind din toate marile magazine si gasesti preturi extraordinare. Iti doresc sa mergeti cat de curand, cand te decizi te consiliem noi de la zbor ieftin la cazare si traseuri
; E extraordinar de mers in perioada reducerilor sau in ianuarie sau iniunie cand poti sa faci shoppind din toate marile magazine si gasesti preturi extraordinare. Iti doresc sa mergeti cat de curand, cand te decizi te consiliem noi de la zbor ieftin la cazare si traseuri  de la noi.
 de la noi. 
  Bianca super platou  eu anul asta nu am ornat nimic, am fost asa de obosita si prinsa cu toate si cu Alain in toate oalele
 eu anul asta nu am ornat nimic, am fost asa de obosita si prinsa cu toate si cu Alain in toate oalele  langa mine ca am lasat toate salatele si platourile neornate
 langa mine ca am lasat toate salatele si platourile neornate  .Distractie frumoasa in oras.
.Distractie frumoasa in oras.
  Maraki o sa il intreb dar si eu stiam ca fe constipa mi-a zis si dr lui Alain cand ne-a dat ceva fie Haussman, nici nu i l-am dat ca nu e anemic s eu cu preventivul la fier si vit nu sunt deacord. Acum ii dau ca vad eu ca e palid si nu mananca bine is are imunitatea varza ca altfel nu ii dadeam nici vitamine.
   Fetelor merci de aprecierile lasate in drops, e un scumpic Alain ca toti spiridusii, sunt asa de dulci la varsta asta  ca iti vine sa opresti vremea in loc, mie parca deja mi-e dor de perioada asta in avans ca stiu ca  va creste si gata cu dragalelile si pupacelile ca nu o sa mai stea
 ca iti vine sa opresti vremea in loc, mie parca deja mi-e dor de perioada asta in avans ca stiu ca  va creste si gata cu dragalelile si pupacelile ca nu o sa mai stea  . Despre mine ce sa zic, nu prea am chef sa imi fac poze si sa ma vad in ele
. Despre mine ce sa zic, nu prea am chef sa imi fac poze si sa ma vad in ele  si nu zic deloc asa de fitze e realitatea, asa ma vad de schimbata si nu in bine ca ma enerveaza, eu in mintea mea aia creata cum zice Maraki ma vad inca la 25 de ani si la 55 de kg
 si nu zic deloc asa de fitze e realitatea, asa ma vad de schimbata si nu in bine ca ma enerveaza, eu in mintea mea aia creata cum zice Maraki ma vad inca la 25 de ani si la 55 de kg  ca poate imi place cum arat intr- o  poza din 20 dar ce sa ma plang ca eu sunt vinovata ca balotez de parca a dat foametea
 ca poate imi place cum arat intr- o  poza din 20 dar ce sa ma plang ca eu sunt vinovata ca balotez de parca a dat foametea  sa vad ca mi-am propus sa schimb foaie din 2009 dar nu incep pana nu termin platourile astea bune
 sa vad ca mi-am propus sa schimb foaie din 2009 dar nu incep pana nu termin platourile astea bune  .
.
  Am profitat ca sunts i eu singurica cu Alain ca al meu sot lucreaza azi si prietenii nostri sunt iesiti la ceva magazin de mobila de aici si m-am intins ca o placinta. 
  O zi buna sa aveti si spor in toate.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

silvi_2005 spune:
silvi_2005 spune:
 Nu stiu ce se intampla la mine ca nu mai pot colora sau ingrosa numele  si emoticurile imi apar aiurea pe text trebuie sa le schimb eu .
 si emoticurile imi apar aiurea pe text trebuie sa le schimb eu .
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Florinini spune:
Florinini spune:

LA MULTI ANI BIANCA, SA FI SANATOASA, NOROCOASA SI CUMINTE, MULTE BUCURII SI NUMAI FERICIRE DIN PARTEA NOASTRA!!! 

Florinini spune:
Florinini spune:
 No uite Bianca ca scriu si mesaje la ore mai insomniace ptr. mine, asta ptr. ca nu pot sa dorm . Parca ziceai ca nu mai e profu Cistelecan la catedra? Da ce naiba sa mai caute ca era bosorog acum 14-15 ani, acum ar trebui sa cam stea si el la caldura ca-i ingheta oasele batrane
. Parca ziceai ca nu mai e profu Cistelecan la catedra? Da ce naiba sa mai caute ca era bosorog acum 14-15 ani, acum ar trebui sa cam stea si el la caldura ca-i ingheta oasele batrane  . Mare scartar a mai fost
. Mare scartar a mai fost  cel putin ai scapat de el!
 cel putin ai scapat de el!

Giova spune:
Giova spune:
 Vai ca abia acum ma simt mai bine. asa rau cum mi-a fost azi nu mi-a fost pana acum. Am mancat jumate de felie de paine prajita.ATAT.
Duminica plecam acasa, ne e dor de casuta noastra, ne e dor sa fim toti 3, fara alte priviri prin jur.
A fost bine aici, dar gata...tot la casa noastra e mai bine.
Florina please spune-mi pe Pm ce ap. aveti si ce obiectiv. stiu ca e Nikon, dar mai multe nu stiu.
e mai tare decat al meu, am obiectiv slabut, dar mor dupa pozele in care david se vede perfect si restul in ceata. pe ce simbol pune sotul tau? pe cel cu floarea?
Silvia mersi mult, pai sa fie la 650 ar fi super, dar nu prea cred. si in Tm au scazut preturile la ap., ca peste tot.
Bianca marco danseaza foarte bine si pe muzica, nu stiu cu cine seamana, caci nici eu nici Clau nu suntem asi in ale dansului. Poate cu mama, caci ea a fost mare dansatoare.
am vazut si eu platoul . imi era asa de rau, dar totusi pofta
. imi era asa de rau, dar totusi pofta .
.
eu sunt la ai mei acum, dupa ce ne-am trezit, am plecat de la socrella, caci iar a inceput cu intrebarile despre ce am mancat si ce voi manca .
.
eu am ramas la mama, Clau s-a dus cu piticul la socru, caci azi au venit in Alba. Nu stiu cat va sta Marco acolo, incepuse sa planga de cum au iesit pe usa, ca unde e mami, vrea sa vina si mami a lui cu ei.
Pacat ca nu am aparatul meu, puneam pozele in drop...
_
  poze 

maraki spune:
maraki spune:
 Giovaaaaa, e momentul sa treci la atac!!!! Au inceput reducerile  Am fost in Olympia si era full de lume
 Am fost in Olympia si era full de lume  Toate magazinele - Zara, S`oliver, Beneton, mango, etc. au reduceri. La Zara parca erau pana la 70% Eu am intrat doar pt Angelo in H&M si C&A, i-am luat pt ziua lui din banii de la socrosenie, un jeans si 3 tricouri misto
 Toate magazinele - Zara, S`oliver, Beneton, mango, etc. au reduceri. La Zara parca erau pana la 70% Eu am intrat doar pt Angelo in H&M si C&A, i-am luat pt ziua lui din banii de la socrosenie, un jeans si 3 tricouri misto  + un dvd cu Lazy Town.
+ un dvd cu Lazy Town. 
revin, sa vad ce poze am scos azi...
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5