Comori de nov-dec 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Asa m-am relaxat astazi. |
Cand te apuci de vandut si de preluat comenzi sa ma anunti si pe mine.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ionela roxana spune:
Buna dimineata fetelor!
Bine v-am gasit pe aceste nou an, pe aceasta grupa, la un nou capitol!!!
LA MULTI ANI 2009!!!
Anul acesta sa fie un an plin de satisfactii si materiale, si tot ce doriti voi, dar mai ales plin de sanatate!!!
onitza spune:
, Buna si bine v-am gasit sanatoase si puse pe fapte mari in noul an in care am intrat, 2009!!!!
In primul rand, as dori sa urez dragei noastre prietene OTILIA, chiar daca cu intarziere, un sincer LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, feiricita, implinita alaturi de cei dragi, in primul rand alaturi de cele doua minuni din viata ta, Ana si Elisa, pe care le pupam cu drag!!!!!!!! Ne e dor de voi si asteptam sa ne revedem cu bine in 2009!
FELIS, am citit pe diagonala, dar am reusit sa prind esentialul, samburelul nui exista deocamdata, mai greu cand iti vine taman in concediul romantic ...dar asta e, stie Doamne-Doamne cand ne da pe Nati sau Daniel. . Am petrecut MINUNAT cele 5 zile, am vizitat Meteorele si Salonicul, am si poze dar mai dureaza pana le descarc; azi mergem la Paul, i l-am luat pe Harold (din gama Thomas, am vb cu el la tel in fiecare zi, era f fericit ca ne auzim).
Am inteles ca a fost cumintel, mi-e tare dor de el.
Am reusit sa vad si ceva poze, pe MIHAITA in costum, ce cavaler frumos cu tablou super in camera!!!!! si tare harnicutz, ajuta la curatenie!!! Felis, au meritat baietii efortul tau de a sta nopatea tz sa le gatesti, te-au ajutat si ei!!!!!
Am mai vazut poze cu VLADUT , tare bine s-a distrat la gradi de ziua lui si mi-a placut tortul f mult! Mami radiaza cu asa flacau cuminte si scump! Vazut si pe Amira cu nanu si pe Robert, alte doua comori de nepretuit!!!
TRY am reusit sa citesc metoda pt pofta de mancare, mi se pare interesanta, o sa o incerc si eu.
IONELA, felicitari pt cozonaci! Te admir!
Va pup!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Neata!
La Multi Ani, sa fiti sanatosi, sa aveti un an bun plin de impliniri!
Si sa ne fie de bine la noul subforum !
Andra, multa sanatate baiatului si bafta la interviuri!
Felis, ce-mi place poza de aici, comentariul i se potriveste . Cat despre dansat ma gandesc ca daca Mihai dansa si tu te-ai distrat bine mai ales ca stiu ca-ti place dansul.
Miria, am admdirat micuta balerina in familion si toti am remarcat ce codite frumoase are .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
FELIS spune:
citat din mesajul lui onitza FELIS, am citit pe diagonala, dar am reusit sa prind esentialul, samburelul nui exista deocamdata, mai greu cand iti vine taman in concediul romantic ...dar asta e, stie Doamne-Doamne cand ne da pe Nati sau Daniel. . Am petrecut MINUNAT cele 5 zile, am vizitat Meteorele si Salonicul, am si poze dar mai dureaza pana le descarc; azi mergem la Paul, i l-am luat pe Harold (din gama Thomas, am vb cu el la tel in fiecare zi, era f fericit ca ne auzim). Am inteles ca a fost cumintel, mi-e tare dor de el. Am reusit sa vad si ceva poze, pe MIHAITA in costum, ce cavaler frumos cu tablou super in camera!!!!! si tare harnicutz, ajuta la curatenie!!! Felis, au meritat baietii efortul tau de a sta nopatea tz sa le gatesti, te-au ajutat si ei!!!!! Oana si Paul Constantin (28.11.2004) PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Onitza... cd o fi... o sa fie... Bine ca ati inceput anul frumos...
Multumim de aprecieri.. ONITZA, OTILIA
Ionela... bine ne-am regasit in Noul An
MIRIA... bucatarelile... pt ca am avut ceva zile libere... si am vrut sa ies din acte...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cand te apuci de vandut si de preluat comenzi sa ma anunti si pe mine. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Pai cine a zis ca nu vand??
De preluat comenzi...doar sa folositi model din ce am facut deja si sa schimbati culoarea.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Ioana, sa va fie de bine concediu si sa-l repetati. Cine stie poate daca nu ai pb si esti nestresata se prinde si Nati.
Miria nu am apucat sa-ti raspuns inca. Cand m-am apucat de margele am zis ca o sa fac doar seturi colier bratara datorita faptului ca eu sunt alergica la orice ce nu este aur. Daca imi pun orice alt metal in urechi sau la gat ma umplu de bube. Cu inchidere de la bratari si coliere sunt relativ mici si ma pot risca cateva ore sau o zi din 3. La cercei e grav la mine. Insa ma mai gandesc si te anunt cand incep sa fac si asa ceva. Deocamdata nu am nimic in casa (materia prima) pentru inele si cercei.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
miria_cristina spune:
ELE - Anunta-ma ca eu sunt pe faza! Dar sa fie un model tiganesc de cercei, din ala mare si lung. Mor dupa ei, hi hi!
Ai putea sa vorbesti cu vreo consignatie si sa-i bagi acolo, sigur s-ar vinde ca-s frumusele si daca nici nu le dai foarte scumpe...iti faci o clientela.
Si apropo de arta, stai sa va arat ce am lucrat eu, printre picaturi inainte de sarbatori. Asta ca tot avea treaba cu carul al servici!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Ele spune:
citat din mesajul lui miria_cristina ELE - Anunta-ma ca eu sunt pe faza! Dar sa fie un model tiganesc de cercei, din ala mare si lung. Mor dupa ei, hi hi! Ai putea sa vorbesti cu vreo consignatie si sa-i bagi acolo, sigur s-ar vinde ca-s frumusele si daca nici nu le dai foarte scumpe...iti faci o clientela. Si apropo de arta, stai sa va arat ce am lucrat eu, printre picaturi inainte de sarbatori. Asta ca tot avea treaba cu carul al servici! Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Eu zic ca le dau superieftine...(ca s-a mirat lumea care mi le-a luat) dar acuma vreau doar sa incerc mai multe modele ca imi permite timpul. Astea cu pus margele pe struna nu e greu, unele sunt cu scheme , diagrame Si toate care le-am facut le port eu daca nu le vand ca imi plac. O sa studiez cerceii aia cum vrei .
Astept pozele tale desi am mai bantuit eu prin albumele tale . Dar cred ca nu le ai pe net inca.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Ele, sunt tare frumoase mey, ai talent!
Try, sanatate lui Adrian si tie putere.
Felis, mai dat pe spate cu salata si tortul...arata super si nu-ti vine sa bagi lingura/cutitul in ele
Miria, astept pozele
Ioana, bine ai revenit! asteptam pozele si povestile asa mai pe larg
Noi am fost ieri la o plimbare asa la minus multe grade, dar sa nu tot hibernam.Ne-a inghetat bine nasul si cand am ajuns la caldurica m-am pus pe crosetat un fular daca tot am invatat de pe you tube cum sta treaba cu croseta.As si coase ceva, dar n-am material, adica am de transformat o fustita pt Diana dintr-un sarafan.Sa avem mai multe pt gradi ca acolo-i fff cald si-o duc cu pantaloni din aceia grosi in care s-ar coace, asa ca bagam fustita in ghiozdan.O data-i da pantalonii jos si-i trage fustita pe ea.
Azi am zis ca mergem pe la o matusa de-a mea, ca am tot zis ca ajungem si n-am mai ajuns...dar sa se trezeasca copilasii mei.
Aseara era Diana prin bucatarie si-i zic in gluma "pune si tu masa" si nu va zic ca nici n-a mai stat pe ganduri si s-a pus pe scos din frigidernormal ca m-am dus si eu si uite asa am pregatit impreuna, eu pregateam si ea aseza pe farfurie(apoi se lauda lui ta-su ce frumos a asezat ea), iar la final a insistat sa stranga ea...eu puneam folia si ea le baga in frigider, a pus si farfuriile-n chiuveta iar eu doar am spalat vasele
De luni intram in normal...s-a dus somnul dulce de dimineata.
Mihaela si Diana 22.11.2004