Cine a (mai) dormit de Rev?
Eu am dormit de Revelionul asta.
Posed una bucata baietel - la 8 luni nu-l mai consider bebelus - si am vrut sa stau cu el si langa el. Asa ca am stat cu sotul meu sub paturica, am baut vinisor fiert si l-am pazit pe Gabriel sa nu se sperie de zgomotul pocnitorilor. Si am adormit....
A mai dormit cineva in noaptea asta sau sunt singura?
Un an nou fericit, cu sanatate si somn de calitate!
Raspunsuri
Alexia27 spune:
Eu! Am stat pana la 12, am ciocnit un pahar de sampanie cu sotul (eu mai timid ca-s cu antibioticele intr-o mana si antiinflamatoarele in cealalta) dupa care m-am dus direct la somn. Pana azi la 9 cand m-am trezit sa dau antibioticul cupilului si sa-l iau pe al meu.
La Multi Ani!
cait spune:
Si eu l afel.De fapt pe la 23h30 ma luase un somn de nu mai puteam dar totusi am zis sa rezist pana la 12 si dupa accea la somn si cu asta basta..Se duse si revelionul.
Cait
Home is where heart is...
herra spune:
si eu am dormit, dar de pe la ora 2.
la 12 am ciocnit sampanie cu Vlad, cu taica-sau, cu bunicii si strabunicul.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
moruna spune:
si eu!numai ca pe mine m-a prins 12 noaptea alaptand asa ca am ciocnit cu sotul dupa cateva minute si apoi somn de voie.
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
MissParker spune:
Si eu am dormit! Ma asteptam la un scandal monstru, sa se sperie David de artificii etc. L-am luat la mine sub patura pe la 23:30 si am adormit amandoi beton, m-am trezit doar putin la artificii, am vazut ca baiatul meu dormea de n-avea treaba pe bratul meu, asa ca m-am relaxat si am adormit la loc...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
danamiha spune:
Pe fiul nostru l-am pus la culcare pe la ora 21, iar la 23:15 am cazut de oboseala asa ca am plecat la nani. As fi vrut sa stau pana la 24, dar nu am rezistat, am fost la munte, la Arieseni catea ore ieri asa ca m-a lovit somnul.
YLARI spune:
Si noi am dormit, de fapt m-a trezit sotzul pe la 23.56, am benoclat okii la artificii si dup'aia m-am culcat la loc. Fetitza n-a fost nici macar deranjata de spectacolul nocturn.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
olim spune:
si eu am dormit de revelion, alex a adormit la 21.30 abia a rezistat saracu, el la 20 deja doarme, iar la 24 am mancat celebrele 12 boabe de struguri, m-am schimbat in pijama si la 12.30 deja dormeam, sotul se uita jos in sufragerie la revelionul romanescNoi sampanie nu bem, desi am primit cadou de la firma se alatura celorlate sticle din subsol
au fost artificii dar alex si-a continuat linistit somnul fara sa fie deranjat
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
CrisaS spune:
Slava Domnului ca nu sant singura:)) Mi-era si rusine:))
Sotul meu a atipit de pe la 9..era ff obosit ..eu tot l-am trezit sa dam macar noroc..am fost foarte ok..la revelionul pe ora Romaniei..insa aici ..la 12 noaptea eram rupta am dat noroc ne-am urat si ..bye..am adormit in secunda doi.
Of...lasa ne distram la anul.
La multi ani tuturor!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/Jzztp2.png
Ica 1975 spune:
si eu ... am cazut de pe la 23.00 si la 24.00 m-am trezit un pic, ai mei erau in forma, dupa mi-am continuat activitatea noi am mancat si ciocnit o sampanie ( fara alcool) pe la ora 24.00 a Rom, aici era 17.00
An nou bun, cu sanatate si tot ceea ce va doriti !
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !