Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 6
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
de titulatura asta ce zici: vardista shefa! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
oh, si tu esti mahmura !
buey io cand fac
pai asta fac, iar cand joc tigle,pai tigle joc.Io n-amestec sula cu cantaritul.Priceput?!Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
sorana spune:
citat din mesajul lui gabriella1
![]() ![]() bey da' io fac nu ma joc de -a hotii si vardistii !![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Io nu cred ca faci
ca toata ziua esti pe-aici nervoasa cu mitraliere, chestii ....Si ma simt datoare sa-ti egzplic ca trebuie sa
si sa
si sa 

cat mai puteti ca dup-aia 
Sorana si Monica (6 ani)
MadameBovary spune:
Tzuni, iote ce zice la glob pentru gemeni:
Fiti mai sinceri!
Prioritatea ar trebui sa fie stabilirea unor puncte comune de interes intre voi si partenerii de cuplu, cel mai important lucru fiind viitorul vostru. Incercati sa fiti mai sinceri, mai deschis fata de iubit si sa va asumati responsabilitatile pe care le implica o relatie pe termen lung. Se anunta multe contacte, intalniri, deplasari si diversificarea sferei de interes, care va poate schimba intr-un mod mai mult decat benefic felul de abordare a vietii. Relatiile cu strainatatea sunt avantajate, indiferent ca e vorba de afaceri sau de intalniri romantice. Totul e sa ramaneti deschisi, sincersi si dispusi sa faceti anumite concesii fata de cei care intra in viata voastra. Ii puteti intampina ca pe mesagerii unor schimbari de care aveti nevoie
deci nimic de maritis ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
una e sa se urce in MIG, alta e sa se marite cu tine. aici chiar trebuie curaj, nu inconstienta ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Veto, fata a zis ca vrea sa se marite ,da' nu cu un aviator ca astia cica "e " impotenti de la varste fragede.Din cauza presiunii atmosferice
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Am invatat io cand eram tanara ,mi-o predat la scoala de fete, la un curs numit Medicina legala ! |
Eu cred ca ti-au predat aia mai mult de atat la scoala de fete
Mai doreste, mai pofteste cineva la horoscop, ca-s cu Libertatea fierbinte in mana
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Veto, fata a zis ca vrea sa se marite ,da' nu cu un aviator ca astia cica "e " impotenti de la varste fragede.Din cauza presiunii atmosferice |
acu' imi explic io multe

Tantzo! Io vreau! Capricorn

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary
Eu cred ca ti-au predat aia mai mult de atat la scoala de fete Mai doreste, mai pofteste cineva la horoscop, ca-s cu Libertatea fierbinte in mana I never fake ... sarcasm |
aha, si despre cati cm are cand te impiedeci . o colega a banuit ca e in jur de 25 cm.De atunci ma tot intreb:era nebuna sau o palise fericirea?
Gabriela
gabriella1 spune:
acu' imi explic io multe ![]() Tantzo! Io vreau! Capricorn ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

In capitolul trecut ziceai ca sta bine (inca).Ai grija ca minunea nu tine mai mult de TREI ZILE !Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 aha, si despre cati cm are cand te impiedeci . o colega a banuit ca e in jur de 25 cm.De atunci ma tot intreb:era nebuna sau o palise fericirea? |
cind te impiedici tu sau el?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
acu' imi explic io multe ![]() Tantzo! Io vreau! Capricorn ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bey,daca nu misca poti sa-l plimbi tu din gura in gura !Mortu' de la groapa nu se mai intoarce! Amin !
Gabriela