Rahova sau apropiere (51)
Raspunsuri - Pagina 12
violeta69 spune:
monica,scuze...
nu mi-a spus Mihnea despre care Monica e vorba(ca mai am o prietena Monica
)...
am fost la piata![]()
daca stiam ieseam putin sa facem o plimbare,dar acum cred ca-i prea tarziu ![]()
v-am spus ca avem dintele intreg?!![]()
va 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Salutare!
Monica, nu am nimic cu vremea, am vrut sa spun ca e cand cald cu soare, cand rece cu ploaie si de-asta ma indispune, in plus am avut si problema lunara...
Vicky, cum mai este Dani?, multa sanatate
Vio 
Pup toate fetele
preda_vicky spune:
. Va las
, ness, ceai negru, cola si orice altceva energizeaza. Eu sunt adormita rau, n-am dormit deloc bine de cand a racit Dani
, de 2 zile Dani e bine, dar eu tot nu dorm
, si ca sa fie tacamul complet, a racit si socrela si tuseste
. Si e genul care sta si asteapta sa-i treaca de la sine, nu ia nimic
.
Vio, felicitari pentru dintisorul cel nou
! Si noi am fost la piata ieri, am trecut zebrutele de la garsoniera cf.I sporit la apartament
. Adica le-am cumparat o colivie mai mare
!
Am si eu o dilema! Dani este invitat la ziua unei colege de clasa, colega aceea care a starnit pasiuni
in toti baietii inca din clasa I
. Si nu stiu, dragele mele, ce cadou sa-i cumpar. E prima oara cand Dani merge la ziua unei fetite si sunt in ceata. Precizez ca d-ra cu pricina implineste 9 ani!
toate fetele. Incerc sa ma mobilizez si sa ma apuc de treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
fetelor
era cam emotionat mihnea ce-i drept
i-am zis sa se vada cu alex cand ajungi tu acasa dar asa-s copilashii uita...ca si alex e la fel...si dupa 5 min daca-l intreb cine a sunat...zice...dar eu mai stiu ![]()

vicky,
eu mereu cand aam un cadou de cumparat intru in papetarie si intreb d-na de-acolo ce oferta are pentru varsta respectiva...d-na imi arata fie jocuri(scrie pe ele pentru ce varsta sunt), puzzle, papusi, etc...
sanatate socrelei, bine ca Dani este ok
Dory,
eu doar glumisem...si eu cand sunt pe stop am o stare de 
astept sa intrati(copilashii de fapt) in vacanta poate ne vedem si noi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu sunt chiauna, la 4 m-am culcat azi-noapte. Maria e cu nasul vesnic infundat, nu poate respira, tuseste rau...aseara a avut si o repriza de varsaturi. Offf, nu mai trece odata.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
monica-elizabet spune:
sanatate multa Mariutei mici 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Eu sunt chiauna, la 4 m-am culcat azi-noapte. Maria e cu nasul vesnic infundat, nu poate respira, tuseste rau...aseara a avut si o repriza de varsaturi. Offf, nu mai trece odata. ![]() ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare |
lexi,da-i cu un spray din asta de copii ca mititica daca nu poate respira se ineaca,se trezeste mereu...
exista din astea cu sare marina,sau asa ceva...oricum sunt de copii...
daca nu vrea sa-i dai tu,pune-o sa-si dea singurica ca sa nu se mai teama...
eu imi amintesc cum nu voia Mihnea sa-i dau cu fasu-ul in nas si i l-am dat lui sa-si dea,dar i-am spus numai de doua ori ca altfel daca dai pea mult iti creste nasul ca de monstru
asa ca de teama sa nu-i creasca nasul prea mare nu dadea mai mult de doua fas-uri
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
monica,l-am intrebat pe Mihnea aseara de ce nu mi-a spus despre careMonica e vorba...
si zice "pai ce nu ti-am spus ca a sunat monica?!" ![]()
asa ca a pierdut intalnirea....
dar lasa ca ne vedem noi zilele astea....poate mergem la mall liberty daca e frig afara,mancam o pizza bem ceva
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
da vio...abia asteptam
azi am vb si cu andreap si poate trece intr-o seara pe-aici...asa cum am zis ca va astept si pe voi...cand aveti timp...va asteptam cu mare drag...pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna fetelor,
Vio, ma bucur ca aveti dintele intreg. Bravo!
Lexi, multa sanatate Mariei. Eu piciului i-am pus apa de mare in nas si apoi am aspirat cu batista bebelusului. Si pentru noapte am luat Olynth aromatherapy - e un aparat de bagat in priza, similar cu cel de tantari, in care se baga o pastila imbibata cu niste uleiuri esentiale mentolate. Pe timpul noptii uleiurile mentolate se evapora si aerul din camera era mentolat.
Vicky sa le fie de bine zebrutelor noua casa.
Despre cadou...nu stiu ce sa zic. Poate o enciclopedie? Am vazut in Carrefour parca la raionul de carti niste enciclopedii si niste atlasuri frumoase rau. Dar rau de tot. Mi-au placut tare mult ca le-as fi luat pentru mine. Noroc ca m-a luat Cristi de-o aripa si m-a scos de acolo. ![]()
Noi suntem bine. Pe aici pe acasa. In weekend l-am tuns pe Tudor. Sambata seara o tura care s-a lasat si cu cateva lacrimi. Iar aseara alta tura, care a fost mult mai bine. Parca e un soldatel. Si are asa o mutrita de...baiat mare. 

Va pup pe toate 
Sa aveti o saptamana frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor