Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 15
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Mey, cu socramea putem s-o tragem de-o telenovela ... din cauza ei am devenit rasista,cu betivi ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Soacra-ta cred ca e sefa Hamasului

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
si vreau TI-TU-LA-TU-RA !
misha,pune ceva mai pamantesc.De ce tre' sa rup "organu', sau de ce tre' sa am parte de unu' rupt sau tre' sa fiu mereu pe chicior de razboi?
Iote-ma ce domestica sunt !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Intrebarea vietii mele e cum doi oameni anormali si tampiti au putut face un copil NORMAL, INTELIGENT SI FRUMOS ?!(sotul meu !) |
soarta!
viata ne mai joaca si feste
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Intrebarea vietii mele e cum doi oameni anormali si tampiti au putut face un copil NORMAL, INTELIGENT SI FRUMOS ?!(sotul meu !) |
Credeam ca vorbesti de-al meu
si ma pregateam sa-ti bag una'n mufa ...crezand ca-i avut placearea
sa-l cunosti...Hai mai ca-l cunoscu' Misha si eu cred ca-i normal cat de cat si al meu ... doar la pat mai sare calu'
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 si vreau TI-TU-LA-TU-RA ! misha,pune ceva mai pamantesc.De ce tre' sa rup "organu', sau de ce tre' sa am parte de unu' rupt sau tre' sa fiu mereu pe chicior de razboi? Iote-ma ce domestica sunt ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
s-a dus si umbra neuronului ramas, asa ca esti pe cont propriu
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Hai mai ca-l cunoscu' Misha si eu cred ca-i normal cat de cat si al meu ... doar la pat mai sare calu' **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Da! A sarit si pe al meu sa-i dea lectii, nu numai calu'

gabriella1 spune:

TITULATURA !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Da! A sarit si pe al meu sa-i dea lectii, nu numai calu' ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Pai si pe cine tinea lectia,ca eu nu fusei pe faza
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
Tantzooooooooo unde dreak umbli?
Am senzatia ca o sa-i schimbi titlul capoitolului asta. O sa fie doar "1 ian.2009" ca ma avem nitel si-l gatam si p'asta ![]()
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Da! A sarit si pe al meu sa-i dea lectii, nu numai calu' ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bey,ziceai ceva de MIG-uri,altitudine si impotenta !
Gabriela

... din cauza ei am devenit rasista,cu betivi