Elvetia - tara cantoanelor (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Va pup, dragele mele elvetience. Miscarea e in continuare slaba pe la noi. Oare chiar nu mai avem ce ne scrie?
Io ma mut in doua saptamani dupa cum am spus in BaselLand (circa 20 Min cu masina de orasul Basel si 5 minute de orasul Laufen). Voi lucra insa in continuare in Lucerna.
Dane', din pacate vacanta nu prea mai am si aku sunt prinsa cu totul. da daca esti prin zona, da de stire, poate o punem de-o cafea.
Jul, ce mai faci? cum te-ai acomodat in Tesin?
Mira, ce mai fac copiii?
Adelush, ce fac copiii? Daniel e ok? Julie nu e geloasa?
Fetelor, va tzuk dulce si va urez un weekend frumos de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana, ce ma bucur ca "te vad". eu si cu Dane mai suntem pe aici, si Blu dar in rest nimeni.
noi suntem bine, copii cresc. David incepe incepe scoala, Daria gradinita. Si noi inca vrem sa ne mutam dar nu am reusit.
eu sunt in 3-4 iulie vineri si sambata in Brunnen la un curs. Daca eram in Lucern te cautam.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mira imi imaginez ce emotii pe voi cu micutul David. Cred ca-i emotionat cu totul. Si Daria la fel cu gradinita, nu?
Tu pe unde mai lucrezi, ce mai faci? Cum te mai simti?
Ce mai fac celelalte fete, poate-mi mai spui tu?

Mergi la inceput

Ana, ma bucur ca mai scrii. Eu lucrez in Rheintal (langa St. Margarethen) vrem sa ne mutam acolo, dar deocamdata nu ne-.am gasit casuta mult visata.............mai cautam.
O, da, David e super incantat de scoala. abia asteapta sa o inceapa, si abia a inceput vacanta. Maine mergem sa cumparam Schulthek (cica asa se chema pe aici ghiozdanul), ca ma intreaba in fiecare zi cand il cumparam. Pentru Daria, nu va fi chair asa mare schimbarea. Ea merge la kinderkrippe, schimba doar educatoarea si colegii.
cu Dane si cu Blue ma mai conversez pe aici, raaaar dar e bine si asa, si pe Anita cu baieteii ei tot raaaar, o mai vad cand vine la socrii.
.....si c-am atat.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09# si aici piticii.

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MJord spune:

Am vrea sa ne mutam in Elvetia. Deocamdata locuim in Canada, dar am vrea sa ne mutam mai apoapre de casa.
Va rog, puteti sa imi spuneti cum va place? Avem 2 copii, acum au 6 ani si 3 1/2 ani. :Profsia noastra e in industria alimentara. Orice link-uri imi trimite-ti imi vor fi de mare ajutor. Va multumesc!! Gabi

Mergi la inceput

Mjold, ce anume ai vrea sa stii? in care parte a Elvetiei va mutati?
uite pana una alta citeste www.casa-romanilor.ch/forum/" target="_blank">aici

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput