Comori de nov-dec 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 18
aime spune:
Onitzico, pai de acum musai sa-l duci maine de dimineata, ptr ca exudatul se recolteaza la prima ora, fara sa fi mancat/baut nimic, ba chiar nici spalat pe dinti nu trebuie.Succese.
Vlad e la gradi, ptr ca e mai bine ptr el, acolo invata, are program, nu ca acasa n-ar avea, dar a stat acasa destul. Si de dimineata era vesel, canta de mama focului. Lui ii place sa aiba un program, cred ca tot de la mine i se trage...mereu intreaba "acum ce facem?" sau "dupa ce ma trezesc ce fac?" Joi au iar o iesire la teatru.
Am uitat sa va spun ca in vacanta a fost cu tati la Madagascar 2, la Cinema la Mall. I-a placut la maxim...si acum mai cautam ceva dublat sa mearga iar. Is experiente care-l fac sa fie mai increzator in el, sa simta ca a crescut si ca noi avem incredere sa-l ducem si acolo unde merg oamnenii/copii mari. Inainte de Craciun am fost la Filarmonica la un concert de Craciun care a durat 4 ore. A fost de-a dreptul fascinat, odata n-a zis ca vrea sa mergem acasa. Am stat de la 5 la 9 seara, doar ca-i era foame, atat. E un "om de lume" radem noi de el.
Otiliav spune:
Aime, ai grija de sanatatea ta, oricum eu sunt de parere ca mai bine sa afli daca ai o problema de sanatate decat sa nu te duci la controale regulat si sa speri ca este totul bine.
M-ai facut sa zambesc la faza cu "sh", stii ca eu ma plangeam ca Ana asa vorbea anul trecut, din cauza accentului de aici incepuse sa foloseasca si acasa mai mult decat era cazul, spunea "she faci?, "sheai" in loc de ceai, a fost cooperanta si acum nu le mai incurca.
Andrea, Cardiopulmonary resuscitation (CPR), uite aici pe Wikipedia. si eu vreau sa ma aventurez acum la o plimbare mai lunga pe afara, sper sa nu inceapa vantul sa bata.
Ioana, stii ca anul trecut a facut si Ana scarlatina, a luat 10 zile antibiotic si gata, a mers la gradinita si a trecut usor. A fost singura data cand a luat antibiotic si nici acum nu sunt convinsa ca a fost diagnosticul corect, ca nu i-a luat proba (ciudat ca mie acum in sarcina acelasi doctor mi-a facut analiza de streptococ A pentru ca aveam ceva rosu in gat).
Monica, Roserb, ce faceti mamicilor?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
onitza spune:
OTILIA, pupam mogaldeatza mica si dragalasa!!!!! E asa frumusica si vesela, iti vine s-o mananci nu alta!!!!
Imi amintesc cand a facut Ana asa-siza scarlatina de nu erai tu convinsa ca e diagnosticul corect si erai in dubii cu antibioticul, cautai si pe net info parca. Daca doar atunci a luat Ana antibioticul, inseamna ca are un organism f rezistent!
PAXELA, super pozele, super familie, super distractie!!! Sa va fie de bine si la mai multe concedii din astea!!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
Incerc sa imi revin si eu cu programul, cu timpul, dar parca tot se inoada itzele...Mama iar s-a simtit rau, insa de indata ce s-a pus pe picioare i-am azvarlit si "micul print" in brate (Adam) si cand sa rasuflu si eu usurata, m-au sunat de la gradi sa il iau pe Matei ca ii e rau Nu facuse kk de 2 zile si cred ca i-a venit, nu s-a dus, naiba stie ce a fost, cert e ca asistenta ia dat un nurofen si era copilul bine merci. l-am luat acasa (spre nemultumirea sotului) si l-am dus la dr, care numai nu mi-a spus ca sunt nebuna, "nu are copilul nimic, dar mai trebuie unse si asistentele alea din cand in cand"
Aseara am fost prin oras, iar la taiat kkrea, nu am avut unde (ca e fitos si nu merge oriunde ) asa ca l-a amanat si azi noapte il durea burta iar Dimineata nu l-am mai dus, ca sigur se repeta figura, am zis sa i dau timp sa se fericeasca acasa Oricum, e tare necajit ca nu merge la gradi.
Mi-am luat si un perdaf (nu de la edu, nu de la directoarea cu care am vb io, ci de la fosta dir, care a facut inscrierile cu kuru - scuzatti de expresie) pentru ca am cerut sa fie transferat copilul "acela" de 5 ani jumate de la ei din grupa, ca acum greseala (inscrierii lui) a fost facuta si nu il mai primeste niciuna la grupele mari Mai rau e ca mi-a vorbit ca de la etajul 10, iar eu copil tampit de grupa mica trebuia sa mor de frica
Cand a auzit sotul si-a pus in cap sa nu mai ajute educatoarele deloc, gradinita de nici un fel, si mai rau...jongleaza cu ideea unei reclamatii la inspectorat.
Ca veni vorba de gradi...Matei are deja ceva muci, pentru ca a trecut 1 saptamana si deja inca 3-4 sunt bolnavi I-a dat si lui Adam, dar macar pe aa nu il mai vad
Joi aniversam 2 ani mezinului si de vineri incep serviciul
Danette m-a distrat fiica ta a serbare, cam asa a facut si Matei (ce-i drept facea si febra). Totusi mag andesc ca e un copil deosebit, cu un temperament sangvinic si de aceea ti se pare asa de ..."anormala"
Arunca-ti un ochi pe Persdonalitate Plus - ghid pentru parinti, te va ajuta sa iti intelegi propriul copil.
onitza edu cea batrana (care e pensionara si are job la stat si la particulara ) ii lasa zilnic pe copii singuri, ca sa isi bea cafeaua a cancelarie, in vreme ce copiii ii lasa pe "mana" unei colege de-a lui Matei, care e mai dezghetata si are atitudine de sef Dupa micile frecusuri carora le-am facut fata la inceputul anului, acum femeia a devenit prietena buna cu noi, caci de la tati al nostru obtine cam tot ce doreste pipota, ca si materiale didactice ...adica primea, ca tocmai ce i s-a taiat portia
Unde locuiti de vrei o alta gradi? ca eu mai scriu si pe alte forumuri de copii, poate iti aflu una mai buna...
Inevitabil ma regasesc si eu in randurile lui try, poate si din cauza ca de felul meu sunt mai exigenta...Matei inca se trage de urechi (din septembrie deja!!!), inca vorbeste stalcit, departe de pronuntia corecta a multor itere (in comparatie cu fratele sau de 2 ani) - asa incat am vesnic motive sda stau cu gura pe el, doar ca ma mai controlez...La masa e acelasi cosmar "hai Matei, mananca!" si normal ca trebuie vesnic admonestat. insa nu uit ca spre deosebire de altii e bun si el la ceva, si il aud, il incurajez, il stimulez si solicit ...Si cu toate astea nu sunt multumita de felul cum reactionez la "relele" lui
miria citesc cu groaza ce ati patit si sper din tot sufeltu sa fiti bine acum!
onitza frumoasa povestioara cu baietelul si Dumnezeu
ma scuzati, mai am de citit, dar o sa frunzaresc printre picaturi, caci vreau sa mai fac cate ceva pana incep serviciul...
onitza spune:
MIRANDOLINA, prin ce perioada treceti si voi, ce sa facem bre, de-ale vietii!!!! ...trec astea, mai mami, si....vin altele! ...ma pregateam sa spun ca rasare soarele si pe strada noastra....dar......nu ma consider foarte optimista zilele astea...poate si de la durerea de cap. Mi-ai adus aminte de stilul copiilor de a manca la masa: la Paul merge acum cu concursul, cine termina mai repede, e castigatorul si sa vezi ce se bucura la sf: "Am catigat, am catigat!"..si noi in urma lui: Nu stii cat ne bucuram, tra, la, la!!!! Ii dorim mamei tale multa sanatate!!!!!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
Aime, ingrosam si noi de azi randurile somerilor, dar la noi nu-i criza bat-o vina si managamentul prost. Asa ca de azi sunt oficial in somaj temporar (primele 2 luni ale anului intotdeauna au fost slabe) pt 13 sapt. Sper sa-mi gasesc altceva pana atunci, de azi sunt la vanatoare pe internet.
Imi pare rau de problemele tale de sanatate, dar sper sa se rezolve de la sine, fara interventie.
Mirandolina, eu as zice ca sotul tau nu procedeaza chiar rau, daca tolerezi astfel de chestii apoi educatoarele ti se urca-n cap ca stiu ca permiti, deci putina sperietura nu strica. Unii oameni nu stiu unde-i limita si ingroasa obrazul si de-aia din cand in cand mai trebuie cate cineva sa le aduca aminte pana unde li se intinde plapuma.
Vazuta-m pozele, n-am timp sa mai scriu ca fug la treaba mea. Noroc c-o am pe mama aici si n-am grija baietilor si-mi permit sa stau ore intregi la cautari de job pe internet.
Ele spune:
Apar si eu pe ziua de azi.
Am avut o zi agitata tare , plusc ca azinoapte nu am avut somn...deci azi cam zombi.
Dimineata am dus fata la noua gradinita . I s-a umplut iarasi ochii de lacrimi cand am lasat-o acolo si nu se mai satura sa ne pupe. Nu a plans , a fost ok, am luat-o la 4,30 si era doar ea cu educatoarea in clasa. Daca cumva de tre sa o las mai mult pe acolo...adica pana la 6 cat e programul o sa stea doar cu doamna ceea ce nu e chiar bine ca se simte abandonata. Mi-a zis ca "nu putea tine plansu" cand a vazut ca a ramas singurica. In rest toate bune si frumoase. Mi-a zis cum le cheama pe Doamne, pe unii copii, ce a mancat in ce patut a dormit, etc.
In timp ce aveam copilul la gradi mi-am condus si masinuta . Azi am iesit cu sotul ca in caz de am uitat ceva in cei 2 ani de necondus sa-mi reaminteasca..chiar daca nu e cel mai bun copilot.
O sa ies zilnic si as vrea singura ca nu mi-e frica. Sper sa se duca ghetusul asta de pe la noi intre timp.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
MIRIA, ce fain ca iti spune cu detalii cum a fost la gradi! Ma bucur ca a avut o zi buna!!!!
Paul azi mi-a cantat un cantecel nou invatat la gradi, fara sa se balbaie!!! Uraaaaaa!!!!!
Sunt f obosita si nu ma pot odihni noaptea cum trebuie...dar trece si perioada asta.
TRY imi pare rau sa aud ca esti in somaj, sper sa gasesti ce iti place cel mai mult sa faci si pe bani multi! SUper ca e mama ta cu voi!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
Va pup fetele...
Am tras cu ochiul doar la aceasta ultima pagina.. vad ca discutati de gradi...
Aime... ma bucur ca ai un baiat activ si preocupat de "acum ce mai facem"
ELE... nu dormi noaptea... vrei sa conduci... jucarelele tale ce mai fac???
ONITZA... as vrea sa ma molipsesc si eu de permanenta ta veselie... bucurie de orice lucru marunt... Ma bucur tare mult ca ai satisfactii cu Paul si ca ti-a zis tot cantecelul fara sa se balbaie...
TRY... si cd ai scris ultima data de probleme la servici m-a cam luat cu fiori... nu stiu dc... Mie acum la inceput de an... uimitor... desi suntem in criza.. mi s-a propus un post de director economic (doar coordonare-economisti sunt multi acolo)la o firma mare... cu peste 300 salariati si puncte de lucru in toata tzara... Ma tenta ideea... mai ales pt locatie... e in centru ... nu ar mai fi fost atata drum... dar... nici de aici nu as pleca... mi-e groaza de schimbari si noi inceputuri... Sunt de vreo 2 ani intr-o faza cd nu mai am EU incredere in mine... dar pe de alta parte... stai si te gandesti ... daca aici la mine n-o sa fie tocmai ok... in viitor??... In fine... Cine stie ce o mai fi???...
MIRANDOLINA... stiu problemele cu educatoare-asistente, te inteleg... Eu de asta inca il tin pe Mihai acasa...(unul din motive 50%)...
Va pup... am enorm de lucru... si multe pe cap... scuze ca intru mai rar...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui FELIS Va pup fetele... ELE... nu dormi noaptea... vrei sa conduci... jucarelele tale ce mai fac??? Va pup... am enorm de lucru... si multe pe cap... scuze ca intru mai rar... Felis si Mihai-Cristian (06.12.04) dulciuri mancarica pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Jucariile ieri au fost in pauza. Agitatie mare...
Si la Denisa la gradi e un caz de scarlatina. Abia am inceput sper sa nu avem surprize neplacute.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI